אוכל  נבחרת השפים  אבי לוי
אבי לוי מכין תבשיל כבש ובמיה לשבת
אבי לוי
פורסם: 27.01.17, 08:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 145 תגובות ב-69 דיונים
31. איזה טעות זו היתה להביא לפה את יוצאי המגרב
(27.01.17)
הרסו את המדינה
32. מיסיו לוי למרוקאים ולבמיה אין שום דבר משותף
במיה זה פרסים   (27.01.17)
33. אחלה סיפור. הריחות של השוק הגיעו אלי. התבשיל נראה חלום.
יעקב   (27.01.17)
34. נראה אוכל מגעיל
מגיב   (27.01.17)
35. איפה נמצאת המסעדה של אבי לוי?
אורן ,   מרכז   (27.01.17)
36. למה במיה?
דורון ,   חיפה   (27.01.17)
אפשר את אותו הדבר נניח עם שעועית? נראה טוב יותר. בעצם הגירסה של הכבש נטו נראית עוד יותר טוב :-)
37. כתיבה מעולה אבי,העברת את החוויה על מלוא חושיה וטעמיה
בבר   (27.01.17)
כאילו עכשיו אכלתי זאת,
מעולה !
38. חלק מהתגובות ממש מגעילות. תתביישו. ולאבי, אחלה מנה כל. הכבוד
אורי תל אביב   (27.01.17)
39. מתכון מצוין לחפלה של איוב קרא דהולך לשחוט 68כבשים אומללות
הכבשה שושנה   (27.01.17)
40. `המוציא` בגוגל
(28.01.17)
`המוציא` בגוגל
41. לאבי לוי שרשם את עצמו בויקיפדיה ולמד בישול אצל אמאל'ה,
(28.01.17)
לא יודעת בשביל מה הסוכר במתכון שלך? אפשר להשתמש בבצל כדי לקרמל, למה להוסיף עוד סוכר לאוכל? אתה מקבל מסוגת תגמולים על סוכר במתכונים שלך? את אותה עבודה עושה הבצל אם נותנים לו להשחים עם השמן (ובטוח שלמרוקאים אין שמן קנולה שהוא שמן לא בריא בכלל. למה לא שומן כבש? ). וכמה מהמהלכים שלך בעבודה אינני מבינה בכלל. למה להוציא את הבשר מהחום אל הקור ואחר כל לחמם מחדש? למה אי אפשר לעשות כמו כל המיקצוענים ולטגן את הבשר ואחר כך להוסיף אליו לסיר את ירקות השורש שצריך לרוטב טוב, להוסיף עוד רסק עגבניות ולטגן גם אותו - על ידי טיגון רסק העגבניות וצימצום הנוזלים שבו הוא מתקרמל והופך למתוק ולא צריך סוכר בכל דבר. וחוץ מזה הסוכר הזה משבש את הטעם האמיתי של האוכל. ותפקיד נוסף יש לרסק העגבניות בתבשיל הוא הופך את הרוטב לסמיך יותר. ולמה כל כך הרפלפל שחור? יש לך משהו עם הפלפל השחור שלכל מאכל שלך שהופיע כאן עד היום, שמת כמויות אסטרונומיות של פלפל שחור? זה יכול להיות מאכל טוב אבל חסרים תבלינים כמו פלפלת אדומה מתוקה וחריפה וגם קצת פטרוזיליה לטעם טוב יותר. ועוד משהו, הבמיה לא צריכה 45 דקות בישול כי היא יוצאת מגעילה אחרי כל כך הרבה זמן בישול. היא מאבדת את הצבע שלה והופכת ל"סמרטוטים" ובעיקר כשיוצא ממנה כל הנוזל הדביק שלה.
42. למה במיה?
דורון ,   חיפה   (28.01.17)
אפשר את אותו הדבר נניח עם שעועית? נראה טוב יותר. בעצם הגירסה של הכבש נטו נראית עוד יותר טוב :-)
43. זה ממש מצחיק
חנה'לה   (28.01.17)
אבי הוא טבח מוכשר וגם סימפטי ביותר. אבל אם הוא רצה ללמוד והיה סקרן לראות דברים אחרים... נסע למרוקו? קרוב למה שהוא ממילא מכיר? זה מצחיק ביותר...
ללמוד זה נקרא לנסוע לאיטליה, לספרד, לצרפת. או לגרמניה אפילו. ללמוד זה אומר: להכיר שיטות אחרות ולטעום טעם אחר ממה שהוא מכיר כל החיים שלו. זה לא אומר שאני לא מאחלת לו הצלחה כי זה מגיע לו!!!
44. אאאא
עבוד   (28.01.17)
טעם מגעיל...כבש..והטעם החד שלו
45. אאא
עבוד   (28.01.17)
אצלנו מבשלים אותה עם רסק עגבניות..לא שימורים..עגבניה מרוסקת...יותר טעים
46. אוהבים אותך אבי. אתה גבר מקסים ושרמנטי וגם יודע לבשל.
חוה ,   גבעתיים   (28.01.17)
זוכרת אותך מתוכנית הבישול בטלוויזיה.
47. במיה אחד הדברים הכי מיותרים. ממש לא טעים וכמעט לא אכיל
לא כל דבר שהוא לא רע   (28.01.17)
48. באריפס בירושלים. אבל תוותר, מסעדה לא טעימה
מסעדת נפילה   (28.01.17)
49. מגעיל אטום ואלים לקחת בעל חיים תמים ולגזול את חייו- ועוד
נגד אלימות ,   כמה צביעות   (28.01.17)
ועוד אותם אנשים מלטפים כלבים חתולים וחיות אחרות ומתנהגים באלימות ואטימות לבעלי חיים אחרים, משספים ברוע את גרונם בשביל תבשיל אלים שיכל להיות מורכב ממיליארד מרכיבים לא אלימים!!
50. תאכל את עצמך!! לא גופות של בעלי חיים תמים!
תאכלו אוכל לא חיות   (28.01.17)
51. לא חייבים בשר בתבשיל. אפשר לגוון עם טופו אורגני משובח.
סתיו   (28.01.17)
בשר זה אייטיז.... תתקדמו... לא חסר מה לאכול. החיות האומללות צריכות לפזז חופשי בטבע.
52. האוכל שהוא מבשל כל טמבל שהוא טבח ממוצע יודע באותה רמה
אוסנת   (28.01.17)
53. טעים אבל לא יוצא דופן. הייה צריך לנסות המבורגר גמל
(28.01.17)
ולכל הטבעונים ההזויים, טופו משובח?
54. למה לרצוח כבש?
שי   (28.01.17)
55. לכל הטבעונים! לא אוכלים חיות, אוכלים בהמות שנועדו לזה!
(28.01.17)
56. כמה חשיבות עצמית שמסתירה רצח אכזרי של חיה שלא זכתה לרגע חופש
בשר זה רעל עבורנו   (28.01.17)
57. כמו שאני אוהב
אורן   (28.01.17)
אחד הדברים שאני אוהב במאכלים האלה שהם מאכלים פשוטים ולא מיתחכמים כמו המאכלים שגדלתי עליהם כי לא יעזור תמיד הציבור הישראלי יחזור למאכלים הפשוטים והטעימים אם כול המסעדות הפלצניות שמכינים לנו כול מיני מוטאציות לכן אני מקווה שהשפים יקחו דוגמא כמו השף רפי כוהן בלי כול קשר לכתבה עלה והצלח במתכון החדש
58. קצן לפרגן לא יזיק פה
דב   (28.01.17)
האיש מציג את אומנותו. אפשר לאהוב או לא, אך האם כל אחד מוכן לחשוף עצמו ולעמוד לביקורת ?
ולחברי הצמחונים: אם אינכם אוכלים אוכל מסוג זה, אין לכם בדיוק אפשרות להעביר ביקורת.
59. טבח ולא שף ! אני מבקש הוא רחוק מלהיות שף
משה ,   קרית ביאליק   (28.01.17)

60. אני מבשל במיה ללא בשר
שמיים   (28.01.17)
ואם כן בשר הכי טוב גרונות הודו אני יודע להוריד את הריר מתכון של אימי ז''ל
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה