|
1. ללוש עם טבעת זה איכסה!!
|
|
|
2. אין דבר כזה קמח פוקצ'ה, מלבד במותג הפרטי של קומרובסקי...
אז למי שבכל זאת רוצה להכין, הקמח המתאים ביותר הוא כנראה קמח 00 ("קמח פיצה").
בהצלחה...
|
|
|
3. יענו מה? להיות קשורים כ-4 שעות בשביל כמה פיטות?
|
|
|
4. למה אין מתכון גם לקמח ללא גלוטן?
|
|
|
5. האם אפשר להקפיא באחד משלבי ההתפחה ? ואז לעשות טרי ביום אחר
|
|
|
6. אותו הדבר רק בלי גלוטן
אני עושה לחמים מדהימים בלי גלוטן לבת שלי מקח שנקרא G FREE שהוא ללא גלוטן, שקית ירוקה, יש קמחים שונים, ללחם או עוגות א פינקייק, שווה לנסות, לי זה מצליח
|
|
|
7. 4 שעות בשביל פיתות?
כמו לנסוע , |
מתל אביב לאילת |
|
(28.02.17) |
לא הגזמנו בכלל.
|
|
|
8. התימנים המציאו את זה לפני 68 שנים קוראים לזה מלווח
|
|
|
מעניין מה תגובת יוסוף אבו קסיס והשחקנים היהודים בסכנין לזעקות הכרוז במישחק נגד ביתר בואו נזיין את היהודים תיתבישו יהודים עלובים חסרי כבוד דו קיום אה?????
|
|
|
|
|
11. מה התחליף לקמח פוקצ'ה ?
|
|
|
|
|
13. 4.5 שעות תפיחה סה"כ בשלבים !!!
פול , |
jerusalem |
|
(28.02.17) |
מאוד נהנה לאפות אבל כל כך הרבה תפיחות !?
|
|
|
14. שעה לפני סוף הצום אתה בא לי עם פיתה על הגז?
אתה לא נורמלי שאולי |
|
|
(28.02.17) |
|
|
|
15. מרוב התפחות ויתרתי.......ורצתי לקנות
מה, אני משוגע? |
|
|
(28.02.17) |
|
|
|
16. עדיף את הפיתה על הגז שלי
|
|
|
בלי בלו-בנד, זה לא פיתה על הגז.
|
|
|
18. מזעזע
אליהושע בן דוד |
|
|
(28.02.17) |
ב"ה אוי לנו,אוי לנו. משתמש במחבת בשרית להכנת פיתה ויש שם רק ברז אחד. קשה לי שלראות שף שלא שומר כשרות סוחף כך אנשים. אני לא רוצה חלילה להשמיץ ולהלבין,אך התפקחט והתפכחו חבריי,מקום הגברים בלימודי התורה ולא המטבח!! בברכת אדר שמח, אליהושע
|
|
|
19. איזה תגובות :-( תגידו תודה על המתכון! מי שקשה לו שלא יכין...
|
|
|
20. נראה סבבה אבל עבודה מייגעת. לא תודה.
תמיד עבודה עם בצק היא עבודה מעצבנת.
|
|
|
21. מעולה כל שבוע קבוע ביום שישי מכין פיתות מדהימות הריח מדהים
|
|
|
22. אנחנו היינו מחממים מחבת ושמים מעל, יוצר את הכיס בפיתה
|
|
|
אני מציע למי שבצבא לא לאכול את זה.
|
|
|
24. הטבעת מלאה בחיידקים. דוגמא רעה מאד לכל המבשלים
|
|
|
25. אני כל הזמן אומר עליכם השים "האלים" - יש לך מתכונים מצוינים,
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(28.02.17) |
אני כל הזמן אומר עליכם השים "האלים" - יש לך מתכונים מצוינים, אם כי זה האחרון הרבה יותר מ -4 שעות (כולל ה"בישול"), אבל, אבל, אבל: אתה הורג אותנו עם המלח כאן ! מר קומרובסקי, האם אתה בכלל מבין שכל פיתה(מתוך 13 כי אני סופר) מכילה כ 1000 מ"ג נתרן - אתה אפילו לא תמצא כל כך הרבה(או אפילו קרוב) בפיתה מסחרית (מקסימום של 250 מ"ג) - כי מר "שף" זה בסך הכל הרעלה - קרוב להקצבה המומלצת על ידי בריאות בקנדה למשך 24 שעות - וזה רק מפיתה אחת !!! האם אתה עם זה בעולם של היום ??? אם אתה לא, בבקשה לך בחזרה ללמוד את יסודות התזונה בעולם האמיתי של היום !!!
|
|
|
|
|
זה גם הבסיס להכנת לחוח.לא?
|
|
|
28. המתכון יותר מורכב מאשר לאפות פיתות בתנור
עדיף כבר בתנור |
|
|
(01.03.17) |
פיתות רגילות: אותם רכיבים, רק מתפיחים עד הכפלת נפח, מוציאים אויר ומחלקים לעיגולים, מתפיחים שוב, מרדדים לעיגולים שטוחים ומתפיחים בשלישית - ואז אופים כמה פיתות שאפשר להכניס בתנור בשכבה אחת ללא "חפיפות".
גם קל יותר וגם טעים יותר-כי כל הצדדים נאפים ולא רקלמעלה ולמטה נשרפים.
|
|
|
ולזה קוראים אמדופלי.....לחם טיבטי שעושים כבר מאות שנים..כך על פי המתכון והדרכה שקיבלתי מאחד מעובדי במושב פארן ושמו urgentenzin
|
|
|
30. גילתם את אמריקה כאילו שגיליתם משהו חדש
אבלזה ארז קרומורבסקי מספיק ממנו
| |