|
|
|
32. רוסטביף טוב נשלח לתנור בים גבוהה ל5דק לק"ג
ואח"כ מכבים את התנור, החום הגבוהה צורב. ואוטם ומבפני ם הרוסטביף אדמדם, חייב לנוח 15דק לפני חיתוך.
|
|
|
33. הוא לא יודע לבשל! הוא כן אשף ביחסי ציבור. כל ביקור שלנו
במסעדה שלו מסתיים , |
באכזבה טוטלית |
|
(23.02.17) |
|
|
|
אשמח לקבל את תגובתו של השף ואו של המערכת לאור כל התגובות שקראתי כאן ............
|
|
|
35. במקום להוסיף לכתבה את טמפרטורת התנור, הייתם
צריכים למחוק את הכתבה לחלוטין. זה חלטורה, לא מתכון.
|
|
|
36. לכל מי ששואל באיזו טמפ׳, עשו לעצמכם טובה וחפשו מתכון רציני
|
|
|
37. לפי הנ"ל, אפשר להכין גם במיקרוגל בנוסף ליין להוסיף קצת סילאן
|
|
|
מאיחולי המוות הנוראים שמאחלים הטבעונים לכל מי שלא הסכים ללכת בדרכם והמשיך לאכול בשר. הלב נקרע מפוסטים טבעונים שמשווים בין תרנגולות ליהודים בשואה. הלב נקרע מבני האדם, שפיתחו מנגנוני שנאה מבהילים כלפי בני אדם אחרים - רק כי לא הסכימו ללכת אחריהם באותו אורך חיים.
|
|
|
|
|
כבר כמה פעמים שאני מבשל לי ולאישתי מהספרים שלך ותמיד יוצא ממש טעים !!!
|
|
|
41. מזלזל בקוראים. אין מצב שהוא מכין כך רוסטביף
לא יפה! קשה להאמין ששגב נתן את המתכון, ואם כן... הוא שם קצוץ על הקוראים
|
|
|
המלעיזים! אתם מקשקשים סתם. זו מנה מהירה מופלאה. הכנתי! כ....ן מאנטריקוט טרי ויצא מושלם. כולל הסלט ובעלים מקורמלים. נסו ותיווכחוð゚ヤホוזרקו את זכוכית המגדלת שלכם. שבת טובה
|
|
|
|
|
44. מתכון רשלני כל כך. מביך שפרסמתם אותו בכלל
|
|
|
45. מעניין אם מישהו ניסה את המתכון הזה בבית. יש מישהו כזה?
|
|
|
46. ברגע שמשרים את הנתח ביין אי אפשר לקרוא לו רוסטביף
|
|
|
47. גם פרסומת לתכנית טלוויזיה וגם מתכון מטעה. בושה
|
|
|
48. האם במקום יין אדום מתוק, אפשר להשרות את המתכון במיץ שטויות?
|
|
|
49. ראית פעם כרוב איך נקצץ חי? מסכנים הילדים שלו כרובי ניצנים
רונן , |
תל אביב |
|
(17.03.17) |
הם לא ישנים בלילה. ומה עם שמיר ופטרוזיליה הם עדיין לא פתרו את המצב הנוכחי
| |