אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
כך תכינו רוסט מושלם מנתח רזה של בשר
ירון קסטנבוים
פורסם: 01.03.17, 10:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 131 תגובות ב-67 דיונים
1. רוסט? מה פשר הפלצנות הזו, בסך הכל צלי בינוני מנתח נחות ביותר
שף בדימוס ,   המטבחון   (01.03.17)
2. אוכלי פגרים ונבלות. חולי נפש? עוורים או נטולי חמלה ומצפון?
הללי   (01.03.17)
3. רק אנשים בלי לב יכולים לאכול בשר
ירון   (01.03.17)
4. אין שום הצדקה לרצח, גם אם הגוויה טעימה או שאנשים עושים זאת
מיה   (01.03.17)
מדורי דורות. בעבר הלא-רחוק אנשים החזיקו עבדים וגם שפחות מין ואנסו ללא הפרעה. נערות וילדות היו נישאות בכפייה. זה לא פחות זוועתי מתעשייה שכולאת בעלי חיים, מבצעת בהם מניפולציות גנטיות שגורמות לנכויות קשות וכאבי תופת תמידיים, מפטמת אותם עד שהם נפוחים וגוססים - עינוי מזוויע בפני עצמו, ואז רוצחת אותם בצורה מסודרת בזה אחר זה. זה לא פוגע בכם אישית, אז אתם צוחקים ומקנטרים את מי שרוצים להפסיק את השואה. אבל זה לא יעזור לכם. האנושות בימינו מתקדמת אל מקומות מוסריים יותר, ואנשי האתמול נשארים מאחור. מקומם של הקרנאצים באותו פח אשפה מוסרי עם סוחרי עבדים, סרסורים, מחבלים עורפי ראשים וסתם סדיסטים חולי נפש שמצאו להם קורבן חסר אונים, עגל או פרה אומללה, לפרוק עליה את כל הסטיות המחליאות שלהם.
5. חבל, אתה עושה רושם של אדם מוכשר. היית יכול לעבוד בכל מיני
עצובה   (01.03.17)
תחומים, אבל בחרת להתפרנס מהתעללות בגופות של חיות מעונות. בעלות חיים חסרות ישע שלא פגעו בך מעולם. אמהות שסבלו התעללות כל רגע בחייהן, ילדים שחוטים ומרוטשים שעוד לא התחילו את החיים.
הקב"ה ישלם לך על הרוע שלך, איש נבזה.
6. מה בעצם ההבדל בין בתי המטבחיים לבין מחנות המוות של הגרמנים
פרה היא אמא   (01.03.17)
אה, אין לכם תשובה ? אז אולי כדאי שתפסיקו לפרסם את אדון איינזאצגרופן וכתבות הזוועה שלו.
7. גמני לא אוכלת חיות
לי ,   מרכז   (01.03.17)
8. וואו כמה
קרניבור   (01.03.17)
חחחחח משלמים לטבעונים לטקבק? ואתם נחשבים אקטיביים?? איזה מזל שאתם עסוקים במקלדת, ככה אין תור בקצביות והמסעדות, ויש לי מלא זמן לאכול בשר אדום מלא בדם שנוזל על הצלחת. במקום להגיד לי מה לא לאכול, לכו למפעלים ותתמרמרו על אופן השחיטה. מקדמת דנא אוכלים בעולם בשר, וימשיכו לאכול בשר. מול השיטה אתם צריכים להפגין לא מול הסועדים. סלט קינואה אדומה ממני אליכם.
9. תגובות של טבעונים וצמחונים פסיכוטיים עוד 3..2..1..
רפאל ,   הרצליה   (01.03.17)
10. שום אתגר, אפשר לפרוס דק ולטגן על מחבט
(01.03.17)
11. 230 מעלות ל 40 דקות? נראה לי המון
אור   (01.03.17)
12. טכניקה מענינת מאוד - כי עד עכשיו הייתי מכין את הרוטב לפניי
שם טוב ,   תל אביב   (01.03.17)
אגב 230 חום כל ה40 דקות?
13. עופו מהצלחת שלי
בשרלה   (01.03.17)
אחלה כתבה ננסה בקרוב
וכל הליצנים הצמחוניים תנו גז
14. אוי אלוהים , חתיכת גופה טעימה ביותר מוצגת באתר פומבי
קרבונר מצוי   (01.03.17)
מה נעשה ? נכתוב תגובה זועמת

חבורת אוכלי עשבים שוטים
תצאו לי מהצלחת המדממת כל טוב ולכו לאמץ עגל יתום לפני שאוכל אותו
15. לכל מעלי הגירה, חפשו כתבה אחרת
(01.03.17)
16. לכל הטבעונים שמגיבים פה - למה ?
DDD   (01.03.17)
מה יש לכם ? אתם רואים אותי קורא לכם רוצחי עשבים ? לא אז מה אתם מפריעים לי יא נודניקים
17. יותר טעים עשרים דקות
רבינא   (01.03.17)
בסיר לחץ. כמובן עם תבלינים, לפרוס ולהשאיר
על אש נמוכה שעה. מיועד לאוכלי בשר בלבד
כל האחרים יאכלו שעועית וירגישו את הבטן
18. לירון קסטנבויים
(01.03.17)
הרשה לי להעשיר את הידע שלך בבישול ולתת לך מתכון טעים לחתיכת הבשר הזו: בגרמנית זה נקרא טאפלשפיץ: זו חתיכת בשר למרק שמבשלים כמה שעות טובות במים על אש נמוכה עם המון ירקות ובעיקר ירקות שורש, עלי דפנה, גרגרי פלפל שחור ופלפל אנגלי וירק לתיבול כמו שמיר פטרוזיליה וסלרי וכמובן גם מלח לפי הטעם בשביל דני מקנדה... ומחלק מהמרק הזה מכינים אחר כך רוטב חזרת לבנה חריפה - מכינים רוטב בשאמל - מקצת שמן וקצת קמח ומוסיפים כנוזל מהמרק מבשלים עד שנעשה סמיך ומוסיפים לזה את החזרת הטריה מגורדת. עוד קצת מלח וגם קצת סוכר אם צריך, אפשר להוסיף לזה שמנת מתוקה צימחית שנותן לרוטב צבע לבן יותר וגם מירקם טעים יותר וגם קצת מיץ מלימון טרי אם אוהבים. מגשים את המרק עם מה שאוהבים כמו איטריות דקות או קניידלאלך או שקדי מרק ואת הבשר מגישים לחוד. הטאפלשפיץ צריך להיות חתוך לפרוסות דקיקות (מוציאים את הבשר מהמרק ונותנים לו לשהות מכוסה בנייר אלומיניום כדי שלא יתייבש אבל שיתקרר קצת כי כך קל יותר לחתוך אותו בלי שיתפורר) ומוגש עם תפוחי אדמה בכל צורה שהיא העיקר תפוחי אדמה ורוטב החזרת.
בתיאבון אדון קסטנבויים וכל מי שרוצה.
הרוסטביף שלך יוצא מאוד מאוד אדום ומאוד מאוד מתפורר ודייסתי. קצת יותר זמן בתנור הייתי נותנת לו.
ולכל מי שלא אוכל בשר: בשביל מה אתם ניכנסים למתכון הזה רק כדי לשפוך את הרעל שלכם כמו נחשי צפע שמחפשים קורבנות? תיכנסו למתכונים שלכם ואל תבלבלו את המוח. ומה שהכי מעניין אותי מכל הבירבורים שלכם הוא מה תעשו עם הפרות אם לא תאכלו אותן? תתנו להן להסתובב ברחוב כמו בהודו? וגם הכבשים ועיזים המיסכנות? ומי יטפל בהם כשיצטרכו טיפול? אתם? תאכלו בשר במקום אחד את השני זה יותר בריא.
19. נראה טעים פגז!!!!
אני   (01.03.17)
20. תגובה לצמחונים
תגובה לצמחונים   (01.03.17)
כמו שאישה ללא אורגזמה תכופה מאבדת את שפיותה כך גם המגיבים הצמחונים כאן שנפשם יוצאת לחתיכת בשר משובח.
פחות לכם יותר לנו
אוהב אתכם
בתיאבון
21. נראה מתכון מעולה!!!
ש   (01.03.17)
22. איזה מסגנים הטבעונים! פשוט לא מצליחים למנף את האג'נדה שלהם!
(01.03.17)
23. כל פעם מחד אני משתמם מול המגיבות פה...
מדהים   (01.03.17)
מה? אין לטבעוניות וצמחוניות משהו טוב יותר לעשות מלהיכנס לכתבות האלה (אתן יודעות שזה עוד רייטינג וככה ממשיכים להוציא אותן כן? אבל אחלה, אני אוהב בשר...)
מצד שני, לא ראיתי קרניבורים מגיבים לשטויות שננה שרייר אוכלת וכותבים כמה קציצות עדשים זה מגעיל, או שקייל זה זוועת עולם (הכל נכון אבל מה יש לנו לחפש בכתבות הללו?)
בחייכן (וסליחה לירון ההומו שהגיב כאן, פשוט המכיבות ברוב עצום כך שלשון נקבית מתבקשת), בנות, כולכן מוכשרות לכתוב מניפסטים ארוכים שלאיש לא אכפת מהן, בטח לא כאן, לכו... תעשו עם עצמכן משהו מועיל (ואני מניח שגם שעווה ברגליים ושחי לא יזיקו)
סלאמאת הלכתי לקצב להביא נתח (חשוב שיראו שאנשים קונים בשר ולא כולם השתגעו...)
24. 40 דקות יצא יבש...
יואב   (01.03.17)
לדעתי 10 דקות ב 250 מעלות ועוד 15-20 דקות ב 180 מעלות ....השומן למטה ? לדעתי דווקא למעלה להגן על הבשר וכדאי על רשת כשמתחתיה תבנית עם מים
25. שאלה לגבי חום התנור
יקי ,   מודיעין   (01.03.17)
שאלה :
בדרך כלל אני מכין רוסט ביף 15 דקות על 230 מעלות ואז מוריד ל180 לחצי שעה.
האם הויסבראטן צריך יותר ?
26. נראה טעים...עושה חשק לאכול
שוק   (01.03.17)
הכי טעים זה בשר וכמה שיותר ושכל אוכלי העלים ימשיכו לאכול עלים בלי להעביר ביקורת
27. חודש אדר - הזמן האידיאלי להפסיק לפגוע בבעלי החיים
(01.03.17)
מה יותר חשוב - ארוחה או להציל חיים של גור קטן ולחסוך עינויים קשים ממנו ומאמו ?
בכל יום שאת מוותרת על מוצר מהחי - את מצילה נפשות.
את מחליפה את זעקות הכאב של הפעוט הקטן בקולות של שמחה, את געיות הבכי של אמא שלו בקולות של אושר.
על כן נאמר : אסור מן התורה לצער כל בעל חי, ואדרבא חייב להציל כל בעל חי מצער.
28. טבעונות = אכזריות רצח והתעללות בחיות השדה.
(01.03.17)
המוסר הכפול של הטבעונים מאוד מקומם.
הם כל הזמן מטיפים לאוכלי הבשר
אבל אין להם שום בעיה עם זה
שטבעונות מובילה למותם האכזרי של מיליארדי חיות שדה כל שנה בייסורים ובהרעלה.
לפני שאתם מטיפים ומעבירים ביקורת על אחרים תסתכלו על עצמכם
ועל הנזק שהתזונה שלכם גורמת לסביבה ולחיות.
29. מדור אוכל, 7 תגובות ראשונות של טבעונים שבאו להעכיר
שחר   (01.03.17)
את האווירה, רק חסר היית שם קצת חמאה והיו קופצים גם החברה הדתיים.
עצה לפעם הבאה, מנה שכוללת בשר,חלב, גלוטן, מלח וקצת בייקון מלמעלה לשגע את כל הפנאטים, כל אחד עם השגעון שלו שמגיבים על הכל חוץ מעל המנה עצמה.
ותודה על המתכון!
30. כשצעירים מיבנה בעטו בעז ובארנבת היו כאן כותרות בעמוד הראשי
הו ,   הצביעות   (01.03.17)
והם צפויים לעמוד לדין. אבל שקסטנבוים וחבורת התפוז המכני משחיתה גופות של פרות, זה נחשב לקולינריה. הרי ללא הכסף הגדול שמניע את תעשיית הרצח והעינויים, הייתם נחשבים לסדיסטים בזויים ונלעגים, שזה בדיוק מה שאתם. נבלים רעי לב שמתפרנסים מהתעללות מחרידה בנפשות חיות, ועוד בשיטות שכל כך מזכירות את מה שעבר על דור הסבים שלנו.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה