אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
כך תכינו רוסט מושלם מנתח רזה של בשר
ירון קסטנבוים
פורסם: 01.03.17, 10:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 131 תגובות ב-67 דיונים
31. לי יש תאוות בשרים, ולמי שאין - מפסיד
חגיגה לאוהבי בשר ,   הרצליה   (01.03.17)

אני אוכל בשר בכיף ובהנאה
32. ממממממממ
ישראל ליבנה ,   מרכז   (01.03.17)
שווה ניסוי
אוכל חיות לתיאבון
33. הצמחונים
ליאור   (01.03.17)
כל היום יושבים ומחכים שיוציאו כתבות אוכל שאפשר לקטול. הרי ברור שאתם האנשים הנאורים ביותר בעולם ולא פגעתם בחייכם בזבוב.. או אולי חלילה בפרפר. ברור שלהרוג פרה זה בדיוק כמו להרוג אדם זבוב נמלה וילדה שנולדה. שכל אחד יאכל מה שהוא מעדיף ותחסכו את האמירות האלו לעצמכם. נשמע טעים מאוד ומי שלא טוב לו דיעבור לכתבה הבאה
34. אכין כבר ביום שישי הקרוב
דני   (01.03.17)
מול עיניה של גיסתי הטבעונית
יש איפה להשיג דם כדי להכין רוטב טוב?
35. מת על המח עצם זה הולך נהדר שרוף בתנור
יש לכם בקצביה אוסובו   (01.03.17)
וטלה, הכי טעים טלה
36. הטוקבקים פה גורמים לי לשקול לעבור לטבעונות
קרניבור ,   תל אביב   (01.03.17)
התגובות פה ענייניות, לא מתלהמות, מנומסות, מוסברות היטב וצודקות.
אין ספק שאתם עושים יח"צ מעולה לטבעונים, אני שוקל להפסיק עם הבשר בזכותכם....

ועכשיו ברצינות, חברי כת הזויים, צאו לנו מהצלחת!
ולטבעונים השפויים - מצטער שאלו הם השגרירים שלכם.
37. ויסברטן? הנתח הכי טוב לבילטונג
סוש   (01.03.17)
והמבין יבין.
38. אולי מספיק כבר ..
הדייג ,   בואך לשפלה   (01.03.17)
לדחוף את עצמכם לכל חור
האם התופעה קוראת גם מהצד השני שנדחפים לכם קרניבורים לכל כתבה ופוסט ?
חיו ותנו לחיות
וברשותכם עכשיו הולך לפלט את האינטיאס
39. טבעונים הם כמו חוזרים בתשובה
E4life   (01.03.17)
חייבים לשכנע את כולם שהדרך שלהם היא הצודקת ונכונה, רק כדי לקבל את טיפת הבטחון העצמי בהחלטה שהם גזרו על עצמם היא הנכונה.
עצוב שהם לא יכולים להיות בטוחים בדרך שהם בחרו לעצמם וזקוקים לאישרור הסביבה כדי להמשיך בה, כי אם לא היה נכון הדבר הם לא היו צריכים לצעוק בכל קיר ציבורי.



40. ואלפי החרקים שרוססו בשביל החסה שלך?
קרניבור ,   בית מטבחיים   (01.03.17)
די לכת הטבעונות
41. שכל אחד יאכל מה שבא לו-די עם האילוץ
רומי   (01.03.17)
כל אחד שיבחר מה הוא אוכל.לא יתכן שמודה שפשטה בנושא אכילה צמחונית/טבעונית תכריח את כל העולם. איש באמונתו יחיה
42. אם נראה לכל הצמחונים שזו הדרך לקדם את משנתם,יש להם טעות מרה
(01.03.17)
תכנסו לי לצלחת ורק תגבירו את רצוני לאכול בשר והרבה. הרבה מאד בשר
תאכלו מה שאתם רוצים ואני אוכל מה שאני רוצה.
חבורת עלובים פתטית
43. אני בטור צמחונית אוכל מזה כי זה ממש נתח רזה
שנטל   (01.03.17)
כל מה שרזה זה צמחוני בשבילי
44. הצמחונות הופכת אתכם לצמחים חסרי מוח
(01.03.17)
45. נראה מצוין וגם מהירות ההכנה לעניין רק כמה לעיס הנתח הנ"ל?
(01.03.17)
שכחת לציין שיש לתת לנתח להגיע לטמפ החדר טרם הצליה
46. סתם נתח זול שקיבל שם פלצני כדי שיהיה קל לשווק
שמשון מקפצון   (01.03.17)
47. נראה טעיםםםם רוצה את כל הפרה
לולי ,   בני ברק   (01.03.17)
48. ויטלו טונטו
עממיקו ,   עיר הפשע והרשע   (01.03.17)
אפשר להמשיך מכאן ועל אותה צלחת יפה המרופדת בנתחי וייסברטן יפים, לצקת רוטב טונה וליצור אחלה ויטלו טונטו שבעולם.
יש מתכונים בשפע באינטרנט.
49. תגובה חריפה ומפורטת למפגינים הטבעונים
המדבר דוגרי   (01.03.17)
אני אוכל בשר. מה שלא תעשו, מה שלא תגידו, אני אמשיך לאכול בשר. ותאמינו לי שכבר זמעתי ממכם הכל (שואה וכו). אני מודע לכך שזה היה יצור חי. אני מודע לכך שזה רצח רק כדי שיהיה לי טעים. אני יודע שזה אנוכי. אני יודע שזה לא בריא לי. יתכן ואצטרך צינטור יום אחד, ועדיין, בכל זאת, אני לא נופל לאיומים ולהפחדות שלכם ואמשיך להנות כמה שיותר כי החיים קצרים וחיים רק פעם אחת. תחסכו מעצמכם את הזמן ואת המאמץ. לא השתכנעתי להפסיק וגם לא אשתכנע. צאו לי מהצלחת ומהנשמה ותאכלו מה שתרצו. שוב אומר למקרה שלא הבנתם: לא משנה מה תגיבו לי עכשיו לא ישכנע אותי להפסיק לאכול חיות. מאחל לכם בכנות חיים בריאים ומאושרים.
50. הטרור הטבעוני הירוק
(01.03.17)
התחילו בשקיות. עוברים לצלחות. מה עוד תנסו לנהל לנו
51. 230 מעלות בטורבו התנור שלך יתפוצץ
(01.03.17)
מספיק 180-200 מעלות בחום רגיל
52. מי ששוחט בעל חיים רגיש ומקסים עם לב פועם ונשמה
הבנאליות של הרוע   (01.03.17)
אין לו שום מניעה מוסרית לשחוט גם חתולים, כלבים ובני אדם מקבוצה מסוימת או מגזע מסוים, שמישהו שיכנע אותו שהם נחותים או שהרצח שלהם שלו חיוני לבטחון או לכלכלה.
53. אין כמו שווארמה
(01.03.17)
54. לפני שבוע היתי בספרד.
מוש   (01.03.17)
לב ליבה של אירופה מתקדמת והנאורה. אינספור רגלי חמון תלויות באינספור סרווסריות ומסעדות, סופרים ואפילו במרכולים שכונתיים, עשרות אם לא מאות סוגי טפאס המבוססים על דגים, פירות ים ובשר כזה או אחר בווריאציות כאלה ואחרות, עשרות סוגים ספרדיים של נקניקים וגבינות ואלפים על גבי אלפים סועדים מאושרים שמתענגים על כל ביס וביס מכל הטוב הזה. שום סימן, ולא אפילו הכי קטן, לכך שהגעת משיח החסה מתקרב ויהיה פה ממש בקרוב, כפי שמספרים לנו מחזירי בתשובה מחוסרי בי 12.
55. קחו מתכון
(01.03.17)
סו ויד(ואקום) 24 שעות 60 מעלות. גריל חם25 מעלות. דקה מכל צד.
56. מרק בשר
s   (01.03.17)
הבשר נראה לי יוצא מכובס
57. ויסברטאן ירון קסטנבוים
יעל שרוני ,   רמת השרון   (01.03.17)
אז ירון לידיעתך , אני בשלנית, וכל החיים אני מבשלת רק וייסברטאן, אבל עושה ממנו צלי,
ואם יודעים איך לבשל צלי נהנה מבשר נהדר , שמבושל נהדר, ובלי שומן בכלל, כמו שאתה מבשל זה ממש לא מזמין , ונראה ממש סיבי,,,זה לא קרפציו מסינטה ,
58. צודרת הכנה מעניינת ביותר. נראה מעולה.
יופי של מתכון   (01.03.17)
59. אני לא טבעוני.. אבל..
עמית   (02.03.17)
לפעמים בא לי לכתוב פה תגובות טבעוניות רק כדי לראות איך אנשים מגיבים ומשתוללים על כל אחד כזה. מה אתם מתייחסים אליהם בכלל? אני מתערב אתכם שחצי מהתגובות הטבעוניות פה הן בכלל לא של טבעוניים אלא סתם אנשים שמחפשים להתסיס, או כאלה שיש להם אינטרס לייצר פה הרבה אינטראקציות. פשוט תתעלמו מהם.
60. תגובות הרדודות של משיחי הגזר פשוט מגוכות.
אריק   (02.03.17)
אם הם כבר נגררים לפרובוקציות נמוכות וזולות בצורת הערות בעלות רמזים על שואה במטרה לעצבן את כל מי שלא חושב ולא מתכוון לחשוב כמוהם, סימן שמצבם עם כמות הסד"כ מאוד גרוע והתקדמות תהליך חזרה בתשובה שהם מטיפים עליה מתעקב ולא תואם לתעמולה שלהם שלפיה 89,9 אחוז מכלל אנשי כדור הארץ הצטרפו לכת שלהם. גם חוסר בויטמינים ובברזל לא מוסיף להם. ממש אגרסיביים ואלימים. שלא לדבר על רמת האינטלגנציה בשיעורים נמוכים בשל חוסר b12.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה