אוכל  מדורים  מתכונים
חמין אחרון לעונה: מתכון מהיר לשבת
דניאלה ברנמן פליישמן
פורסם: 17.03.17, 08:57
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 40 תגובות ב-27 דיונים
1. תגובה
רותי   (17.03.17)
חמש כפות סוכר וחמש כפות סילאן זה מתוק מידי לדעתי
2. נראה מצויין. פשוט והגיוני.. ננסה.. אגב, יש למישהו
חסיה   (17.03.17)
מושג איזה סיר גדול שדרוש להכנת חמין בסדר גודל הזה? 2 קילו בשר,
1 ק"ג קטניות, 12 תפוחי אדמה 12 ביצים, עצמות, קישקע..
צריך לזה סיר של 50 -30 ליטר לפחות, נכון? שום סיר משפחתי , גדול ככל שיהיה
לא יצליח להכיל את כל הכמות הזו.
3. רק
בזי   (17.03.17)
רק תגידו לערביי ישראל שהולכים להסדר מדיני של חילופיי האוכלוסין ותיראו איך הם משתינים במיכנסים מהפחד תנו להנייה לטפל בהם בשפה שהם מבינים הכי טוב השפה הערבית
4. נראה כמו ערמה של ח...
jfjjdk   (17.03.17)
5. מצויין אביא לחמותי שתיחנק ואז נוכל לקבל את הדירה שלה סוף סוף
(17.03.17)
6. כמה סוכר?? זה לא ריבה.
שרה   (17.03.17)
7. הצבע יפה אבל לפי המתכון נראה מתוק וזהו
שרית   (17.03.17)
יותר מדיי סוכר ואין בכלל תבלון: מספיק הסילאן לא צריך גם סוכר ובנוסף הייתי מוסיםה כף פפריקה מתוקה חצי כף כורכום ומי שאוהב כף של כמון אפשרי גם רבע כפית כוסברה טחונה מוסיף המון
והמון שיני שום!!!! טעם גן עדן
8. מתכון בטוח לסכרת.
(17.03.17)
מה זה החרטא הזה? 5 כפות סוכר, 5 כפות סילאן, כמות פסיכית של פחממות ריקות. 5 כפות סילאן לבד זה קצת יותר מידי. ולמה כלכך הרבה תפוחי אדמה?
9. רצוי ומומלץ להכין חמין טבעוני ללא גופות מרוטשות ואיברים פנימ
שיבולת   (17.03.17)
מתכוני רצח וסבל מיותרים ששייכים לתקופת האבן. תתקדמו..
10. בצלחת, זה אחרי האוכל ?
ארון   (17.03.17)
11. לחמין - רק בשר ראש + חיטה, תפו"א,ביצים, פלפל ומלח השאר מיותר
ליבה   (17.03.17)
12. 10 כפות סוכר בחמין? ברצינות? פשוט איכס.
(17.03.17)
13. כמות המלח היא מגונה - כמעט חצי כפית = 2150 מ"ג נתרן למנה, כ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (17.03.17)
כמות המלח היא מגונה - כמעט חצי כפית = 2150 מ"ג נתרן למנה, כשחושבים על זה שהמקסימום ליום צריך להיות לא יותר מהמחצית = 1200 מ"ג נתרן וזה מכל המאכלים באותם 24 שעות !!!
יש גם קישקה שמכיל המון מלח. עכשיו זה עלה מעל חצי הכפית ...
יש כבר מספיק טעם מן החומרים, בכל מקרה.
ו, יותר מדי סוכר כמו 2 המגיבים האחרים אומרים. למה סוכר בכלל? למה את הסילאן?
בבקשה מר "שף", אנא חזור לבית הספר עבור הימים האלה!
14. קישקע (, ואפשר להשתמש בקנוי) - באמת
שף   (17.03.17)
אולי גם אפשר חמין קנוי וזהו?
מה הראיון פה אוכל ביתי או אוכל מפלסטיק.

מי שבאמת יודע לבשל (לא להעתיק מתכון) לעולם לא ייקנה
15. כעירקי אין אצלנו המושג חמין.אנחנו מנותקים.....
ספי עובדי עבדללה   (17.03.17)
מהואי יהודי.ישראלי.שמי.נוף ושירי ארצישרטלי.לא מעורים תרבותית לשאר. אנחנו חמולתיים במוסיקה בשפה.במנטליות ערבסקה.גם פוליטית מזוהים עם המגזר לו אנו שייכים.
16. אוכל מיותר לחלוטין.
רר   (17.03.17)

17. זה ריבה ולא חמין
/'קראטיוחל   (17.03.17)
18. שום סוכר בחמין!!! מזהיבים בצל בקצת שמן קנולה....מוסיפים קצת
שיקי   (18.03.17)
שום סילאן...שום סוכר... שום בטיח....ותבנו אחלה חמין שתרצו על זה.בסוף מוסיפים מים עד למעלה...שעה וחצי ברתיחה על אש קטנה..היתר חום 100 מעלות.בתאבון.וקשק עושים לבד מבצל חי....תבלינים שאוהבים...מים ...וקצת שמן.לעשות קציצות למעלה או בשקית קוקי עם חורים.מעדן!!!!תלמדו!!!!
19.  ל 15 ולמגיבים לו ...
בנט נפ....   (18.03.17)
ל 15 ולשלושת המגיבים דיי עם העירקים זה כמו לבקר את הערבים שלא שייכים לתרבות ולמסורת ה.י.ה.ו.ד.י.ת שהם מאותו מגזר אנחנו היהודים נשמור על אחדותינו.
20. צ׳ולנט - חמין בלע״ז - אינן מאכל עונתי אוכלים אותו כל שבת
כי מן הוא   (18.03.17)
52 שבועות בשנה ואף פים לא משעמם. ואגב מי ששם סוכר או כל גבר מתיקה בצ׳ולנט אינו אלא חוטא ומחטיא את הרבים.
21. עדיף חמין טבעוני. לא צריך לקחת חיים בשביל ארוחה
רותם   (18.03.17)
22. מתכון מעולה, אבל כדאי להחליף חלק מהמים ביין אדום. לא תבינו
אילן   (18.03.17)
מאיפה נפל עליכם הדבר המופלא הזה עם הריח שיגיע לכל קצוות השכונה והאורחים לא יפסיקו להתפעל ויבקשו לדעת את הסוד. אתם לא חייבים לגלות. אני מגלה וכולם מרימים גבה ולא עושים את זה ולא מבינים מדוע החמין שלי יוצא הכי טוב.
23. ל 15 ולמגיבים לו ול 19 וולה זה נכון אין אצלם עירקים...
(18.03.17)
מה שנקרא הכנה לשבת. קבלת שבת.ערב שבת אפילו במושג חילוני לגמרי. בחיי נתתם לי חומר לדעת.אלא אם יעלה מישהוא ויסתור אתכם . נכון ערב שישי נקרא אצלם ולא ערב שבת.מלא עשן סיגריות נרגילות.שש בש ואום כולתום.או פריד תכונה של טייבה
24. גם סוכר בכמות פסיכית וגם סילאן??? זה ממתק??
אמאלה   (18.03.17)
25. אורז ושעועית של רחמו
רחמו ,   ירושלים   (18.03.17)
26. חמין
סיליני   (20.03.17)
מתקון מתומתם לחלותין. מישקתב כנירע לא אכל חמין אמיתי בעולם.
28. מה עם בצל ????
esti ,   בת ים   (27.03.17)
חמין בלי בצל זה לא חמין
תגובות נוספות
חזרה לכתבה