אוכל  מדורים  מתכונים
מרשימים ולא מתאמצים: 4 מתכוני טאפאס מהירים
עומר מילר
פורסם: 15.03.17, 18:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-17 דיונים
1. זה שאתה קורא לזה טאפאס לא הופך את זה לטאפאס.
(15.03.17)
מה עם פירות הים, כמויות האנשובי, החזיר...?
2. במתכון עדשים שחורות שהופכות בצילום לעדשים ירוקות
טבחובב   (16.03.17)
3. למה להשתמש בשם זר - דרום אמריקאי. בעברית קוראים לזה טעימות
אזרח   (16.03.17)
או מנות ראשונות (תלוי בכמות על כל צלחת).
4. כל כך שיטחי ,מתאים לשיחות ההדדיות עם אנסקי,שמתעלמות מהצופה
מצחיק מאד   (16.03.17)
סידרת ההופעות עם אנסקי בערוץ האוכל,משלימה את "הפלט" שכאן.
גם שם רואים את השניים משוחחים כל הזמן ,כאילו מתעלמים שמטרת הפרקים להסביר משהו לצופה. חשבתי שאנסקי היא זו שלא מבינה מה היא עושה שם, עכשיו הבנתי שזה גם עומר.
גם כאן יש רשימת מכולת, "והסבר"...הכל כאילו
5. היית פעם בספרד? אכלת שם טאפס?
חנה'לה   (16.03.17)
טאפס זה הדבר הכי עשיר במזון טעים שיש בספרד: כל מיני דגים, כל מיני גבינות וכל מיני נקניקים. פה, מביאים לנו שעועית, שעועית ועוד... שעועית. אה! כן. גם חומוס. אתם עושים צחוק מהטאפס?
6. איפה, הו איפה, משיגים קופסת שעועית שחורה?
חיפאית   (16.03.17)
(ולא, תשובה ב-XXX בתל אביב, לא תתקבל)
7. עומר מילר,
(16.03.17)
משעמם לך במטבח? לא מסוגל יותר ליצור דברים חדשים אז אתה לוקח שני עמים ומערבב את התבשילים שלהם וקורה לזה טאפס? אתה לא מתבייש בכלל? איפה הידע שלך בבישול? טאפס זה אוכל בצלחות קטנות שבא מספרד וברוסקטה זה לחם איטלקי. אז מה הקשר בין השניים? רק אתה יודע ואף לא ספרדי אחד. תפסיק להעליב את הספרדים במתכונים איטלקיים. כי זו בושה לאינטליגנציה של הקוראים ומראה כמה חסר ידע אתה. לך ללמוד בישול. ובעיקר מונחים של אוכל מחוץ לארץ. חומוס לא מעניין יותר כל אחד יודע לעשות. אבל ברוסקטה זה איטלקי ולא נכנס לצלוחית הטאפס שלי.
YNET נראה שגם לכם משעמם.
8. סליחה, אבל לא "שף" ולא טאפאס. מקסימום ניקוי מזווה.
(16.03.17)
לפתוח קופסת שעועית, להוסיף לימון ובצל לא הופך את זה לטאפאס, מה גם שבכלל לרשום כזה "מתכון" זה די זלזול עמוק בקורא.

שם יותר מתאים יהיה "אוכל מהיר ולא מושקע להגיש לאנשים שלא אכפת לי מהם" מאת אזרח כלשהו.
די עצוב.
9. "חבילה"?
יונה   (16.03.17)
מה זה "חבילת שעועית/חומוס". כמה יש ב"חבילה" כזאת?
10. ממש לא מגרה
משה   (16.03.17)
11. לא מבשלים את העדשים?
אילן   (16.03.17)
12. נראה ונשמע טעים וקל. תודה, עומר!
אילנה   (16.03.17)
13. טפאס
אבי   (16.03.17)
סלח לי מאוד סע שוב לספרד והבא איתך מתקונים יותר מגרים.אתה אמור לגרות לנו את החושים כמו שאומרים.
14. קלי קלות, ממששש
המאירי   (16.03.17)
מצרכים שצריך לקנות למפרע ....ממש לא בכל בית.
15. שף בלירה פופוליסט
יואל המלהק   (16.03.17)
300 ש"ח על ארוחה זוועתית בשולחן
16. מה טאפאס פה? איפה החמון ופירות הים?
(16.03.17)
17. חומוס מעולה- מומלץ
זיוה   (16.03.17)
החומוס יצא מעולה, פשוט להכין וטעים-תודה!
חזרה לכתבה