אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי: כך תכינו לחם פרנה מרוקאי
ארז קומרובסקי
פורסם: 28.03.17, 10:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 79 תגובות ב-34 דיונים
31. מה לא הבנת?...
JACOV ,   תל אביב   (08.02.21)
לא מפתיע כל ההיסטוריה אמנים לא עשו כסף מיצירותיהם אלה רק לאחר מותם...חוץ מהליצן הזה קדישמן שמוכר לנו כל יום שני וחמישי ציור של עז....לך תבין!
32. לחם פרינה
שושי עדי   (22.04.22)
עבדתי על הבצק 4 שעות. אין לי תנור 290 מעלות, אבל אפיתי על המקסימום, 20 דקות. הוצאתי 3 אבנים. תורמת אותם למהומות בהר הבית.
33. לחם פרנה
שושי עדי   (22.04.22)
עמלתי 4 שעות על הבצק. אפיה 30 דקות על הכי גבוהה? לאחר 20 דקות הוצאתי 3 אבנים. תורמת אותם למהומות בהר הבית.
34. לא לתנור רגיל
אייל   (05.08.23)
צריך חום גבוה אבל לא גבוה מדי
ובטאבון כך שהלחם צריך להיות גג רבע שעה אפילו פחות בפנים.
יותר זמן יותר חום הלחם יהיה אבן
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה