כלכלה  עוד בעולם הכלכלה
לא רק חומוס - תעשיית המזון הישראלית פורצת לעולם
אסף קמר
פורסם: 30.03.17, 15:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-19 דיונים
1. עוד אוכל עוד אוכל עוד אוכל עוד אוכל עוד אוכל עוד אוכל,
גודמן ,   ים   (28.03.17)
מה יהיה?
2. כן אריזות ...
שלום   (28.03.17)
בואו תלמדו בסין מה זה אריזות למוצרי מזון.. כן אפילו לגרעינים...כן עומד על המדף..מפלסטיק חזק עם סגירה חוזרת וכן אפילו גרעינים שחורים בטעמים. בסין! לא בארץ. עלאק ללמד את העולם. הייטק זהו חוץ מזה אין כאן מה להראות לעולם בכלום.
3. אתה לא מבין כלום !
יצרן   (28.03.17)
4. מרבית (90%) החברות המציגות אינן ישראליות
אמיר   (28.03.17)
אוסם שייכת לנסטלה
תנובה - ברייטפוד הסינית
שטראוס - דנונה הצרפתית
עשרות חברות, - יוניליבר
מה נשאר?
עוגיות עבאדי? (גם יוניליבר)
5. אז מתי אוכלים?
גרגרנריוס השמן   (28.03.17)
אוכל קדימה אוכל
6. תםמגו אותם םמלא חצי שקית
(31.03.17)
7. שום דבר לא ילך בלי ברכת המזון, רבותי נברך
(31.03.17)
שום דבר לא ילך בלי ברכת המזון, רבותי נברך

8. אשמח הרבה יותר
כאב בטן   (01.04.17)
אם ייעלמו כל מקרי הסלמונלה והזיהומים המתרבים בכל קטגוריות המזון בארץ שממשיכה לאכול את יושביה.
9. טוב לישראל. לאכול במידה הנה שיטה שתהיו חטובים לקיץ
אלמוג. צ.   (01.04.17)
מנסיון ממליץ על הדיאטה שראיתם בטלביזיה דיאטת "יחיאל שהוריד 100 קילו".
זאת דיאטה קלה ויעילה
10. דבר ראשון שלא ייצרו צנצנות זכוכית שלא
.   (01.04.17)
נפתחות. אמרו לי בשרות לקוחות תני מכה בתחתית הצנצנת. איזה חלם

כנ"ל מיצים. למשל פריניב. לפעמים לא ניתן לפתוח ת'מכסה

חלם ישראלי
11. המיצים הטבעיים בארץ לא יכולים
.   (01.04.17)
להתחרות כי הם פשוט לא טעימים. היתה פעם חברת רימון של קיבוץ גבעת ברנר

זה היה מיץ מאוד קרוב למיץ טבעי. התפוזים. נסגר. למה
12. עם כל החדשנות והטכנולוגיה עדיין מחיר המזון בישראל ב 50% יותר
זיו ,   אנגליה   (01.04.17)
מבריטניה
13. הגבינה הצהובה בהולנד הרבה יותר
.   (01.04.17)
טעימה מאלה שבארץ. למה שיקנו אותן בחו"ל. כנ"ל השוקולד
14. תעשיית המזון אומר תיעוש המזון לא תודה!
(31.03.17)
מוכרים זבל ביוקר. באוכל אמיתי לא משקיעים בפרסום כי לא צריך. על אוכל מתועש לעומת זאת משקיעים מיליונים
15. שיפסיקו לדחוף לנו סוכר כמו מטורפים
דן.ד   (01.04.17)
בזה אנחנו מפגרים אחרי העולם בשנים רבות
16. מה כן ושראלי?
אזרח שפוי ,   ישראל   (01.04.17)
גנבנו הכל מכולם. החומוס הוא ערבי, הטחינה היא ערביה, הפלאפל תימני מתימן אז על תספרו סיפורים. אנחנו ניכסנו את הכל או כמעט כאוכל ישראלי. אפילו גפילטה פיש הוא פולנו או רוסי
אז יאללה תרדו מהשם אוכל ישראלי ותגידו אוכל של אזור ים תיכוני.
הפיתוחים של הפירות והירקות של מכון וולקני זה באמת פטנטים ישראלים. אבל לא להגזים ולא לנפח את החזה. ישראל עדיין מדינה קטנה מסכנה וכך יש להתייחס אליה. חוץ כמובן ייצור הנשק והביטחון שם אנחנו מאצ'ו ויודעים למכול נשק לכל מיני דיקטטורים בעולם השלישי
17. אוכל תעשייתי זה זבל לא בריא
Sam   (01.04.17)
18. הורסקי נתן פה זוית מעניינת
שי   (03.04.17)
הבעיה היא שיצרניות המזון יברחו לשווקים הבינלאומיים ופה רק תגבר הריכוזיות
19. הנקודה שאותה מזכיר הורסקי בווידאו
יוני ,   מרכז   (09.04.17)
למכור דרך האינטרנט או שיתופי פעולה - זה הדבר הבא לדעתי.
מי שיעלה על זה מהר יצליח.
חזרה לכתבה