אוכל  מדורים  מתכונים
כך תכינו את ההמבורגר המושלם: 5 טיפים ו-5 מתכונים
ערן ביק
פורסם: 27.04.17, 15:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 160 תגובות ב-74 דיונים
1. תימנים אוכלים מרק תימני =כנפיים ונוצות
רק דוד   (27.04.17)
אבל זה לא מקמצנות
2. לכל אוכלי העשב שהולכים להגיב, תמצאו מקום אחר
(27.04.17)
3. למגיב 1: איך ההרגשה לנסות להיות מצחיק כל החיים ולא להצליח ?
אבשלום חום   (27.04.17)
4. קצת אחריות בבקשה
ניר   (27.04.17)
מי שממליץ לטעום בשר טחון לפני הצליה כנראה גם לא ימליץ לשטוף ידיים לפני הארוחה. הבעיה היא זה מסוכן פי 1000. אתה חושב שיש לך מערכת העיכול עם חומציות כמו של חתול שיודעת לחסל את כל הפטוגנים שמתרבים בבשר טחון בקצב מטאורי?
5. איך אני אוהב את המתכונים של הטמא
אורי   (27.04.17)
לא יכולים להביא מתכון כמו שמגיע ליהודים במדינת היהודים ? חייבים להכניס קצת רעל ...כואב לכם שיש בארץ יהודים ......כל עם או אומה שהלכו נגד העם היהודי לאורך כל ההיסטוריה נפלו ולא קמו לעולם ....ההיסטוריה לא משקרת ...
6. למה 3 קומות המבורגר אנשים חזירים
(28.04.17)
7. גובה של המבורגר כזה. אנדים אוכלים כמו חזירים.
(28.04.17)
נו טוב זה ישראל. זאת הרמה
8. למגיב מס 4
עמוס ,   השרון   (27.04.17)
צא ולמד מה זה Steak Tartare ואחר כך תגיב
9. מילים מילים מילים
שש   (28.04.17)
ציפיתי מהכתב, אם לא מה״שף,״ לדעת איך לאיית בעברית את המונח Worcestershire sauce -- ווסטרשיר. סתם להוסיף אותיות מעלה ספקות על הידע של הבשלן והכתבן. וגם, להמליץ על ״מדיום״ במדינה בה רמת הפיקוח על איכות הבשר היא חפיפה למדי גובלת בחוסר אחריות פלילי. ״מדיום״ אולי גורמת לשף להרגיש אמריקאי, אבל לא ימנע הרעלות מזון שהעם הנבחר איכשהו התרגל אליהן (כמו לזיהומים בנתחי בשר אחרים דוגמת ״ביבי״ ו״בנט״).


10. אוהב מאוד המבורגר מתכון מדהים !!!
מייקל בלומברג .   (27.04.17)
11. מתכון להמבורגר הכי טעים בעולם - מקטניות ועדשים.
הפתרון הטבעוני   (27.04.17)
לוקחים מש מונבט, עדשים שחורים, שעועית אזוקי ונבטוטי חומוס אורגניים. משרים את הכל 24 שעות במים חמימים. שוטפים וטוחנים. משרים בבירה בלגית טובה. שופכים לאבוס. נותנים לכמה פרות לאכול עד שהן הופכות שמנות ומרופדות.

שוחטים פרה, מוציאים פילה ואנטריקוט. טוחנים עם פיסטוקים וצנוברים שהושחמו במחבת. עושים קציצות. מטגנים. מכניסים ללחמניה קריספית עם הרבה ירקות, קטשופ, מיונז, גבינת צ'דר ובייקון. נוגסים בהנאה.

לבריאות !
12. המבורגר מקצועי צולים well-done בלבד
גורדון רמזי   (28.04.17)
טעות יסודית היא לחשוב שהמבורגר אפשר או צריך לאכול מדיום (ורוד). הוא צריך להיות צלוי עד הסוף אבל עדיין עסיסי. לצערי, במחוזותינו (משום שאוכלים פרות חולבות בנות מאה) איכות הבשר וגם השומן ירודה וגם את זה מכשירים לנו בכח - ואז בעצם אוכילים קש-ולא בשר.ולכן מפצים על כך בפחות ״ייבוש״ הבשר. 300 מיליון אמריקאים לא טועים...רק בישראל שואלים בפלצנות...באיזה מידת עשייה תרצה את ההמבורגר...פשוט טעות שמביאה חלחלה.
13. ניסיתי פעם להיות טיבעונית אבל היפלצתי הרבה
וחזרתי לבשר. סטלה   (28.04.17)
14. למה להכניס את הבייקון לעזזל?
יהודי   (28.04.17)
יהודים לאורך ההיסטוריה נהרגו בשביל לא לאכול מאכלות טמאות.
ולכן אנחנו כאן בגלל המסירות נפש!

ככה מתכון של בייקון בשר וחלב יחד?

בושה וחרפה
15. מה לטעום חבוב
יוס   (28.04.17)
פחיי
16. אולי מספיק עם ההמבורגר הזה
.   (28.04.17)
עשיתם עליו מספיק כתבות. חלאס

חוץ מזה איך אפשר להכניס לפה דבר כזה?!
17. אוף ההמבורגר הזה עושה לי תאבון
.   (28.04.17)
מה אעשה עכשיו..
18. איזה יופי של כתבה
מיקי   (28.04.17)
19. התמונות עשו אותי רעב
ע   (28.04.17)

20. צ'ואי זה לעיס. למה כפול?
מחשבות   (28.04.17)
21. למה להכין לא כשר?? אנחנו יהודים פה!
(28.04.17)
22. ביצת עין מכבידה על ההמבורגר
בנימין המנוסה   (28.04.17)
מה שצריך זה קציצה מבשר טוב (עם קצת שומן, עדיף של כבש), כמה גלגלי בצל ומיונז איכותי. את הלחמניות תכניסו ל-2/3 דקות בתנור על חום גבוה.
תודו לי אחר כך.
23. תיבול פשוט וגאוני
קובבה   (28.04.17)
תיבול שמנצח תמיד:
על כל 200 ג בשר:
כפית חרדל וכף קטשופ.
גאוני. תנסו!
24. הכי
הכי   (28.04.17)
הכי חשוב זה לר ליקנות לא לאכול לא לפרנס נחשיי צפע מבית שיפרנסו אותם זועבי וטיבי
25. הבשר הזה סבל
שלומי   (28.04.17)
האנרגיות שבתוכו יגרמו לכם סרטן
26. חזיר לא טעים.
דר שקשוקה   (28.04.17)
27. תסתכל בצלחת שלך גולם.
יהודי ,   מדינת היהודים   (27.04.17)
אם אתה מאמין באל שבוחן מידותיו של אדם לפי הפרדת בשר וגבינה בצלחת אני ממליץ לך להיבדק.
28. מדברים על יום עצמאות אבל מתכונים לא כשרים, בושה
ד   (28.04.17)
מהו יום העצמאות אם לא יום החג של המדינה כיהודית דמוקרטית?
למה צריך לדחוף לפה בייקון וגבינה?!?!
29. אלה מתכונים אשר לעולם לא יצליחו באמת
בוב   (28.04.17)
הכותב מפרסם מתכונים שגויים.
30. תכף מחבקי העצים יתחילו להרים את הראש שלהם בתגובות.
דגן   (28.04.17)
אל תתרגשו, זה בוקר והם עוד לא לקחו את הכדור B12 שלהם.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה