אוכל  מדורים  שובר את השוק
סיור קולינרי בשוק פירנצה
גיא גמזו
פורסם: 25.04.17, 16:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 90 תגובות ב-57 דיונים
1. אין על טוסקנה
יובל   (25.04.17)
את חופשת הקיץ שלי אני נופש בטוסקנה.
2. לא כשר, איכס!
ד   (25.04.17)
3. גרוסמן 5
רחל   (25.04.17)
אחלה כתבה כל הכבוד לשף גיא גמזו
4. העיסוק האובססיבי בקולינריה הוא מוגזם ומיותר
אדר   (26.04.17)
לא ברור לי למה מר גמזו חושב שהוא יכול לקבוע לי, או לכל אחד אחר, מה הכי טוב (לי) כידוע "על טעם וריח אין להתווכח" וזה נכון להרבה תחומים.
5. נוצות גחלים עור עצמות מסמרים
אוכל של התימנים   (26.04.17)
6. כשר
רונן   (26.04.17)
נמאסתם עם הכשרות שלכם! חיה ותן לחיות.
7. מזמין את גמזו לבקר בשוק של טייבה, טוב יותר מפירנצה
איברהים סוסו   (26.04.17)
8. פירנצה היא אחת הערים המופלאות שהייתי בה... מחכה לחזור לשם
(25.04.17)
מישהו אכל במסעדת הפועלים של מריו בלב העיר שם ?
9. שומן חזיר בגלידה איטלקית
הגלידה עם חזיר   (26.04.17)
גועל נפש
10. אין על הפיצות באיטליה , מעולם לא אכלתי פיצה טובה כמו בטוסקנה
מי רוצה להיות מליונר ,   תפתח בול אותה פיצה !   (26.04.17)
11. עוד שף פלצן שבא לעשות פרסומת שיווקית..מי יישמע איזה פיצות ש
גיל ,   אשדוד   (25.04.17)
להם...
לא עפתי בכלל
12. שף נוסע לאמיליה-רומניה מחוז האוכל האטלקי
אטליה   (26.04.17)
מעט יודעים שבולוניה היא בירת האוכל האטלקי. טוסקנה לא רעה זה אבל זה עניין של יחצנות. אולי יום עוד תנסה ותגיד לנו. הפרמזן מפרמה, הבלסמי ממודנה וה״בולונז״ (רגו) מבולוניה. גם לזניה טורטליני וטורטליני מבולוניה (-בירת אמיליה-רומניה).
ועזבו, פיצה אוכלים בנפולי...
13. לא כשר אבל יכול להיות טעים
י.ו ,   ירושלים   (25.04.17)
לא כשר אבל יכול להיות טעים.
לא אוכלים אוכל לא כשר כי זה אסור. לא בגלל שזה לא טעים
14. סיור קולינרי
שמחה   (26.04.17)
זהו זה מה שעם ישראל צריך לראות את הנהנתניות הבהמתית שלך לנבלות וטריפות אתה רוצה תעשה איזה לבדך קצת אבל קצת כבוד אתה יודע שיותר מחצי בארצנו אוכלים כשר
15. ביקרתי בשוק הזה- חובה לכל מי שנמצא באיזור
(26.04.17)
תוצרת מדהימה!

חפשו את דוכן הפטריות , שמוכר בעיקר כמהין שחורות ולבנות.
מחירי הפטריות הללו ,כחומר גלם , קצת גבוהים.
ממליץ לרכוש צנצנות עם ממרחים משילובי פטריות, פחות יקר וטעים מאד.
טעים במיוחד : כמהין לבנה ופורצ'יני.
חבל שלא קניתי יותר מ-2 צנצנות.........
16. הבשר דוחה ברמות
יוסי   (26.04.17)
ואם כבר אוכלים..עדיף לא כשר. חוץ מזה...אין על איטליה..
17. הרגת אותי. מת לחזור לשם. אחלה כתבה!
Marco   (26.04.17)
18. אכל טרף מגעיל ועוד בא לכתוב על זה. איכס עליך.
ועוד לאחר יום השואה.   (26.04.17)
19. trippas זה מעיים
למיטב ידיעתי   (26.04.17)
לא קיבה של פרה.
20. תגובה ל 5 : כשר זה חרא!!!!
אבי ,   תל אביב   (26.04.17)
21. שף ליצן - בפירנצה מתלהב מפיצה, כמהין ופרמזן, כולם לא מטוסקנה
ליאור   (26.04.17)
טוסקנה היא אחד היעדים היפים לטיול אבל בפרוש אחד הפחות מעניינים ןפחות איכותיים מבחינה קולינרית באיטליה.
אם עבר מסע שף לאיטליה נוסעים למחוזות כמו סיציליה (גלידה, גרניטה...) קמפניה (פיצה,מוצרלה, לימונצ'לו...) אמיליה-רומניה (פסטה ממולאת, פרמזן, פרושוטו...), ופיימונטה (יין, כמהין, פסטה, בקר)....

22. וואוו וואוו ואוו
ערן   (26.04.17)
מאד נהניתי לקרוא את הכתבה. נראה לי שהתלהבתי לא פחות תוך כדי קריאה. היה חסר לי רק משהו אחד: הטעמים :)
תודה.
עשית לי את הבוקר.
23. כתבה מצויינת. נהייתי רעב
Em   (26.04.17)
24. שף? סתם ישראלי טיפוסי לא מלומד מתלהב חסר השכלה
קוברי   (26.04.17)
לא כל מי שמגיש מנות שרימפס וחתך סלט בזויות הוא שף. סתם מתלהב. ולא כל מי שאמו עירקית יכול לפתוח קובהרי cooberie
25. ארנב זה כשר ?
מחמוד החמוד   (26.04.17)
נראה לי שלא
26. לנו יש את שרונה. בירה ונקניקייה ב 80 שח
אבי   (26.04.17)
27. לגבי המנה השניה... זה מיד הזקיר לי את זיזי טריפו
(26.04.17)
28. הלווווו, לשים לב: אל תגיד "מלעמלה" אמור "בו-פה"
עפ"י המנהג הצרפתי הי   (26.04.17)
זה טוב...
29. דוחה איך שאתה עף על עצמך... פלצן
פלצן דוחה   (26.04.17)
30. גועל נפש! בושה וחרפה!
חזיר לבן   (25.04.17)
איך יהודי אוכל חזיר? איך?? אין בושה? נקניק פה ונקניק שם. תאוותניים ודוחים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה