אוכל  נבחרת השפים  אבי לוי
אבי לוי מכין לשבת: צלי בשר עם פולים וארטישוק
אבי לוי
פורסם: 28.04.17, 09:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 38 תגובות ב-27 דיונים
1. תודה
(28.04.17)
2. סתם אוכל לא לנסות
אבי לוי ,   קריות   (28.04.17)
3. ניראה מדהים!!
אש   (28.04.17)
אוכל מצרי, גרמת לי להזיל ריר
4. אני כורדי רגיש לפול ופטור לשמחתי מעונשו של התבשיל הכבד הזה
מוסטפה ברזני   (28.04.17)
5. רק הערה - כדורי בשר ברוטב עגבניות זה לא איטלקי
(28.04.17)
אלא איטלקי-אמריקאי.
6. איחסה
(28.04.17)
וגם חוסר אחריות של האמא.
אם זה לא סיפור מומצא כמובן.
7. כמה??
כמה   (28.04.17)
כמה טוב יהיה כאן במדינה שהגרבוזונים השמאלנים ינהרו בהמוניהם לברלין ונבצע הסדר מדיני של חילופיי אוכלוסין של ערביי ישראל
8. אני מבין שאתה כורדי,אין שכל אין דאגות
angui ,   אשדוד   (28.04.17)
9. נראה מעולה,תודה,תמשיכו עם מתכונים מסוג זה
שמעון ,   אשדוד   (28.04.17)
10. בישול איטי
(28.04.17)
האם בבישול ארוך הארטישוק לא מתפרק?
11. למי אכפת מי אתה ומה אוהב או לא יא כורדי
חובב פול   (28.04.17)
12. אם לא נמצאים בבית אסור להשאיר להבה בוערת!
עדיף להכניס לתנור ,   יוצא יותר טעים   (28.04.17)
האמא השאירה סיר על הגז עם להבה בוערת והלכה לעבודה???
איזה סיפור מזעזע, מזל גדול היה להם שהבית לא נשרף!

בשביל מה להסתכן? עדיף להכניס את הסיר לתנור. יוצא אפילו יותר טעים.
13. עוד ״שף״
שלומ׳קה   (28.04.17)
בשר זה לא אוכל. זה רצח של תמימים. ואל תגידו שאלוהים ציווה לאכול בשר כי זה שקר גמור. לך תלמד לבשל באמת י׳שף דמיקולו.. נראה אותך מסתדר בלי עזרה של חפים מפשע.
14. אין רבר כזה טרטר פלשתינאי
צדוק   (29.04.17)
חוצפן חלק 2
15. בלי קשר לבישול, השף אבי לוי הוא בנאדם מקסים.
Chava ,   גבעתיים   (29.04.17)
16. המסעדה הכי גרועה בה אכלתי מאודי
אילן   (29.04.17)
זו, של אבי לוי בירושלים.
הבנאדם עסוק בסלברטאיות ובלהראות ולא בבישול.
חבל על הכסף.
17. כמה מילים ריקות מתוכן? רק כדאי ליצור רושם של אחד שמבין.
אייל   (29.04.17)
מה זה השטויות האלה פותח תבלינים, מעצים טעמים? מה הוא חושב שככל שיכביד עם מילים ריקות מתוכן, כך ייחשב למקצועי יותר?
18. אבי לוי היקר, לא משאירים להבה דלוקה והולכים.. סכנת נפשות!!!.
גילי ,   הרצליה   (29.04.17)

19. נרקומן לשעבר ועדיין חסר רחמים
בשר זה ג'נוסייד ,   רמת אביב הטבעונית   (29.04.17)
20. תגובה למתכון של אבי.
מירי ,   חיפה   (29.04.17)
אני מכינה תבשיל זה בלי בשר, כצמחונית. מתקבל אוכל טעים להפליא. נידמה לי שהמקור- מרוקאי.
21. עזבו אותנו מהאוכל נמרוקאי המגעיל. = אוכל של פוליטיקאים
בחית רבק   (29.04.17)
22. איזה תגובות...
ג׳וש הומי   (29.04.17)
הבן אדם בסך הכל הביא מתכון והמגיבים פה קושרים אליו את כל הבעיות בעולם...מסכן
23. אחלה. הולך לנסות, ניראה לי מעניין, ולמגיבים המתלהמים ...
רן   (29.04.17)
אני כניראה עונה להגדרה של אשכנזי, גרבוזון, שמאלני. שרתתי בחייל קרבי, נילחמתי בלבנון, עשיתי מילואים עד גיל 50, הייתי בכוחות הביטחון, למדתי תארים על חשבוני והקמתי דור המשך שהולך בדרכים זהות ואני גם בן של דור מייסדים שעשה אותו דבר. אוהב לחיות כאן, אוהב אנשים רק מהסוג הטוב, אלה שיודעים לכבד ולהיות מכובדים. בהקשר זה אני עיוור צבעים-ריחות-מראות-קולות, כל מי שעונה להגדרה של כבד והיה מכובד ניכנס לחביביי. ככה אנחנו ( המכבדים והמיתכבדים), מתייחסים באופן זהה גם למי שלא חושב כמונו, ניראה שונה וכו. לידיעת המיתלהמים.
24. כנפיים עם נוצות ולחוח בתוספת גחנון
אוכל תימני אסלי   (29.04.17)
25. כנפיים עם נוצות וגחנון
אוכל תימני   (29.04.17)
26. שנאת חינם... מה זה התגובות הללו ???
(30.04.17)
סך הכל מתכון טוב מישהו חלק אתכם, תודה אבי
תדעו לפרגן קצת אחד לשני ולא להשמיץ אותו או אחד אץ השני...
בושה שזה מה שקורה כאן
27. אין האוכל המרוקאי הבישול הכי עשיר עם עומק ואהבה
(30.04.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה