אוכל  מדורים  מתכונים
6 מתכונים לפיצה
מנה שטרום
פורסם: 23.05.17, 16:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 33 תגובות ב-16 דיונים
1. סוף סוף פיצה כמו שצריך. בלי כל מיני תוספות מיותרות
מויש שף   (23.05.17)
2. הרוטב זה רק עגבניות מרוסקות?
אילן   (23.05.17)
כלומר - לרסק עגבניות ולא להוסיף כלום?
האם יש המלצה על סוג העגבניות?
3. מה זה קמח קפוטו 00 ??
(23.05.17)
4. הוא הכי בכיר?
אורן   (23.05.17)
מי זה האיש הפיצות יוסי נוסל ? יש מלא שמועות שהוא מאסטר
חולה אני על פיצה יאללה פיצה
טעים.
5. ללוש עשרים דקות???????? מה יישאר
Shay ,   ראשון לציון   (23.05.17)
ממש לא ייתכן, אפילו בלישה ידנית לא לשים עשרים דקות.
אם זה שף של פיצה.....
6. שף עאלק
עמרי   (23.05.17)
התחלתי לקרוא :
"תוך כדי פעולה איטית של המיקסר, מוסיפים באיטיות את הקמח עד להיווצרות בצק. מוסיפים את המלח."

עכשיו קצת ביולוגיה, מלח הורג שמרים. מפוצץ אותם. סוכר לעומת זאת, זה המזון שלהם, התוצר לוואי זה בסופו של דבר התפיחה. סוכר בהתחלה, מלח רק כשרוצים להפסיק את פעולת השמרים.
7. חסר כמה משהואים לבצק של הפיצה הזו.
(23.05.17)
כי כשמתסכלים עליה לא בא לאכול אותה בכלל, היא שרופה ונראית על הפנים כמו מצה רטובה אפויה. ולא כמו פיצה.
8. תגידו לי בבקשה, למה נותנים מתכון עם 850 גר קמח?! אי אפשר נור
יעל   (23.05.17)
נורמלי - קילו וזהו? נראה לי מין התחכמות מעצבנת. איך אני מודדת 850 גר... אין מצב.
9. מה עם מתכון לפיצה תימנית אוטנתית ?!?!
חצרוני   (24.05.17)
אה אין דבר כזה ! רק לחוח ומרק תימני
10. אם זה מתכון לפיצה, אזי השף הוא עמבה!
חן ,   חיפה   (24.05.17)
כתבה כדי למלא מקום, לא שווה דיון.
כתבה מאוד לא מחמיאה לשף
11. פיצה מנג'ר תוכנה לפיצריות
pizza   (24.05.17)
https://sites.google.com/site/pizzamanagers/home
12. הפיצה ביתית עירקית מורכבת מפירורי גבינה צהובה ובשר פיגולים מ
שיינמן   (24.05.17)
בשר פסול .פגום שהושמד 2 טון מהשטחים למסעדות עירקיות אור יהודה ו ר.ג. לערביי רג !
13. באיטליה שמים Passata di pomodori לא Polpa di pomodori
סטודנט ידע אישי   (24.05.17)
14. יא מנש,אי אפשר מתכון עם קילו,ככה שיהיו מספרים עגולים
השף המעופף   (24.05.17)
מה נהיה עם 850 גר' ? למה? למה לא להקל על הקורא,שבמקום להתחיל לשקול ,אם בכלל יש לו משקל , ישר יעשה שימוש בשקית שלמה.

המתכון שלי הוא : קילו קמח (לבן,לא 0ולא 007,קמח רגיל) , 600מ"ל מים פושרים ,כפית גדושה של שמרים יבשים,כפית סוכר (וחצי כפית מלח אותה כדאי להוסיף אחרי שהתחלנו ללוש)
15. פיצה אמיתית
אילנה   (05.06.17)
היא הפיצה האיטלקית. לא העירקית, לא התימנית. חוץ מזה, איפה הנקניק שתמיד שמים על הפיצה? אי-אפשר לעשות אוכל כשר מכל דבר: תעשו גפילטה פיש וגמרנו! אבל פיצה? באה עם עגבניות, גבינת בופלו, וגם קצת אנשובי.
16. POMO. פומו
דנית   (11.06.17)

פיזה בפומו חוויה קלולינארי!!
ברזל 11

רמת החייל
תגובות נוספות
חזרה לכתבה