אוכל  מדורים  מתכונים
אהרוני: המבורגר של שף
ישראל אהרוני
פורסם: 10.05.17, 09:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 99 תגובות ב-67 דיונים
1. פשוט קצר וקל להכנה
רק דוד   (10.05.17)
בלי יותר מידי סיפורי סבא!!
2. סוכן מכירות שמתחזה לשף.
שמיל   (10.05.17)
3. שמעו, איזה מתכון!! גאוני ממש!! איך לא חשבתי על זה קודם???
אריאל   (10.05.17)
לחמניית המבורגר, קציצה, מיונז, חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ ובצל.
מאיפה המקוריות הזאת???
4. די כבר עם אהרוני אהרוני אהרוני! נמאס מהפרצוף שלו
שף פלצן ולא מוצלח ,   שיוריד שערות מהידיים   (10.05.17)
5. ניראה סוף הדרך
מני   (10.05.17)
6. ברצינות? זה מתכון? בשר, מלח ופלפל, מה החידוש בדיוק??? רוטב?
בדיחה לפרסום התכנית   (10.05.17)
7. על זה נאמר: "מה זה החרטא הזה באמאשלי"
נעם ,   מרכז   (10.05.17)
לפחות היו מביאים מתכון של הלחמניות שנראות טעימות...
איך להכין צ'יפס טוב ופריך..איזהשהוא ערך מוסף
חבל,
ראינו אהרוני וציפינו...
גורנישט מיט גורנישט
8. פשוט בדיחה
אסף ,   תל אביב   (10.05.17)
באמת??? לקחת אנטריקוט ב140 שקל לקילו ולהפוך אותו להמבורגר? איזה "מתכון" בדיוק קיבלנו פה???
9. אין לי כסף לחזה עוף, מאיפה אביא אנטריקוט? לאן עפת כבודו??
(10.05.17)
10. יש גרסת BUDGET שהיא לא אנטריקוט?
קובי   (10.05.17)
11. מתכון גאוני
שמפי   (10.05.17)
אתם רציניים? כל ילד בגן היה מביא מתכון משופר יותר.
12. שחיתות של פרסום כל שבוע..ולא מזכירים נשירת שיער גופו באוכל..
טבח ב-צ.ה.ל.   (10.05.17)
וקורא לזה סיבים תזונתיים מגעיל .וגם מלאות אותו
13. איכזבת הארוני אפשר היה להוסיף קצת טעם
משה   (10.05.17)
14. הארוני בחייאט אנטריקוט להמבורגר בקר ץשומן של אווז קצת כבש
מנשה   (10.05.17)
ולטבל למה אחרת מתיבש
15. כמה מלח??? כמה פלפל גרוס??
בעעע   (10.05.17)
16. מסכנים העגלים
פרנה ,   אשדוד   (10.05.17)
מסכנים העגלים למעשה העגלים שהופרדו מאימותיהם מזכירים את הילדים בגטו שהופרדו מאימותיהם


פרנה, אשדוד
17. חיות משק = יהודים בגטו
פרנה ,   אשדוד   (10.05.17)
חיות משק = יהודים בגטו
חיות קרקס = יהודים בגטו
חיות גן חיות = יהודים בגטו
חיות מעבדה = יהודים בגטו
האנשים שעושים ניסויים בבעלי חיים = מנגלה
החקלאים ושומרי גן החיות ואנשי קרקסים = נאצים
מי ייתן והחיות יברחו מהקרקסים אל הטבע שממנו נלקחו
(נא לא לצנזר את התגובה שלי)
פרנה , אשדוד
18. איך אני מת על הפרסומות של אהרוני. תענוג!
(10.05.17)
19. כמה מלח לשים? כפית? יותר?
(10.05.17)
20. בשר זה טעים רצח וחלב זה טעים מאונס !
שוקו ,   מרכז   (10.05.17)
טבעונים חולניים צאו לנו בבקשה מהצלחת !
21. 1 צנצנת מיונז שלמה לרוטב?
אתי   (10.05.17)
מישהו פה התבלבל?
22. גאונים - סקר על רקע המבורגר...
אלון ,   תל אביב   (10.05.17)
23. איפה מוכרים לחמניות יפות כאלה?
אין בסופר   (10.05.17)
24. כבר הבנו איך מכינים המבורגר
Gooner   (10.05.17)
אולי תשימו מתכונים ללחמניות להמבורגר שאפשר להכין לבד?
25. אבל אין אנטריקוט כשר לאנגוס
מיכאל   (10.05.17)
יש רק סטייק עין בשופרסל

איפה יש אנטריקוט כשר ברמה גבוהה באיזור הרצליה?
26. צנצנת מיונז ???
y   (10.05.17)
27. מתכון מפגר
כרמון מאיר ,   רמת גן   (10.05.17)
לא הבנתי היכן המתכון להמבורגר
28. ק״ג אנטריקוט סביר+ עולה 150 ש״ח ומעלה
פתטי   (10.05.17)
29. ישראל אהרוני,
(10.05.17)
עוד לא אכלת המבורגר כמו שצריך באף מקום? לא מאמינה, אז למה אתה רושם לטחון סטייק טוב? הרי זה בשר יבש יחסית. המבורג זקוק לקצת יותר שומן מאנטרקוט. למשל בשר מהצוואר או כתף הוא יותר שמן. ולמה אתה מקלקל את מרכיבי ה"רוטב" ואומר לערבב צנצנת מיונז שלמה עם הכל? לא צריך כל כך הרבה מיונז ולא עושים מכל זה רוטב אלא שמים בכפית כל אחד בניפרד על ההמבורגר ועל הלחמניה זה מתערבב לבד ורסק עגבניות באמת שלא צריך מספיק הקטשפ. וגם מלח גרוס לא צריך, זה לא מתאים להמבורגר, הוא כבר במילא מתובל וגם ב"רטבים" האלה יש מספיק חריפות ומלח. לא אני לא דני מטורונטו אבל לא צריך להגזים עם גרגירי מלח. אפשר לערבב את הבשר גם עם בשר טלה או חזיר טחון ולשים על ההמבורגר העשוי - בעודו חם מאוד, פרוסת גבינה צהובה גם זה הולך למי שאוהב. והחסה, רצוי שתהיה חסה אמריקאית שהעלים שלה קצת קרנצ'י. בתיאבון.
30. אני בעבודהההההההההההההההההה
אתם נורמלים   (10.05.17)
מזיל ריררררררר :,(
תגובות נוספות
חזרה לכתבה