|
לפחות מתכון אחד מסכן אפשר היה להוסיף לכתבה הזו מה שעתכם על כך? עושים כתבה על שף אבל בלי מתכון מה זה שווה? העיקר הפירסומת? אולי המתכון הראשון שמצולם למעלה? קוטלט - צלע של טלה על מצע ירקות?
|
|
|
|
|
33. טעים אבל הצלע של טלה "בוגר" על גבול הכבש
צלעות טלה צעיר מאוד קטנות בגודלן
|
|
|
34. אוכל וכתבות עושות סיבוב, העתק כתבה על אייל שני באוקינוס לפני
גם הוא היה עאלק יורד בג'יפ שלו לקטוף עשבים טריים בנטף. חארטות כולם ועזרא עבד ולמד את כל השטיקים האלה ממנו.
לבשל הוא יודע
|
|
|
35. עזרא קדם השף מ"ס 1 באץ
|
|
|
36. זה נקרא : סטודיו ארקדיה , תחפשו תמצאו
|
|
|
עזרא קדם לדעתי הוא סוג הטבחים האיכותיים אשר ברחבי צרפת ואיטלייה אשר מגדלים את תנובתם הבסיסית מין הטבע הראו עוד כמה יש כמוהו בארצנו השופעת שפים וכן ירבו מעבר הוא בחור מאוד מוכשר והיכרתיו שיטחי עוד בזמן המיסעדות 5 במיספר בכל ירושלים והן אלגונדולה. איטלקית מנדרין סינית פאר צרפתית וביסטרו ומיסעדת שה סימון ואלה היו ימים של שפע בתיירות עשירה ואיכותית והשירות בשה סימון או בפאר היה מה שניקרא גרידון סרויס אשר רוב רובה של הארוחה מיתבצעת מול האורח ושם על עגלת השירות הוכנו בעזרת מחבת וסוגי תבלינים וסוגי אלכוהול כמו רמי מרטן בעיקר וכך הוכנו בף פילה ולינגטון פפר סטייק פיקטה מרסלה והכוכב היה סטייק טרטר משם גם עזרא מגיע.
|
|
|
אכלתי שנים בארקדיה המפוארת וניסיתי את כל המסעדות הטובות בארץ. השף עזרא קדם הוא מהשפים הטובים ביותר שידעה ארצינו הקטנטונת ומפורצי הדרך בתחום הבישול העילי בארץ . להחזיק מסעדה במשך שנים כה רבות, ברמה כלכך גבוהה, זה לא דבר של מה בכך ולכן תרומתו לתרבות האוכל הישראלית בכלל ולירושלים בפרט, מטורפת.
|
|
|
39. ערס ברברי מצוי שמקלל לא נגיע לאכול אצלך בחיים
אדם בהמתי ודוחה |
|
|
(27.08.19) |
|
|
|
עזרא קדם הוא בהמה אלימה. מבייש את המושג שף.
| |