אוכל  מדורים  מתכונים
3 מתכונים מהמטבח הערבי
גיא גמזו וסוזן אבולעפיה
פורסם: 15.05.17, 08:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-18 דיונים
1. הכי טעים זה עוף ממולא באורז .מאכל עירקי
קובה ועמבה טעים   (15.05.17)
2. כשר או לא כשר השף זה שולי
(15.05.17)
אם החומרים איכותיים לא צריך שפים
3. אסור
אסור   (15.05.17)
אסור אסור לאכול ליקנות ולפרנס אויבים נחשיי צפע מבית שיפרנסו אותם זועבי וטיבי
4. Peru - japan food
moshe   (15.05.17)
Usually its Peru- Chinese
Called CHIFA
5. אורז בסמטי לעלי גפן ? נו באמת לכל שטות יש גבול
(15.05.17)
מה הם חושבים הביאו מאכל חדש מאינדונזיה ? כולם יודעים מה זה עלי גפן וכולם יודעים שאורז בסמטי לא מתאים לתבשיל הזה גם כך אורז בסמטי זה דבר חדש יחסית שנכנס למטבח הערבי ממש לא דבר שבשגרה .
6. לYNET
(15.05.17)
אתם עוד פעם מצמצמים את השאלון שלכם על מה שרק אתם רוצים, ולא נותנים אפשרות בחירה כמו שצריך? אני אוהבת אוכל ערבי אבל לא כל דבר. במילא כולנו אוכלים עם טחינה ופלאפל אוכל ערבי כל יום אז מה הבעיה בכלל?
7. תענוג
תענוג   (15.05.17)
העם היהודי חוגג ומאושר מלונות טיסות מיסעדות קיניונים סופרים הכול מלא עד אפס מקום ורק הגרבוזונים השמאלנים אוכלים את הלב שההסתה והשקרים שלהם לא עוזרים תיתפוצצו גרבוזונים העם היהודי לנצח תינהרו בהמוניכם לברלין קישטה
8. אוהבת
אני   (15.05.17)
עלי גפן אבל ללא בשר רק אורז
אגב גם טאבולה
וגם סלט ערבי שהוא בכלל בלי לאבנה
לא שמתם את זה באפשרויות
9. בולגרית לסלט שנקליש? שנקליש זה שם הגבינה המעושנת ששמים לסלט
שנקליש ,   חיפה   (15.05.17)
איזה אשכנזים אתם, עד שמעלים כתבה על אוכל ערבי אפילו שם את מפשלים?
הסלט "שנקליש" שלכם זה בעצם סלט יווני! סלט שנקליש הערבי זה ממש ממש רחוק מסלט ובלגרית!!
נו בחיאת, תרשמו בגוגל שנקליש או Shanklish תלמדו קצת, תתרשמו, ואולי ייצא לכם לטעום גם.
10. מסכנן מי שרואה את המתכונים ואין לו כסף לקנות מצרכים
שמעון ,   בית שאן   (15.05.17)
תחשבו על זה ליפני שאתם אוכלים
11. ההכי מסוכן לאכול, אוכל עירקי מלווה בשערות גופם .מבשר פיגולים
שיין   (15.05.17)
כתבת בקורת שבוע שעבר בה הושמדו 2 טון מהרשות
12. אין כמו אוכל עממי
קליין וסר   (16.05.17)
למרק תימני צריך משקפת לחפש את החתיכה עוף
13. אוכל ערבי ?יש לי שכן עירקי אין הבדל !לא נוגע לא פוגע !
ויקטור   (16.05.17)
14. האוכל העיראקי מאוד טעים וכך גם המילוי הפולני שמאלץ וקורקבנים
ל.ד   (16.05.17)
15. קבב עירקי מסורתי עם שומן כבש והרבה
עזרא סאלם   (16.05.17)
פטרוזילה ובצל. הכי טעים .וכמובן החמוצים
16. המטבח הוא פלסטיני ילידי והוא על טהרת הטבעונות, לא מה שיש כאן
עירית ,   תל אביב   (16.05.17)
17. וואו נראה ממש טוב! תודה על המתכונים.
יקיר   (16.05.17)
18. עלי דפנה גם קצת זה טעים
(16.05.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה