|
1. שף איטלקי אמיתי חותך ורידים אם הוא רואה את המתכונים שלעיל
איזה מתכוני פארפאטצ' . מה זה החארטה הזו קרבונה צמחונית ,כשחזירים יגדלו על עץ זה יהיה צמוני ,עד אז זה לא קרבונרה אלא חרבונרה, טונה מילאנזה ? וואלה ממש מילאנזה הטונה הזו, מה בין זה למילאנו? כלום,נאדה. ופסטו עם שמן צמחי ? למה ? כל העניין בפסטו הוא שמן זית נקי וטוב . בקיצור חארטה כזו מזמן לא ראיתי
|
|
|
אני ממש מאוכזב מהמדור לאחרונה. מדוע אתם מסננים תגובות של טבעוניות מקסימות ושל קרניבורים נהדרים (כמובן, שאפשר גם ההפך)? העם לא רוצה תגובות ענייניות, העם דורש מכות בין לועסי העשב לבין נושכי השרירים. אנא מכם, שחררו את הנצרה כדי שנוכל כולנו להנות.
|
|
|
3. זה חרטא בברטא של החרטא
מרק תימני קמצני |
|
|
(16.05.17) |
|
|
|
4. שמן סויה, קרבונרה צמחוני, סילאן...
איטלקי זה לא. אני די בטוח שגם לא טעים.
|
|
|
5. מתכונים מעולים אחד אחד...אולי אנסה אותם בחג הקרוב
|
|
|
אלו לא מתכונים שאפשר להכין בבית!
|
|
|
מסכן האיטלקי. בטח הוא מאושפז עם התמוטטות עצבים, פירכוסים וביעוטים. לא יפה להתעלל ככה באורח. פסטה עם סילאן זה כמו פלאפל עם קצפת.
|
|
|
8. המטבח האיטלקי עושה שימוש מועט אם בכלל במוצרים מהחי
עידן , |
תל אביב |
|
(16.05.17) |
רוב האוכל האיטלקי האמיתי הוא טבעוני
|
|
|
|