אוכל  מתכונים לשבועות
כל אחד יכול: גבינת קממבר אפויה בבצק עלים
רותי קינן
פורסם: 30.05.17, 07:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 18 תגובות ב-9 דיונים
1. זה אחד המאכלים הכי טעימים שאכלי אי פעם!
(30.05.17)
2. סוד:זה ניקרא בורקס..
רוני כהן   (30.05.17)
3. בקלי קלות!
(30.05.17)
איך מקלקלים גבינת קממבר עם בצק עלים? בקלי קלות! נורא נורא מתאים! כמה שומן במאכל אחד! למי את מגישה דבר נוראי כזה גברת קינן? מישהו אצלך אוכל כזה דבר? אז שיבוסם לו. תכיני שח"ל בשביל הסתימה בלב מרוב שומן! - קממבר שומן ובצק עלים שומן!
הגרמנים עוטפים קממבר בציפוי כמו לשניצל ומטגנים במחבת עם קצת שמן ומגישים עם סלט חסה מתובל ברוטב ויניגרד עם חרדל ובצד קצת ריבת פרייסלבאר - דומדמניות אדומות בעברית. זה מעדן! אבל קממבר שנשפך מרוב החום, בתוך בצק עלים מתפורר? זה מכת חנק! חוסר היגיון קולינארי.
4. בורקס לפלצנים
(30.05.17)
5. אפשר קצח
by   (30.05.17)
ואז זה של הבוכרים
6. ושוב בוא נוסיף מתוק
(30.05.17)
המחלה של המטבח הישראלי היא הטעם המתוק שדוחפים ממש לכל מאכל
7. זה יוצא ממש פצפון... מנה אישית. וקממבר לא זול...
מנה אישית   (30.05.17)
8. בשנות ה 90 כשגרתי בארה״ב זה היה להיט
(30.05.17)
עוד יותר טוב: לחצות את הגבינה (עדיף ברי, אגב) ל 2. למלא בריבת פירות יער ולזרות שבבי שקדים קלופים. לסגור ולעטוף בבצק (אפשר גם בצק פריך).
9. חלב=התעללות
מאי   (30.05.17)
חזרה לכתבה