אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי: מתכון ללחם שום
ארז קומרובסקי
פורסם: 17.05.17, 13:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-8 דיונים
1. כל התימנים כל התימנים יש מתכון לבצק!!!!!!!
רק דוד .א מ ת   (17.05.17)
שום לא חובה בצל לא חובה שמן לא חובה גבינה לא חובה לא להיכנס ללחץ מיותר .חובה לחסוך
2. נראה טוב. אבל מה זה קמח פוקצה ? למא לא מסביר
אושרת   (17.05.17)
3. לחם כזה עושה אח"כ גרפצים נוראים של שום. לא ממש רומנטי
משתף   (17.05.17)
4. ואח״כ הבית מסריח יומיים, כשאופים שום קשה להיפטר מהריח
שום זה מסריח   (17.05.17)
5. אין, הבן אדם יודע ת'עבודה!
(18.05.17)
הכתבות הכי מהנות באתר
6. נראה מעולה. הולכת להכין
מילי   (17.05.17)
7. ארז -אין עלייך באו ובתשוקה לאוכל !!!!
דוד ,   הרצליה   (18.05.17)
איפה הימים שפינקת את האובדים במסעדה שלך בארוחות גורמה מפגרותתתת.

תחזור לזה !
8. השריית השום
דורון   (11.05.18)
כמה זמן צריך להשרות את השום בשמן?
חזרה לכתבה