אוכל  מדורים  בואו לאכול
שלושה מתכונים עם במיה
מיכל וקסמן
פורסם: 23.05.17, 12:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-15 דיונים
1. במיה ברכז רימונים
aaa ,   ראשלצ   (23.05.17)
ומה עם הבצל ?
2. מה קשור רכז רימונים ודבש,
א ,   ב   (23.05.17)
3. כמה פעמים אני צריכה להגיד לך ששמן זית מפרק רעלים בטמפרטורות
דניאלה   (23.05.17)
גבוהות? כמה? רק שמן קנולה או שמן קוקוס.
4. כמה בא לי صنية במיה
עבד ,   טייבה   (23.05.17)
רק עכשיו סיימתי ארוחה וכשראיתי את הבמיה אני כבר רעב
5. כמו לאכול חילזון ירוק שמשום מה תמיד מבשלים בעגבניות
הפז, גבעתיים הצהובה ,   גבעתיים   (23.05.17)
בא לי להקיא מבמיה שעירה ורירית, בלעכסססססססס
איפה סבתא לטיפה שאני כבר אתן לה מתכון טוב?!
6. איך שבא לי במיה, ותזכרו שזה ממש לא מאכל מזרחי
יהואש ,   בעוטף   (23.05.17)
אבל הרעיון של שקשוקה המבוססת על במיה, קנה אותי בגדול
7. הבמיה הכי טעימה שאכלתי!!! כנסו
רונית ,   חולון   (23.05.17)
אני קונה במיה הודית ממגדל בשם שרון צ׳רי באתר שוקבוק. מדהים כמה שהיא טעימה ומה שהכי טוב בסוג הזה של במיה זה שהיא בכלל לא רירית.

מומלץ בחום!!!
8. יווו אני כבר מת לנסות את הצירופים - ריר נוזל לי
גם מכור לבמיה ,   גן ירק   (23.05.17)
9. אני הייתי דוחפת במיה טרייה כל יום למלך מרוקו.
יועצת במייה למלך   (23.05.17)
10. כמומחה לנושא במיה הרי תגובתי הנכונה לכולכם
DANY -דני ,   TORONTO טורונטו   (23.05.17)
בגני הקטן הקצאתי ערוגה מיוחדת לגידול במיה.בשאר הערוגות אני מגדל חסה קנדית,עלי קייל יפים, תרד,ארטישוק,תות שדה,ולעיתים אבטיח ומילון.
את הבמיה שגדלה בעונה אני קוטף וקוטם את הקצוות. משחיל לחוט דק וחזק ותולה לייבוש בשמש במשך שבוע. הבמיה מתייבשת ומצטמקת מעט.וזה הזמן לחגוג.אשתי סינתיה מטגנת כהוגן את הבמיה בשמן זית בתולי שגדל בהרי השוף בלבנון.אותו אני קונה מעבדול הלבנוני. לאחר הטיגון שהבמיה שזופה כהוגן בשמן היא מרסקת עגבניות טריות מקופסת שימורים איטלקית מוסיפה שום נענע פלפל שחור חצי כוס לימון ושתי כפות סוכר.
עירבוב קל 20 דקות על אש נמוכה. תענוג אמיתי.. במיה ללא ריר וללא מלח..כידוע לכם קוראי המדור..מלח רב גורם ל-PTT בכבד

11. אני מת על במבה!
(23.05.17)
12. בתיאבון
(23.05.17)
לבמיה יש טעם של נזלת. לחובבי הזאנר.
13. במיה זה בריא מאוד וטעים עם עוף ובשר
מרק תימני דל ועני   (24.05.17)
14. יווו אני כבר מת לנסות את הצירופים - ריר נוזל לי
גם מכור לבמיה ,   גן ירק   (24.05.17)
15. מזכיר לי את אמי ז"ל. במיה עירקית חמוצה מתוקה. הכי טעים בעולם
(24.05.17)
חזרה לכתבה