אוכל  מדורים  סיר שמח
כל אחד יכול: פרחי קישוא ממולאים
רותי קינן
פורסם: 24.05.17, 10:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-14 דיונים
1. מצטערת לקלקל החגיגה 20 שח לקישואים קטנטנים עם פרח יקר מאוד!!
(24.05.17)
בשוק קטן ברומא, ראיתי אותם פרחי קישואים הרבה יותר מ 6 ארוזים כמו זר פרחים ממש זול....
יושבי הארץ הזאת הופכים כל דבר ליקר בלי שום הצדקה.

לסייפא אומר משהו חיובי המתכון לעיל ממש טעים.
2. אפשר למלא מלווח בגחנון ולגלגל
יותר זול יותר כדאי !   (24.05.17)
3. מאיפה הבאתם את הקשקוש הזה,כאילו בכל פינה יש פרחי קישוא
לואיג'י   (24.05.17)
אפשר לחשוב שאנחנו באיטליה שם בכל שוק ניתן להשיג בקלות פרחי קישוא,בארץ זה כמעט בלתי אפשרי. וחוץ מזה ,זה ממש לא שווה את העבודה
4. ואיפה אשיג פרחי קישואים?
(24.05.17)
5. השקעתי בקישואים ובסלטים במקום בחינוך ונדלן.
מרוקאית בלי כסף   (24.05.17)
6. פרחי קישואים. לא פחות ולא יותר. מה עם המציאות ועם הלעג לרש?
נב   (24.05.17)
ראיתי כאלה פעם באיטליה. מה הבעיה?
7. 5 דקות - אלעק! חצי שעה מינימום.
דניאלה   (24.05.17)
8. רוב הקישואים היום מרים. קרה לי גם עם דלעת. הנדסה גנטית?
לא עובד אתם רואים ,   תוצרת זבל לתפארת מדי   (24.05.17)
9. לנו התימנים יש את מלך הסעודה המרק
שושי בדיחי עזורי   (25.05.17)
הכי בריא וטעים יוצא מגדר הרגיל
10. פרחי קישוא הם אחד הדברים הטעימים ביותר שאכלתי
טעים כל כך   (24.05.17)
פגשתי במסעדה לפני הרבה שנים, הזמנתי מסקרנות, ומאז לא פגשתי בשום מקום.
הייתי ממש שמחה לקנות כאלה.
דווקא חיפשתי, לא ראיתי אף פעם. וגם במסעדה שהייתי בעבר, חזרתי שוב ואמרו לי שהם מתקשים לאתר.
אם אפשר להוסיף קישורים לאיפה שיש זה יהיה ממש נפלא
11. זה נורא פשוט,אני מגדל פרחי קישואים בגינה, כל אחד יכול
הגנן   (24.05.17)
אני מגדל רק את הפרחים של הקישוא בלי הקישוא ,זה ממש יפה ,בעצם אולי זה גלדיולות
12. כל אחד יכול למלא פרחי קישואים, נראה אתכם ממלאים כריזנטמות
(25.05.17)
13. אצלנו בפולניה ממלאים עוף בכוסמת, שמאלץ וקורקבנים..לא משהו
יאצק   (25.05.17)
14. מעדן
(24.05.17)
חזרה לכתבה