אוכל  מדורים  דלישס
"דלישס": כך תכינו לחם בירה
תיקי גולן
פורסם: 04.06.17, 08:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 31 תגובות ב-18 דיונים
1. אין כמו הכובנה של סבתא
בדיחי -שומן קעטבי   (04.06.17)
2. האם אפשרי גם עם בירה שחורה?
דנה ,   ר"ג   (04.06.17)
3. מספיק כבר עם הבצקים התימנים אין כח
רק דוד   (04.06.17)
4. Bottoms Up is worth looking into
(04.06.17)
Very popular
5. פני הלחם
(04.06.17)
כפני בעליו. איך יכול לצאת לחם טעים בלי התפחה ובלי ללוש את הבצק היטב ולתת לו לנוח? לא נראה לי בכלל. הדמרים הם כבר בבירה אבל לא לתת לבצק לתפוח ולנוח?
6. האם אפשר להשתמש במלח ים פסיפי במקום האטלנטי ?
שמשון - פ"ת ,   פ"ת   (04.06.17)
7. קמח מלא?
אניה הולנדר ,   חולון   (04.06.17)
האם אפשרי עם קמח מלא?
8. סימו לב מדובר בחלבי הפרדה מבשרי מאוד חשוב
מדינת הלכה בע״ה   (04.06.17)
9. קצת תמוה בעיני שאין הליך התפחה ולישה חוזרת.
משה זוכמיר ,   קיבוץ בית-השחי   (04.06.17)
בד״כ ההבדל בין לחם לבין עוגה, הוא הלישה הנמרצת והארוכה, שמשחררת את סיבי הגלוטן להתארך ולהפוך את הלחם ליותר אלסטי ולעיס, ותקופות ההתפחה בין לישה ללישה - שמכניסות בועיות אוויר ללחם, הופכות אותו לקל יותר וכל כך טעים.

כאן שני המרכיבים האלה חסרים כמעט לגמרי. לא ברור מה יוצא מזה...
10. הכנתי בעבר . לא טעים. זה לחם שמכינים באירלנד.
מילי   (04.06.17)
11. למה התימנים צריכים פיתה ???? קצת מוזר !
רק דוד אמיתי ×××   (05.06.17)
מה הם ממלאים בתוכה . מה מנגבים ????
12. חבל שאי אפשר להכין מרק תימני עם
שיטינקר ירוק   (06.06.17)
עיתונים קרשים אבנים מסמרים. היה יוצא לנו יותר זול
13. מוזר יצא לי נוזלי
א   (16.06.17)
זה בטוח הכמויות?
14. מלח הוא מלח הוא מלח
מלח ים אטלנטי ,   אוקיאנוס   (23.06.17)
15. לחם מעולה
Tsila Blomberg ,   פלורידה   (14.07.17)
ניסיתי טיצא מצויין - המשפחה טרפו את כל הכיכר בישיבה אחת. היגשתי עם שמן זית וירקות. אני ממליצה
16. ועדיין...
(14.09.17)
ועדיין יש איכויות שונות, גודל גרגיר וייעוד לכל אחד מהסוגים.
17. לטיבעונים?
קרן   (07.06.18)
במה אפשר להחליף את הגבינות עיזים? בגבינת שמנת נוקשה? ואם רוצים שזה יהיה פרווה?
18. בושה
אופה   (14.09.18)
בושם וחרפא לראות שככה מכינים לחם
תגובות נוספות
חזרה לכתבה