|
1. מטבח ספרדי גירסת הנכות הקולינרית של הכשרות! בדיחה!
בלי החמון האציל, הצ׳וריסוס, ופירות הים - מדובר בגירסה דלוחה ומכובסת למגזר שמדיר נשים.
|
|
|
2. פאייה עם שניצל,מה נהיה לכם .בגלל זה היה גירוש ספרד
לפאייה חוקים משלה וזה לא פאייה
|
|
|
3. איך קיבל הגספצ'ו צבע של מרק דלעת?למה צהבהב פתאום?
לא הייתה תמונה של גספצו' שמו תמונת מרק דלעת או מרק בטטה
|
|
|
4. פיכס! הכל כשר. איאפשר לאכול כלום.
|
|
|
5. ספרדים עינו וטבחו יהודים במשך מאות ואלפי שנים, צריך להכחיד!
צריך להכחיד את התרבות שלהם לא לקדם אותה!
|
|
|
|
|
למה צריך לשים חצילים בחלב? מי עושה את זה? מה זה נותן? ולבזבז ליטר חלב על חציל אחד? ושאר המתכונים: אם זה אוכל ספרדי אז אני צינצנת! זה אפילו לא עמד ליד האוכל הספרדי. כל עקרת בית ספרדית מתחילה יודעת להכין אוכל ספרדי אמיתי ולא מה שנתת כאן!
|
|
|
8. זה לא גספאצ׳ו. זה סלמורחו. בגספאצ׳ו יש מלפפון ופלפל. salmore
|
|
|
9. ויקטור אתה מלך וקלואליס מלכה!
|
|
|
|
|
11. יהודים סימו לב לישמור כשרות חבל ליפול בקטנות
|
|
|
12. כמה זמן הדניס בתנור ?
|
|
|
13. אין כמו כובנה עם ביצה ואשל
| |