אוכל  מדורים  חדשות האוכל
סיור קולינרי בקיסריה
לין לוי
פורסם: 10.06.17, 00:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 58 תגובות ב-38 דיונים
1. שתי בעיות עיקריות ברשימה זו
GM ,   דלפי   (10.06.17)
1. רוב המסעדות יקרות מדי וממש לא מתאימות לבילוי מזדמן, אולי לאירועים בלבד
2. המסעדות הסגורות בשבת פשוט מפסידות קהל רב, בתור אחד שעובד לפרנסתו , אמצע השבוע הוא כלל לא אופציה, גם לא מוצ"ש כי צריך לקום בבוקר לעבודה
2. האם אני תמים עד כדי כך?
זמי   (10.06.17)
האם המסעדות הנ"ל יוסמות ומשלמות עבור השרות הפרסומי ? האם האתר הוא זה היוזם ביקורים במסעדות? עד כמה הדיווחים הללו אמיתיים?
3. כל פעם מקבל שם קלקול קיבה
בילהרציה בנמל   (10.06.17)
4. מינטו רמה גבוה מאד לאורך זמן. נדיר במקומותינו
בעז   (10.06.17)

5. למה אין כשרות?
האוכלת ,   בלועה   (10.06.17)
6. אוכל פלצני על צלחות יקרות ונוף עוצר נשימה=בלוף
דני פלצני ,   בתחת   (10.06.17)
7. ליקוט מידע מאתרי האינטרנט של המסעדות/בארים ופרסומם
(10.06.17)
לא נחשב כתבה.
עד שלא חווית את השירות המזעזע של הביץ' בר בקיסריה, על מחיריו המטורפים, לא באת היית שם.
8. קיסריה אינה נגישה לנוסעי תחבורה ציבורית
(10.06.17)
9. היינו אוכל מאכזב במחיר מופקע
יוסי כהן   (10.06.17)
10. הלנה בנמל
(10.06.17)
מסעדה מצוינת!!!
11. בחדרה והסביבה נושמים פחם שותים עופרת אוכלים דגי ים
שומר נפשו ירחק ,   מעצמת גז עאללק   (10.06.17)
12. לא ממליץ על מריופוסה
יי   (10.06.17)
13. למה רק סנדוויצים? אני דווקא אוהב כריכים
עברית קשה שפה   (10.06.17)
14. סוקיאקי ביפן מחירו.......
דני   (10.06.17)
32₪
בקיסריה 89₪ !!!!!
השתגעתם על הראש???!!!!!!
יוקר המחייה בארץ, נראה לי מהיקרים בעולם.
גם מגש פיצה קטנה שמתומחר ב=64₪ כלומר 15€ באירופה תאכלו בזה חצי מהתפריט.
בקיצור:
"גזל'' = זאת המילה המתאימה לארץ.
15. שכחתם לציין..
מישהי   (10.06.17)
כדי להיכנס לנמל קיסריה המקסים על שלל ההיצע הקולינרי שבו יש לשלם מס כניסה או היטל מיוחד לרשות הגנים בדמות רכישת כרטיס כניסה לגן העתיקות
רשות הטבע והגנים מונעת גישה דרך הכביש המגיע עד לכניסה הצפונית של הנמל בו יש חניה מסודרת, וכופה על כל מי שחשקה נפשו לטייל/ לאכול בנמל מעבר אך ורק דרך גן לאומי קיסריה. דמי כניסה למבוגר 39 ש"ח נער 24 שח. היתכן ? מה מקור הסמכות שלהם להתנות רצון לאכול בהלניה בביקור בגן הארכיאולוגי ומניעת מעבר בכביש ציבורי. מקומם !!
16. חסימת כביש חיוב תשלום כניסה
יעל   (10.06.17)
מי הסמיך את רשות הגנים לחסום כביש גישה לנמל ולכפות רכישת כרטיס כניסה דרך הגן למי שאינו חפץ בביקור בגן אלא בגישה חופשית לאחת מהמסעדות בנמל. היתכן ?
17. איכס
תו   (10.06.17)
האוכל בביץ בר מ ג ע י ל
18. מצטער, אבל היינו שם לפני שבוע ביום שישי אחה"צ
(10.06.17)
וכזאת כמות של ערסים לא ראינו כבר הרבה זמן.
אז נכון, אולי אנחנו חיים בבועה של תל אביב ולא רואים הרבה ערסים באופן כללי (יחסית לישראל כמובן). אבל עדיין, אסופה כזאת של וואחשים... מה זה??? חשבנו שצבא השחרור של פלסטין כבש את העיר.
כדי לחזק את האווירה, הייתה שם מוזיקה בווליום מטורף, וכמובן שלא מדובר פה על פינק פלויד. משהו בין עומר אדם, ביונסה, ושלישיית הזמר הערבי - בן, אל וסטטיק.
איזה גועל.
לסיום, רק אציין שהיה שם אוכל בינוני במחיר מופקע (למרות שאת זה יש גם במקומות אחרים בארץ).
19. אוכל לפלצנים עשירים
ליד קיסריה   (10.06.17)
20. אתר מקסים,מסעדות מעולות ,נוף יוצא מהכלל,... ים של כסף.
להגיע עם ארנק מלא ,   תצאו בכיסים ריקים   (10.06.17)
21. יופי של כתבת תדמית:-)
(10.06.17)
22. נמאסו כבר "רשימות המכולת" של לין לוי!
(10.06.17)
23. כתבה ממומנת. הללו מלכודת תיירים
מני   (10.06.17)
24. תשלום בכניסה
שלום   (10.06.17)
האם ניתן להגיע למסעדות בלי לשלם כל פעם עבור הכניסה לעתיקות?
25. מריפוסה על הפנים !
לל   (10.06.17)
לכאורה מסעדת יוקרה .
בפועל סתם ואין מה לאכול
26. You just named every eatery and restaurant there
Amit   (10.06.17)
Not much of a filtered and recommended list
27. למה מראה של שף ממזמז את המנה בידיים יעשה חשק לאכול?
דייב   (11.06.17)
28. לאכול טריפה זה כמו לעשות פיגוע. שף שמכין טריפה = מחבל תזונתי
אפרים   (11.06.17)
בס"ד
29. קפה פורט - התרחקו!
אירית   (11.06.17)
בשישי האחרון "בילינו שם", מלבד המיקום המשגע אין להם מה להציע!
אוכל בינוני שמתומחר הרבה יותר מדי גבוה, שירות נוראי, תא שירותים אחד בלבד לכל מין, עמוס ומסריח.
הסיכום נמצא בכותרת.
30. מסעדת שולה - טעות אחר טעות בדג מושט
מיכאל ,   ישימון   (11.06.17)
באתם לי בזמן. ביום רביעי אכלנו שם. הזמנתי מושט XL בעסקית. הגיע דג ששהה בשמן יתר על המידה. 80% מהבשר היה חום ולא אכיל!
לא הבנתי איך השף נתן לזה לצאת ללקוח!
קראתי למלצרית וזו שלחה את האחראית משמרת שחינטרשה לי על מבנה הדג ושככה הם עושים מושט. המנה נשלחה חזרה והזמנתי משהו אחר.
דקות אחרי ראיתי מנה דומה יוצאת לשולחן סמוך, וראה זה פלא המושט לא היה שרוף.
זו הפעם ה-1 שלי במסעדה והרושם שקבלתי: חובבני ומטופש.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה