אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי: פרנץ' טוסט מחלת זעפרן שתכינו בעצמכם
ארז קומרובסקי
פורסם: 12.06.17, 08:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-10 דיונים
1. ארז מה חמוד אתה. אתה רוצה להרוג אותנו עם כמויות השומנים
DANY -דני ,   TORONTO טורונטו   (12.06.17)
אין לך צנזורה למתכונים. אפשר להחליף את כמויות השומן של החי לצומח.
להפחית את כמויות המלח והסוכר. אפשר להשתמש בקמח קוסמין. אני דואג מרחוק לבריאות קוראי המדור.אני בטוח שהם מודים לי ויודו לי בהמשך.
2. טעות במתכון - שמרים
neo   (12.06.17)
אין מצב שכף שמרים יבשים שווה ל - 70 גרם שמרים טריים...
אנא תקנו
3. כל התימנים אל דאגה לכם יש כובנה
קמצנים   (12.06.17)
4. 150 גרם חמאה לקילו קמח הגיוני עבור בריוש וקמח חלה חשוב למרקם
אופה   (12.06.17)
רוצה מאפה אחר? תחליף קמח אבל אל תקבל מרקם של חלה. רוצה לחם ולא בריוש? אל תשתמש בחמאה. רוצה מאפה בלי טעם? תקצץ במלח, אבל הוא חשוב לא רק לטעם אלא גם לריאקציות הכימיות שמשפרות את הטעם והמרקם של המאפה. וחוץ מזה, היום כבר מתפרסמים מחקרים (מכון וייצמן) שמראים שחיטה מלאה לא בהכרח עדיפה כיוון שכל אדם מגיב בצורה שונה לפני הרכב חיידקי המעיים שלו - המיקרוביום. לאחד יקפוץ הסוכר בגלל הקמח המלא ולאחר בגלל הקמח הלבן. שווה לבדוק תגובות אישיות למזונות, בייחוד אם אתה סכרתי וההמלצות הרגילות לא עובדות בשבילך מי יודע מה.
5. סורי מר קומורובסקי... אבל או שמכרו לך זעפרן מזויף או נחות!!!
דודו   (12.06.17)
זעפרן איכותי, ובמיוחד בכמות שהשתמשת בה במתכון (0.5 גרם), בתוך חצי כוס מים חמים יוצרת צבע מטורף ועמוק (וגם טעם כמובן),
וממבט חטוף על מה שאתה הכנסת לבצק זה ברור לכל שמדובר או בזעפרן מזויף או בזעפרן באיכות ירודה ביותר..
חבל, חלת זעפרן ולחם זעפרן זה מעדן מדהים, חבל שזה נראה ככה בוידאו :\
אני מבשל עם זעפרן באופן שבועי לפחות.
6. ארז תתעורר..
חמוד אתה   (12.06.17)
חצי מדינה אוכלת ללא גלוטן,
ואתה ממשיך לתת מתכונים של פעם..?
7. רק חלת זעפרן? חלת בריוש או סתם חלה כבר לא מספיק?
לא פחות   (12.06.17)
8. האם יש לך רחמים עבור הגוף האנושי מר קומרובסקי ???
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (13.06.17)
האם יש איזה סיבה(אידיוטית) כדי להשתמש בכף (וכשאתה / אתם מוסיפים את המלח זה הופך ל 1.5 כפות ...).
ו, אם המטרה היא עבור טוסט צרפתי שהוא מתוק - מלח הוא לא, לא!
גם יש 150 גרם חמאה ...
גם ש 200 גרם שמנת מתוקה...
ואאחרי כן, עוד המון יותר חמאה לטיגון
יותר שומן - קרם פרש ...
האם יש לך רחמים עבור הגוף האנושי מר קומרובסקי ???
מאיפה אתה בא ואיפה אתה תגיע בסופו של דבר עם הבישול שלך ??? תסתכל סביבך. מה אתה רואה?...
9. מתכון לטוסט תימני מארץ התימנים אסלי.
בדוק ומנוסה מדוד   (13.06.17)
....................ו גם . ....... וקצת רסק. והרבה שום דבר .. . ועוד קצת כלום לעמעלה ..... בתאבון
10. איפה הוא גר? באזור הערבה והשפלה עונת התותים הסתיימה מזמן
(15.06.17)
חזרה לכתבה