אוכל  מדורים  סיר שמח
כל אחד יכול: מרק תפוחי אדמה קר
רותי קינן
פורסם: 19.06.17, 14:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-12 דיונים
1. אין כמו המרק התימני !!!!
הדוחה   (19.06.17)
2. פשוט דוחה
חההה   (19.06.17)
3. איך 5 דקות? לפחות שעה... למה להטעות?
זמני ,   זמני   (19.06.17)
4. מה זה השטויות האלה להשתמש רק בחלק הלבן של הכרישה ???,,,,,,,,
דודידו ,   חיפה   (19.06.17)
אני משתמש עשרות שנים והרבה, במרבית הכרישה הן בקטע הלבן והן בקטע הירוק ואני מבטיח לכם שאין שום הבדל. אם תשימו לב, גם בסרטון רואים שהגב' רותי קינן פורסת קודם את החלק הירוק לשימוש.
5. אני מכינה בדיוק ככה אבל חם
(19.06.17)
וזה כל כך טעים ומשביע

ואפשר גם לשחק עם תוספות (אחרי הבישול בזמן ההגשה) -
להמיס קצת גבינה צהובה בפנים
לטגן קוביות בייקון ולשים מלמעלה
בצל ירוק למעלה במקום עירית
ועוד...
6. אחלה, גדלתי על וישיסואז, אבל יותר טעים חם
רון   (19.06.17)
7. אם זה קר זה לא מרק, שיקראו לזה בשם אחר לעזעזל...
אבי   (19.06.17)
8. אפשר בלי חלב
אילה   (19.06.17)
9. תודה שציינת תחליף טבעוני לכל דבר (:
מירי פ ,   צפון   (19.06.17)
10. רק החלק הלבן? למה מצולם הירוק? וזה טעים גם חם ובמזגן
דניאלה   (19.06.17)
אני אוכלת גם מרקים חמים.
11. לרותי קינן,
(20.06.17)
איך אני מתה על הכתבות המטופשות שלך בנושא אוכל!!! הנושא שאת הכי פחות מבינה בו ותמיד מצליחה לארגן לי את היום כך שכל היום יש לי על מה לצחוק! כל כך הרבה טעויות רק במרק מיסכן אחד! לא חבל על המרק הזה? הוא יכול להיות באמת כל כך טעים אבל אם את רוצה להדביק טפטים עם המרק בבקש לא אפריע לך בזה. כי הדרך שבא את מרסקת את המרק הזה עושה מתפוחי האדמה דבק להדבקת טפטים. זה רק בגלל שיש בהם כל כך הרבה עמילן והמכשירים החשמליים שאת מציעה להשתמש בהם אכן מרסקים אותו והופכים אותו לדבק! ואגב, יופי שאת לוקחת מתכונים מאחרים וכותבת את השם שלך על זה! רק מעניין איך באמת הכין השף המהולל בשנת 1917 את המרק הזה? עם איזה מכשיר חשמלי? ואמא שלו שחייתה בטח במאה ה19 לפניו בוודאי היה לה מכשיר חשמלי להכין מרק כזה... (חה חה חה , צחקתי כל היום...) ובאשר לתחליף חלב, חלב קוקוס רק משבש את טעם המרק. עדיף כבר שמנת צימחית או חלב סויה שיש לו טעם יותר ניטראלי ומרגישים את תפוחי האדמה יותר טוב. ותפוחי אדמה אף פעם לא מתבשלים ב5 דקות וגם לא ב20 דקות! אז כל הכתבה הזו מלאה בבלופים בתוספת.
12. ככה עושים את זה, זה לא בעיה במתכון כזה
בוב   (20.06.17)
זה נכון שטחינה של תפ"א בבלנדר עושה אותם דבק, אבל זה לא רלוונטי כשזה בתוך הרבה נוזל כמו במרק. את מוזמנת לבדוק גם באתרי בישול ולראות שככה עושים את זה.
ותקחי איזה כדור להתקפי עצבים שלך
חזרה לכתבה