|
תודה על כתבה מפורטתוממצה ביותר.ניתן להרגיש שהכותב חווה חוויה אישית ממלאת חושים וכן יירבו כתבותיו של אייל להמן.
|
|
|
2. כדאי לנסוע מסיאול לגבול עם קוריאה הצפונית ניתן להשקיף מעבר
לגבול מעמדה צבאית , |
שפתוחה לתיירים |
|
(23.06.17) |
|
|
|
חבל שאין ביקורת על מהמנהג הנורא לאכול כלבים בדרום קוריאה ובסין - מנהג שביום יש עליו הרבה ביקורת מהמערב. התעלמות ממנהג כל כך פסול מעודדת את המשכיותו וחבל.
|
|
|
2 סיבות לא לאכול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
5. מסעדות גריל קוריאניות זה אחד הדברים היותר טובים
תענוג. מתגעגע לגריל קוריאני...
|
|
|
6. מכתיר את הכתבה ככתבת הכתבות!! מדהים אייל.
בחיי שזו הכתבה הטובה והמקיפה ביותר שקראתי אי פעם בווינט. עלה, הצלח והמשך, אם עדיין נשארה לך אנרגיה אחרי פרויקט שכזה. גאווה להורים ביפעת ולהפועל חיפה שלא חסרים לה אוהדים מוכשרים מכול התחומים- אך אתה כנראה המוכשר ביותר. גדול (תרתי משמע)!
|
|
|
מדינה מדהימה ,אנשים מקסימים,טיסה עם החברה הקוריאנית מומלצת !!!!!
|
|
|
שכחת לציין שבשר הכלבים מאוד נפוץ בקוריאה. וחלק מהתבשילים שציינת באים עם בשר כלבים.
|
|
|
|
|
10. לאוכל החוריאני יש ריח וטעם של ריקבון. סבל
|
|
|
בתוכנה , ובתמונות רבות ויפהפיות !
|
|
|
12. In Taegu there is a TREMENDOUS Korean BBQ place
Traditional,with the meat hand trimmed,sitting on pillows. Great! Great !
|
|
|
המקום יפה נקי ומסודר. צריך להוסיף חווית טיסה מעולה בחברת התעופה הקוראנית במוצ"ש
|
|
|
14. רק בשביל לטוס ב Korean Air שווה לטוס לקוריאה
תענוג של שירות
|
|
|
15. וואלק באמת נראה מדהים. אוכל מרהיב ועושה חשק לנסוע, אחלה כתבה
|
|
|
16. ולא לשכוח בבקשה, האנשים האילו אוכלים כלבים
|
|
|
17. משוגע על קימצ'י מסורתי, תוסס, רקוב ומסריח עד לב השמיים
|
|
|
18. המטבח עם הטעמים הכי מופרעים בעולם, לא דומה לא לסיני, לא ליפ
לפני, לא לתאילנדי, המטבח הקוראני מטבח בפני עצמו, עשיר בטעמים מגוונים, פלנטה אחרת
|
|
|
כבר הרבה שנים שדרום קוריאה מסקרנת אותי והכתבה הזו שכנעה אותי שזה היעד הבא.
|
|
|
20. המטבח הקוריאני מעניין, טעים ולרוב בריא.
רק שהם מגזימים עם הקימצ'י ׁונראה שהוא הסיבה (על פי מחקרים) לשכיחות סרטן הקיבה. הוא אמנם עשיר בוויטמין K2 אבל ייתכן שהבעיה נובעת מכך שיש לו PH נמוך מזה של הקיבה, אשר במצב תקין עומד על 7.
(אני מכין בבית עם צ'ילי קוראינו שיש לו טעם מאוד מיוחד, אבל אוכל מעט ולא כל יום כי החומציות שלו פוגעת באימייל השיניים.
|
|
|
21. אני הולך לאכול את אותו אוכל ב Korea Town
טורונטו Bloor West |
|
|
(23.06.17) |
|
|
|
כל כך חבל שאין מסעדה קוראנית בארץ. האחרונה שנסגרה לפני שנים היתה בירושליים. מאז אין יותר ביביםבאפ בארץ. אין קימצ'י ואין סוג'ו הבעיה היא שהטעם זר לישראלים, כל כך חבל....
|
|
|
23. גרתי שם לפני 16 שנה
אל תרוצו מהר מידי |
|
|
(24.06.17) |
כשהיה בסיאול מקדונלד,פיצה האט ,קנטקי פריד צ׳יקן. שרדנו רק בזכות הג׳ענק הזה. האוכל הקוריאני הטיפוסי היה מזעזע. שלא להזכיר את ריחו. ה״מנדו״ אכן טעים .הביבימבאפ סביר מכיוון שפרוסות הבשר דקות מאד וניתנות ללעיסה בניגוד לבולגוגי. שמחה לשמוע על השיפור. המדינה אינה מרתקת מבחינת טבע ונופים.
|
|
|
24. הגרסה היפנית לברביקיו הקוריאני טובה יותר מהמקור - Yakiniku
בשר עדין וטעים יותר , |
עם רטבים מדהימים |
|
(24.06.17) |
|
|
|
25. מה עם איטוואן וגנגנאם?
המסעדות הכי טובות, הטרנדים הכי חדשים, הבחורות הכי שוות, ואווירה קוסמופוליטית. אסור להחמיץ!
|
|
|
26. בעלי חיים מתים זה לא אוכל. רציתי לנסוע לשם אבל אוותר
|
|
|
27. האוכל הקוריאני לא טעים כלל, אפילו למקומיים
ד.פ. , |
בנימינה |
|
(24.06.17) |
"ביליתי" בקוריאה חודש וחצי לפני מספר שנים (קורס). הזדעזעתי מהאוכל הדוחה שלהם (קימצ'י וכו'). הסושי ודומיו סבירים, ומסעדות הברביקיו גם כן סבירות (למרות שזה סוג של הלם לראות איך חותכים לך את הבשר עם מספריים). הכי אהבתי את מאכלי פירות הים שהיו טריים וטעימים (בעיקר באי ג'יג'ו). כיוון שהתחברנו עם הנציגים המקומיים (בני גילנו - 30-40) גילינו שגם הם לא ממש אוהבים את האוכל הקוריאני המסורתי (המוצג בכתבה), והם יותר משמחו לאכול איתנו במסעדות מערביות (StakeHouse וכו'). לא הייתי נוסע לקוריאה בשביל ה'חוויה' הקולינרית, כמו שלא הייתי נוסע לעזה בשביל ה'חוויה' הארכיטקטית.
|
|
|
28. מדהים. ope your mind
סרגיי , |
כדור הארץ |
|
(24.06.17) |
|
|
|
29. אני סבלתי בקוריאה,בגלל איזה תבלין שלא יכולתי להריח,חבל
חובב סיני יפני |
|
|
(24.06.17) |
|
|
|
30. אוהב סושי ואוהב סיני, לא סובל קוריאני בגלל הריח
6 פעמים בסיאול |
|
|
(24.06.17) |
| |