אוכל  מדורים  חדשות האוכל
קוריאה דרך האוכל
אייל להמן, דרום קוריאה
פורסם: 23.06.17, 08:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 72 תגובות ב-43 דיונים
31. מי ששם חייב לנסות אטריות קרח (ננג-מיון). בעיקר בגרסה החריפה.
(24.06.17)
32. מישהו מכיר מתכון אסלי לקימצ'י עם נגיעה רומנית ?
(24.06.17)
33. כולל התמונות המשגעות. צלם מחונן.
(24.06.17)
34. קוריאה - מדינה מאד לא ידידותית לצמחונים
צמחוני   (24.06.17)
גם מה שנראה צמחוני עלול להכיל שרימפס מותססים או רוטב דגים. כן כולל הקימצ'י.
עם זאת, יש בסיאול כמה מסעדות צמחוניות מעולות.

ועוד משהו: האוכל הקוריאני החריף שורף את מערכת העיכול לא רק בכניסה אלא גם ביציאה... ראו הוזהרתם!
35. ואת כל אוכל הרודן..
השמן/הדאבה?!   (24.06.17)


נשלח מהסלולארי שלי
36. סוג'ו
ע   (24.06.17)
משקה הסוגו בטעמים הגיע לארץ וגם הבירה hite המעולה מומלץ בחום
37. למתעניינים באוכל קוריאני
... ,   ///   (24.06.17)
מאוד ממליצה על העמוד הזה בפייסבוק
https://www.facebook.com/hansikisrael/
לכל מי שמתעניין באוכל ובמטבח הקוריאני
38. בתור אוכלי כלבים ושרצים הסינים מאחוריהם
עלי באבא   (24.06.17)
הדרום קוריאנים מגדלים במשך שנה כלב לשחיטה בחג מסויים לפני השחיטה הם מרביצים לכלב מכות רצח שיפריש הורמון שמופרש מפחד ההורמון הזה גורם לבשר להיום רך ויותר מודגש בתבשיל.
וחוץ מזה לדעתי האוכל שלהם לא להיט אבל המרקים שלהם בפעמים הראשונות לא משהו אבל אחר כך ממכר.
יש לדרום קוריאנים שאני הכרתי אופי דיי קר אפילו קר מאד אצל הגברים הנשים יותר מסבירות פנים עם הזמן.
שם באמת אפשר למצוא מלא סוגי יצורים בצלחת הם יותר גרועים מהסינים
39. וואלה הזכיר לי את פטריק קים (שעל שמו נקרא הקים-צ'י)
ברט   (25.06.17)
היה לקים צ'י רציני ביותר שהפך למיתוס בדר' קוריאה וברחבי העולם
40. לי לא היה מה לאכול בקוריאה,ואז הסתבר לי שאני בצפון קוריאה
קורע את קוריאה   (25.06.17)
41. כתבה ממצה ומעולה
דוד   (25.06.17)
אני נמצא בקוריאה מספר פעמים בשנה ויכול לאמר שזו כתבה מקיפה שמתארת בצורה קלילה את האוכל המנהגים ןהאווירה אני אוכל דגים וצמחוני ומסתגר טוב מאוד .בהצלחה
42. ואם אני גר בדרום המדינה
משה   (25.06.17)
אז איך אומרים דרום דרום קוריאה?
קוריאה הדרומית!! ולא דרום קוריאה
43. מיונגדונג זה לא המקם המושלם להכרת המטבח הקוריאני בכלל!!!!
נטע   (26.06.17)
הרחוב הזה פונה לתיירים יותר מאשר למקומיים. האוכל שם הוא לגמרי פיוג'ן. קוריאני מעורבב עם יפני עם סיני עם מערבי עם מזרח תיכוני והכל בעירבוביה אחת גדולה ובמחירים יקרים מהרגיל.

למשל לחם ביצה שתמיד עלה 1000 וון ובמקרים חריגים 1500 וון, במיונגדונג לא תמצאו אותו בפחות מ2000 וון.

מי שרוצה לאכול אוכל רחוב פחות מתחנף לתיירים שילך לשוק נמדמון NAMDAEMUN
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה