|
1. במקום חמאה ובלי מרגרינה - מה אפשר
שמן קוקוס? (בת אלרגית לחלב...) תודה:)
|
|
|
|
|
3. הכנתי כמו המתכון בדיוק ויצא לי לחוח עם סחוג
ציונה ואהובה חממי |
|
|
(26.06.17) |
|
|
|
4. מה זה כל אחד יכול - כולה עוגיות איזה יכולת צריך לזה?
פשוט להכין עוגיות הרבה יותר קשה לא לאכול עוגיות
אנשים זוללים ומנשנשים כל היום עסוקים באוכל מה חכמה גדולה בלהכין אוכל לא בריא חכמה לאכול מה שבאמת נחוץ לגוף ולא כל הערימת בצק סוכר ושמן הכל כך מיותרת הזו
|
|
|
5. למה לקנות רסק - אפשר לרסק תפוחים
למנוע רכישת מזון מעובד.
כתבת - תתקדמי
|
|
|
6. תפוח מגורר במקום רסק תפוחים?
אניה הולנדר , |
חולון |
|
(26.06.17) |
שלום, האם ניתן להשתמש בתפוח מגורר במקום רסק תפוחים?
|
|
|
7. קעטבי שואל אם אפשר בצל יבש במקום תפוחים
שאלה של חיסכון |
|
|
(26.06.17) |
|
|
|
8. אפשר להשתמש בתפוחי אדמה ?? תחליף
זה ממש דומה תפוח . תפוח אדמה .
|
|
|
9. מה ניתן לעשות עם שאריות החמאה
מה ניתן לעשות עם שאריות החמאה
|
|
|
10. "סוג" של מתכון "שפוי" - אבל רק 50 גרם חמאה וחצי הסוכר! תגובו
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(26.06.17) |
"סוג" של מתכון "שפוי" - אבל רק 50 גרם חמאה וחצי הסוכר! תגובות לכמה מהקוראים: 4, אתה צודק מאוד - זו הסיבה שלי ההצעות לעיל, אשר אנו תמיד מתרגלים במתכונים שלנו. אנו אופים עתים רחוקות מאוד ואולי אוכלים עוגיה אחת או שניים ביום! 1: - מרגרינה - מלאה עם שומני טרנס - תתרחקו! - שמן זית לא משאיל את עצמו לאפייה מתוקה - נותן טעם מסוים. אין צורך בסודה לשתיה - הרבה נתרן! שמן קוקוס וה"תחליף": הראשון הוא מלא ב 97% שומן רווי והשני, מי יודע מה יש בפנים, בתוספת של המון שומנים טרנס, עבור שניהם (אם שומן הקוקוס מוצק).
|
|
|
11. הכנתי כמות כפולה. יצא מעולה. תודה רבה
|
|
|
12. עשיתי ויצא שיגעון!!!בתוך 3 .....
ימים לא נשאר פירור!! במקום רסק תפוחים, גירדתי בפומפייה 3 תפו''ע חמוצים וירוקים מסוג ''גרנט''. עושה שוב בפעם הבאה, עם כמויות כפולות. ממליצה מאוד, בתיאבון.
|
|
|
13. אפשר שמן קוקוס במקום חמאה?
| |