אוכל  מדורים  מתכונים
ישראל אהרוני מכין סמוסה הודית
ישראל אהרוני
פורסם: 29.06.17, 12:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-6 דיונים
1. אנחני טובלים ביוגורט. טעים, סוף.
(29.06.17)
2. המון עבודה, מיליון מרכיבים וים של שמן - לא בשבילי !!
(29.06.17)
3. נראה לי שחסרים מספר מרכיבים במתכון גרגירי חילבה קמח חומוס
(29.06.17)
4. המתכון מצוין אבל ללא המלח - כאשר יש לך כל כך הרבה תבלינים וע
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (30.06.17)
המתכון מצוין אבל ללא המלח - כאשר יש לך כל כך הרבה תבלינים ועשבי תיבול, אין שום צורך במלח!
הרוטב החריף - אני מעדיף את החום האמיתי מן הרוטב שלי שעשיתי (ואנו אוכלים כל יום) מן הפלפלים החריפים ביותר בעולם - אשר גידלתי בשנה שעברה בגינה.
ו, השנה אם יהיה לנו פחות גשם, יהיה לי הפלפל הכי חריף בעולם - הקארולינה reaper! - אני מת (ביחד עם אשתי) לנסות את אותו!
5. אנחנו מוצפים באוכל של אהרוני המון משערות גופו
נתן   (30.06.17)
6. נראה מעולה, האם אפשר להכין זאת גם מקמח חומוס?
ישראלי   (30.06.17)
בדומה למתכון המקורי...
חזרה לכתבה