|
החשיבה שלי היא לא מחוץ לקופסא, כמו שאתם כותבים כתשובה למי שלא נוגע בענבים, לא נוגעת בזה כי יש לי סוכרת!
ולגברת וקסמן, תנסי לעשות מיץ ענבים מענבים בשלות ולהוסיף לו קצת שמרים של אלכוהול, תחכי כמה ימים ונראה מה יהיה לך יותר טעים? את הרי אוהבת לבוא לגרמניה כמו שכתבת פעם אז כדאי לך אחרי החום הגדול - כן גם בגרמניה חום גדול כעת למעלה מ32 מעלות ויש מקומות שגם 37 מעלות וחם ורטוב נורא ומחניק ואין לכל אחד מיזוג אויר... אבל בסתיו כשגומרים לבצור את הענבים מכינים מחלק מהם יין חדש ששותים אותו בכמויות ואוכלים לידו קיש בצל טעים יכולה לשלוח לך מתכון לקיש הזה בבוא הזמן.
|
|
|
2. רוצים שלשול? כי ככה אתם מקבלים שלשול
|
|
|
3. מעניין אם התימנים יודעים מה זה ענבים
|
|
|
4. חוסרום זה מה שנקרא בעולם verjuice?
|
|
|
5. הטעם של הפירות מתחת לכל ביקורת במיוחד המישמש והדובדבנים
|
|
|
מטבח פלסטיני, פלסטין זו המצאה של יהודים .
|
|
|
7. עאלק חוסראם. אשכנזייה שרוצה להרגיש אותנטית
מוישה פימפינוטר |
|
|
(28.06.17) |
|
|
|
8. במטבח הפרסי יש הרבה תבשילי בשר בענבי בוסר
משתמשים גם בשזיפים בוסר (בטח נתקלתם בגאורגיה) ,חבל שאי אפשר להשיג בארץ
|
|
|
9. הפרסים מכינים איתם רטבים מושלמים
אצל הפרסים הבוסר מככב ברטבים חמצמצים ששמים על אורז :)
|
|
|
10. לפרסים יש מרק שנעשה מבוסר ( הלה בפרסית )
| |