אוכל  מדורים  חדשות האוכל
אייל שני: "ואז הבנתי שאני מבשל לעשירים"
תיקי גולן
פורסם: 06.07.17, 18:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 271 תגובות ב-152 דיונים
1. קשקשן היה וקשקשן נשאר. מזלו שחבר לאנשים שייצבו אותו כלכלית
ZZZZZZ ,   תובנות נדושות   (06.07.17)
2. אייל
בני   (06.07.17)
סתם ברברן גדול שלא יודע לבשל כלום לא אוכל מהיד שלו
3.  אייל שני הבין?
וון שי אונג   (06.07.17)
לא הוא טרם הבין שהוא בדיחה רעה
4. אני אייל שני אני מי אני שם חציל בפיתה
אייל שני   (06.07.17)
אוכל בנאלי פשוט ולא מצדיק את המחיר.
5. כל "שף" שפותח מסעדה חדשה מקבל כתבה מוזמנת בויינט.
(06.07.17)
אדוני עם נור, שמואלי עם הקוקוריקו שלו, ועכשיו זה.
המכנה המשותף לכולם? אגו בגודל מגרש פוטבול, חשבון טוויטר יותר עסוק מידיים עובדות, ואגו כבר אמרנו?
6. אם יש משהו שחסר באירופה זה פיתות!
רילוקיטור   (06.07.17)
בוא להולנד!!!
7. רוצה לשנוא אותו אבל...
בני   (06.07.17)
רוצה לשנוא את אייל שני כי הוא פלצן, והוא מוכר פיצה ב 50 שקל. אבל הוא מכין אוכל טעים! ממליץ לכולם לאכול במזנון
8. מחכים לך!
חולה מזנון   (06.07.17)
9.  יצור מוזר קשקשן ביזארי פלספן ,איזה שף?
מרכז   (06.07.17)
10. ביקור אייל במלבורון
אילן ,   melbourne   (06.07.17)
שלום אייל בביקורך במלבורון עם אתה זקוק לשרות הסעות אני מלך ההסעות מרצדס 220E אשמח לשמוע ממך 61408544224 אפשר גם Whatsapp נשמח לראותך אילן יערות
11. אחרי שהשתין קבל עם ועדה לא אגע באוכל שהוא או עובדיו המסכנים
נגעל ממנו   (06.07.17)
12. מכניסים האוכל לפיתה בלי כפפות
אילן   (06.07.17)
הרעש במזנון מסכן את שמיעת העובדים. התעללות ממש. צעקות מוזיקה וכולם מאושרים
13. הקטע הוא שבחו"ל הוודי-אלניזם שלו לא מעניין לאף אחד את הזרת
הגלשנית   (06.07.17)
שיתרכז בלפתוח מזנונים בארץ
14. שני וקוקוריקו שמואל לכו תעשו סטאג
קוקוריקו   (06.07.17)
אצל עובד מהסביח
15. תותח גאווה למדינה, גאון
(06.07.17)
16. בניו יורק אתה תתגלה כפלופ גדול.
שי   (06.07.17)
ניו יורקרים לא פריארים כמו הישראלים לא ישלמו לך $10 לפיתה.
תחלום
17. רגע, הוא לא פשט את הרגל לפני כמה דקות?
שי   (06.07.17)
פתאום הוא פותח סניפים בכל העולם. מישהו מהרשויות בודק את זה?
18. בהצלחה שני ! אחרי שהיית הכי למטה , היום אתה מעריך הכל
רן, ,   ירושלים   (06.07.17)
וזה יפה . בלי התנשאות מצידך , פשוט לומר את האמת
19. אין רווח? ברצינות?
יובל   (06.07.17)
פיתה עם בשר 50 שקל ופיתה עם ירקות 30 שקל.
גם עכשיו אתה מבשל לעשירים חביבי.
20. שילך ללטף עגבניה
(06.07.17)
21. איזה קשקשן. 500 שקל למנה, למי בדיוק חשבת שאתה מטבח?
עגבנייה   (06.07.17)
22. מבשל לעשירים? אתה מבשל חיות. אני מציעה שתבדוק את המצפון שלך
מיכל ,   השרון   (06.07.17)
ואת הבריאות שלך.
להמציא את ההמבורגר מחדש?
מה דעתך על ההמצאה החדשה: המבורגר נטול בשר.
הגוף של בני אדם הוא אינו בית קברות לחיות.
23. ואז הבנת שאתה מבשל רק לעשירים... נו, מה השתנה?
הייטקיסט   (06.07.17)
פיתה בחמישים ש״ח. ממש הושעת את דלת העם אייל, אתה לא פחות ממשיח צדקנו. רק חבל שהחמור שלך זה כל ה״רעבים״ שאתה רוכב עליהם. הייטקיסטים והיפסטרים בגרוש שמתלהבים מבאז כמו מסטארטאפ.

אוכל פשוט שממותג לתוך פיתה. שום חידוש ושום בשורה.
24. המזנון מצוין, אבל להגיד שהמנות מתומחרות בזול זה פשוט שקל
טל   (06.07.17)
25. אם הוא מצליח, ומרויח כסף אז...
שיר   (06.07.17)
שידאג להחזיר את הכסף לאשתו לשעבר, שסיבך אותה בחובות והשאיר אותה בצרות.
26. נו באמת
דני   (06.07.17)
עגבניה סובלת בפיתה שנולדה טרם זמנה 150 שקל, ולא הבין שהוא מבשל לעשירים
27. Pita
jael ,   Europe   (06.07.17)
בכל אירופה יש מלא פיתות.אייל לא מגלה את אמריקה,סתם פלצן.
28. שף שני, שמעת על "עניי עירך קודמים"? לנו לא מגיעה איזו פיתה?
אחד רעב   (06.07.17)
29. ופיתה ב50 שקלים זה לא לעשירים?
משה   (06.07.17)
30. הבן אדם מכין אוכל מדהים, אין מה לעשות
אסף   (06.07.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה