|
1. אבל בשר חזיר, שמככב בצרפת, שכחתם.
|
|
|
2. בלסמי, ריקוטה ופודינג וניל הם לא מוצרים צרפתיים.
|
|
|
3. ״טונה״ מקופסת שימורים זה ניסואז?
יובל , |
תל אביב |
|
(14.07.17) |
|
|
|
4. אני לתומי חשבתי שהקרפ, בלינצס, הוא במקור מהונגריה.
|
|
|
5. בין המתכונים האלה ואוכל צרפתי
הקשר מיקרי בהחלט. מה עושה חומץ בלזאמי בקוקווואן? ובכלל באוכל צרפתי? זה אוכל איטלקי כאן ולא צרפתי.
|
|
|
6. בלי תפ"א,צלפים,אנשובי?זה קצת מוזר לקרוא למרשם צרפתי.
|
|
|
7. אל מתכונים צרפתים? בושה לטבח העלוב. מתכונים סתמיים
לא מדוייקים. הטבח הזה לא למד מעולם מטבח צרפתי
|
|
|
|
|
9. ממש אוכל דומה לתימני בדיוק אותו דבר
חח חח חה חחהההה חההההה
|
|
|
10. פטריות מקופסת שימורים ????
מאז שסלסלות של פטריות טריות הפכו לנפוצות בכל ירקניה, קופסאות שימורי הפטריות לא נכנסות אלי הביתה.
הכותב כנראה חי עדיין בשנות ה-70-80 של המאה הקודמת ...
| |