אוכל  מדורים  סיר שמח
כל אחד יכול: סינייה בקלי קלות
רותי קינן
פורסם: 16.07.17, 09:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 43 תגובות ב-26 דיונים
1. שכחתם להדגיש - בשר כבש!!
אבי   (16.07.17)
2. למה עגבניות
אברהים   (16.07.17)
מהיכן צצו העגבניות
יש סלט ערבי בצד שם אפשר
3. לא מלהיב במסעדות עושים סינייה עם לאפה
(16.07.17)
4. תחליפי את המעמד לסירים המעצבן הזה
הטועם   (16.07.17)
זה שיגע אותי אני חייב להגיד.
5. אפו אכלת את זה אצל אבו מחמוד או אבו זיפת
ז   (16.07.17)
6. הסרטון גרוע
חנה   (16.07.17)
7. סינייה היתה המאכל האהוב עלי, עד שפיתחתי רגישות לכבש. כן, כבש
ולא כמו במתכון   (16.07.17)
8. גועל נפש מזכיר לי אכול עירקי שנקרא עירקיטיז
רומן   (16.07.17)
9. קיבלתי מתכון ערבי שבו שמו רסק עגבניות במקום טחינה
א.זרח   (16.07.17)
10. תחליפו את הבשר בדגים קצוצים דק דק- פצצה
לני   (16.07.17)
11. ראו הוזהרתם !
זולו   (16.07.17)
20 דקות בתנור ועוד 10 דקות ולקינוח עוד 10 דקות נוספות וקיבלתם יחד 40 דקות בתנור מה שיוציא לכם אחלה סולית גומי, עכשיו מה שנשאר זה להדביק למעלה חתיכת עור עם שרוכים וקיבלתם אחלה סנדל בסיגנון מצ׳ו פיצ׳ו. עצתי לכם, לאחר רבע שעה בתנור לדחוף כפית ולהוציא קצת בשר לבדיקה (הוא צריך להיות עסיסי ולא יותר ממדיום) שימו את הטחינה והשאירו בתנור ללא יותר מחמש דקות נוספות. - בתאבון.
12. אין צורך להוסיף ביצה לבשר?
efrat ,   haifa   (16.07.17)
13. סרטון ככ לא מפתה
אמיר   (16.07.17)
איכשהוא הצליחו לקחת מנה טעימה ולעשות ממנה סרטון לא מפתה, לא עושה חשק ומצולם רע.
14. פירוש המילה סינייה בערבית זה מגש
עופר   (16.07.17)
ולכן הרבה מאוד תבשילים של בשר טחון בכלי שטוח נקראים סינייה.
זה לא ייחודי דווקא לבשר עם טחינה
15. סינייה בערבית זה גוויה מרוסקת
ענת   (16.07.17)
רותי חבל שאת מוכרת את נשמתך ליצרניות הסבל
16. בסוף
רוצה להיות צמחוני   (16.07.17)
כואב לי הלב על החיות שסובלות
17. ביצוע חובבני ולא אסטטי למראה
בשלן חובב   (16.07.17)
18. תימנים תלמדו מה זה אוכל אמיתי !!!
די נימאס !!   (17.07.17)
19. למה בשר שיש מוצרים טעימים ובריאים יותר ?
טבע הדברים   (17.07.17)
במקום להשתמש בבשר של פגר שנשחט באכזריות אפשר להשתמש באבקת חלבון סויה או שבבי סויה שהם יותר טעימים יותר בריאים
20. YNET
(17.07.17)
איכס ולא אוכל! מתי תלמדו שאין לרותי קינן את זה ומה שהיא מגישה כאן זה לא אוכל ולא אכיל ולא לאכילה אלא גרצ'קה חסר דימיון. הגשת ה"סניה" הזו בסרטון שאתם מראים כאן מראה על חוסר אסטטיקה וחוסר הבנה מוחלט בבישול. שלא לדבר על מה שכתבה כאן שסניה עושים מבשר טחון שזה בכלל לא נכון אבל מילא נסלח לה על הטעות הזאת, אבל מי שמכין מאכל בצורה כזו כפי שהיא מכינה, שהיא אפילו לא חובבנית אלא רק לצאת ידי חובה ומהר מהר ואפילו אין שמץ של תמונה איך ניראית הסניה אחרי אפיה כי בכלל לא אפו אותה, היא שוחה בתוך הקערה מלאה בנוזלים וזה מעורר גועל נפש. שלא לדבר שהצלם או שהיא בעצמה הצלמת, לא שמה לב שהקערה שלה התמלאה בטחינה מבחוץ וזה מגעיל. תפסיקו לקלקל מאכלים טובים עם אנשים שלא יודעים לבשל בכלל רק בשביל לספר כמה קל להכין אוכל והכי אהבתי זה איך שהיא זורקת את הפרטרוזיליה מעל בחוסר אהבה ובנונשלנטיות כזו כאילו היא מלכת העולם!
ועוד משהו: השאלון הדבילי שלם: "מה אתם אוהבים חומוס או טחינה או רק או רק": לא ידעתי שעושים חומוס בלי טחינה! איזה טעם יש לזה? זה אמור להיות יבש לגמרי וחולי לגמרי.
21. קציצה אפויה עם שום ובצל, קצת תיבול וטחינה למעלה. שם ערבי אז
אמיר   (17.07.17)
קצת מעליב למטבח הערבי עירקי דרוזי whatever
22. זהו מאכל זיבלה בעירקית בשם לא טעו .טעו רק כשנולדו .ערבסקים
שימרון   (17.07.17)
23. טחינה ירושלים
דוד   (17.07.17)
עם טחינה ירושלים זה יוצא פצצה .
תנסו .....
לא דומה לטחינה אחרת ..
יש לה מרקם מדהים .
בתאבון
24. טעות
אני   (18.07.17)
אצלנו( דלית אל כרמל) קיימים 2 סוגים של סונייה.. האחד זה בשר כבש טחון מתובל עם טחינה וצנובר בטבון (או תנור) , השני במקום הטחינה מוסיפים על הבשר עגבניות ורסק עגבניות .. אבל בחיים לא שמעתי על מיקס כזה של סוניה עם עגבניות וטחינה.. נורא!
25. אחלה מנה
אבא   (23.04.19)
לכל המגיבים, גם לי הקערה נרטבה בטחינה, השילוב של העגבנייה מצויין, הילד אכל, האישה היללה. קליקלות בהכנה. תודה על המתכון.
26. אחלה סונייה . תודה
ירון   (17.04.21)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה