|
פעמיים לקינו בכאב בטן איום לאחר ארוחה בינונית מינוס שף highly overrated
|
|
|
|
|
בשביל להיות שף צריך הרבה יותר מלנצח בתוכנית ריאליטי. העובדה שכל בשלן מתחיל פותח מסעדה וקורא לעצמו שף זה זילות למקצוע. ה"שף" אבי לוי יקרוס לגמרי בסרויס של מסעדת שף אמיתית . פעם מכנס שחור היה מה לשאוף אליו כשנכנסת למטבח, היום כל טבח מתחיל לובש מכנש שחור
|
|
|
4. הצחקתם אותי פרשת משרד הבריאות במקום פרשת אבי לוי
|
|
|
קיצר, תשמעו לי, חבל על הכסף. הכול רוח וצלצולים - אוכל על הפנים ושירות נחות.
|
|
|
6. אלג'יר זה אוכל של הג'אד האיסלאמי ...
מעדיף קוסקוס מרוקאי |
|
|
(10.07.17) |
|
|
|
|
|
אוכל איכותי ולא פלצני. כל הכבוד ובהצלחה.
|
|
|
9. זה לא מסעדת שף ,זה מסעדת פועלים
הוא מכין את כל האוכל מראש ורק מסדר את זה על הצלחת להגדיר את זה מסעדת שף זה בדיחה בכל שכונה יש היום מסעדת פועלים במה זה שונה
|
|
|
לא צריכה לאכול את הגועל הזה, אפילו לא בטעות
|
|
|
|
|
ביקרנו בשבוע שעבר ואחרי שביצענו הזמנה, ביקשנו לעבור לשבת בפנים. האוכל הוגש לשולחן, לפני שהשולחן נערך והמתנו כ- 7 דקות עד שהמלצרית הואילה בטובה להביא סכו"ם. בינתיים כל המנות שהוגשו, תקררו. האוכל היה טעים, אך השירות זוועתי. הזמנו שתיה שפשוט לא הגיעה לשולחן ורק לאחר שהבענו מורת רוח בפני המארח, הובאה לשולחן כרבע שעה לאחר ביצוע ההזמנה. המלצרים עוברים, מבלי להסתכל או ליצור קשר עין עם הלקוחות. מוסיקה חזקה מדי, כמו שמתאים באולמות ולא במסעדת שף. חבל, ניהול והדרכה נכונה של הצוות, יעשו שינוי משמעותי במקום
|
|
|
13. אבי, מאחלת בהצלחה, תקרא ותפנים את הערות הלקוחות
|
|
|
|
|
15. מאיפה הכסף..מליונים מושקעים
|
|
|
16. יש לי מין דחיה כזו מאנשים שהם כלום שרושמים את עצמם
בויקיפדיה כאילו הם הימציאו את העולם וקוראים להם מוחמד עלי או בטהובן! אבי לוי, אתה עוד רחוק מרחק של מכאן לירח הולך וחזור מהתואר "שף" שנתת לעצמך. המילה החדשה הזו בעברית "זילות" זו מילה יפה מידי לתאר מה אתה עושה למקצוע הטבחות. מקצוע שאנשים רוכשים אותו במשך 3 שנים לפחות של לימודים מפרכים והם הופכים לשפים רק אחרי שנות ותק רבות ביותר ויש מדינות בעולם שלומדים בהן רק אחרי שלמדו טבחות להיות שף, ולא כמו שאתה למדת, אצל אמא וסבתא. ואין לך מושג מונימאלי על בישול מעל לקערות והסירים שלהן ואתה עוד מעז ברוב חוצפתך לקרוא לעצמך שף? אני חושבת שזו החוצפה הכי גדולה שיש בעולם! נראה לי שמישהו כאן חולה במחלת הגדלות וזה מסוכן ביותר. מעניין מי צודק משרד הבריאות או אתה עם הסיפור של הבשר? וזה אפשר יהיה להוכיח רק בבית משפט. ואם משרד הבריאות צודק אז זה לא יגיע בכלל לבית משפט... אני לא רוצה לרדת לרמת רחוב אבל קצת צניעות בחיים לא הייתה מזיקה לאף אדם בעולם. זה היה מביא אותו רחוק באמת ולא רק לרחוב הבא...
|
|
|
17. נכנסתי לתפריט שלהם. טעים מאד. אלך לאכול שם
פועלים שמועלים. נראה טעים נקודה. גם שגב מרוקאי ויש לו שגב קונספקט, שגב פועלים, שגב אקספרס. גם אביב טוניסאי או דומה. מה רוצים מאבי. האוכל המרוקאי טעים. אני אגב ממש לא מרוקאי. אני מאירופה.
|
|
|
18. באיזו זכות כל טבח קורא לעצמו שף? שף צריך ללמוד לפחות 4-5 שני
|
|
|
19. אוכל מעולה ממליצה בחום
אילנה , |
ירושלים |
|
(11.07.17) |
|
|
|
נראה לא אמין, וזאת בלשון המעטה. משהו ערמומי בהבעה שלו. ואדם שנתפס עם בשר פיגולים בעסק שלו, עדיף שלא להתקרב.
|
|
|
21. הרבה כסף, פחות שרות ופחות אוכל
|
|
|
22. אכזבה גדולה הכל מלח ושמן.
סתם כל דבר מפוצץ שמן ומלח . לא ברור למה התקשורת מנסה לקדם אותו כל כך. הוא סיפור מהפך מדהים אבל מבשל מזעזע.
|
|
|
23. בהצלחה אבל רק לתשומת ליבך...
נראה טוב אבל נקודה לביקורת : מאוד הציק לי לראות את הגברת עם הלק עובדת עם הבצק....לא הייתי טועמת את הבצק הזה
|
|
|
24. אבי לוי מכר אוכל מקולקל ללקוחות, לא אדרוך במקומות שלו שוב
|
|
|
25. אוכל טעים מאד, מה זה משנה אם הוא טבח או שף וחוצמזה
מי שקורא לו שף, לא בטוח שזה הוא עצמו אלא העיתונות שלא מדקדקת בפרטים.
|
|
|
26. אוכל ירוד שרות גרוע - הייתי פעמיים ולא עוד
|
|
|
27. הוא הכין תבשילים מבשר קפוא שהופשר. ואחר כך הקפיא את התבשילים
הזייה מוחלטת! של מישהו שלא מבין דבר וחצי דבר בתברואה בסיסית של מסעדות!!! סיכן חיי אנשים תוך בורות מוחלטת. לאדם כזה אסור לפתוח מסעדות!!
|
|
|
28. הוא עושה רעש גדול יותר ממה שהוא, בסך הכל אוכל רגיל
|
|
|
29. מסעדה גרועה לא להתקרב
|
|
|
30. מי שנתפס פעם אחת עם בשר פיגולים
יחזור על התרגיל הזה, או תרגיל אחר, אם בכוונה או סתם מתוך בורות וחוסר הבנה מוחלט בהיגיינה ותברואה. בכל מקרה, ולא משנה מה הסיבה, אין מה להתקרב לעסק כזה.
| |