אוכל  מדורים  חדשות האוכל
שחור זה הטעים החדש
לין לוי
פורסם: 18.07.17, 08:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 110 תגובות ב-82 דיונים
1. לא טעים לי אוכל שחור!
(18.07.17)
2. איכס
מ   (18.07.17)
3. טעמתי גלידה שחורה בגלידריית בוטיק ליד הר מירון.....
בוזה'לה   (18.07.17)
זוועה, כלומר, מעדן למי שאוהב את גלידת הקוקוס שלו בטעם מעושן. ממש לא לעניין.
4. הלוואי והיתה אפליקציה למניעת טיפשות צרכנים .
דג   (18.07.17)
מוכרים להם גלידה בצבע שחור (הצבע השחור מגיע מפחם .. ואין לו טעם ) - אז המחיר 18שח למנה קטנה.

שכל !
5. שחור באוכל לא מושך את העין.
נ.ארז ,   חיפה   (18.07.17)
אוליי זה טעים אבל לא יגרה או יזמין לטעום...
6. לין לוי
(18.07.17)
תודיע גם בבקשה כשהטרנד הזה יעבור. נראה לי שבגללו הרגו את כל הדיונונים בים.
7. לדעתי הם נואשים להכנסות. סתם דוחה!
(18.07.17)
ייצרני הלחם (בתכלס ספקי הקמח) חווים ירידה גדולה בביקוש ללחם כי רבים מבינים שיש לו השלכות שליליות בין אם אתם חולים בצ'יליאק או לא. יש בחיטה רכיבים נוספים הפוגעים במערכת העיכול מעבר לגלוטן.
8. פחם זה פחם
דניאל   (18.07.17)
הצבע השחור הוא מפחם. מה זה משנה אם זה מקליפת אגוז או מגזע עץ? זה עדיין פחם. למה להטעות בכוונה? די לכתוב ״חומרים טבעיים״ על כל דבר, גם נפט זה חומר טבעי אבל אף אחד, לפחות לא אחד שפוי, לא יישוב לשתות את זה, נכון?
9. איכס - הטרנד הזה יעבור מהר מאוד
ש.א   (18.07.17)
וגם הוא יהיה נחלתם של כל מיני פלצנים בתלביב
10. לא נראה טעים
(18.07.17)
11. הכל לא כשר , לא כשר , אבל לובשי שחור אוכלים רק כשר....
שמשון ,   משגיח כשרות בדימוס   (18.07.17)
12. מועשר בפחם?
(18.07.17)
מעולה. זה אומר שגם אני אוכל וגם אני מיד מונע גזים במערכת העיכול :)
13. גועל נפש
מוחמד מיפו   (18.07.17)
14. כל עוד השחור זה פחם ולא(!) צבע מאכל, זו ברכה
(18.07.17)
מאוד בריא. המצאה יפנית.
15. מעט וחריג זה מסקרן - כשזה טרנד זה סתם נראה שרוף..
אליהו הנביא   (18.07.17)
דיו של דיונון משמש כבר מאות שנים כדי לצבוע פסטה וריזוטו באזורים שונים באיטליה.
זו נחשבה מנה אקזוטית, מיוחדת, נדירה ויקרה.
בשנים האחרונות מוצאים את הפסטה השחורה הזו בכל סופרמרקט - מה שמוריד את האקזוטיות, את הנדירות בטח וגם המחיר כבר לא מי יודע מה.
בקיצור - עוד ליקריץ'.
עכשיו כשהצבע השחור הפך לטרנד כשכל אוכל מגיע בכל צבע שרוצים - זה אפילו לא משדר משהו מיוחד - אלא סתם נראה שרוף.
אגב, גם המקור השחור של דיו הדיונונים - הוא יותר גימיק מכל דבר אחר. אין הבדל בטעם בין פסטה עם דיו ובין פסטה בלי דיו. זו רק המחשבה שסוערת ולא החיך.
דווקא מהבחינה הזו, דווקא מי שמתעניין בכשרות, יכול למצוא עניין בטרנד החדש - כי מכיוון שממילא אין כל הבדל בטעם, אפשר לעשות שימוש בחומרי צבע שחור שאינם ממקור חי ועדיין לחוות את תחושת המסתורין שבפסטה שחורה משחור.
ואפשר גם להמציא סיפורים על מקור הצבע השחור (הר געש?) שיכניסו אפקט של אקזוטיות לחוויית האכילה.

16. חולה על קפה
שחור   (18.07.17)
17. ההמבורגר נראה מעניין כל השאר לא
נוסא הגיבור   (18.07.17)
18. די לצבעי מאכל - רוצים אוכל טבעי
(18.07.17)
19. בשביל מה זה טוב (חוץ מלהכניס כסף למישהו)?
(18.07.17)
טונות של צבעי מאכל מזיקים בלי שום ערך תזונתי או לפחות טעם משופר?
20. הכל אוכל לא כשר. לא תודה. רק הגלידה בחיפה והמשקה בי פרש נירא
(18.07.17)
21. בישול וקניית אוכל למטרות אינסטגרם זה טרנד שהוא טמטום ריקני
ערן   (18.07.17)
22. עוד הוכחה למותו המיוחל של טרנד הגרגרנות של 15 השנים האחרונות
(18.07.17)
אפשר - וצריך - להכין אוכל נהדר, פשוט, ממרכיבים מעולים ללא תוספות פחם ושאר הזיות שנועדו לעוד כמה לייקים לאינסטוש.
23. אוכל שחור דוחה, ודיו של דיונון מזעזע
טבעונית   (18.07.17)
24. אוכל צריך להיות אסתטי כי אנו אוכלים גם עם העיניים
אוכל שחור דוחה   (18.07.17)
25. מילא פחם, אבל דיו של דיונון?
(18.07.17)
26. תכלס העוגה הכושית היתה פה מאז ומתמיד אז לא
המציאו ת'גלגל   (18.07.17)
27. שרצים משוקצים אללה יוסתור
אחח   (18.07.17)
28. שרצים ותולעים גטעל נפש
(18.07.17)
.
29. נראה כמו אוכל קלינגוני.
(18.07.17)
30. יש אוכל שחור ששנים אני בולס וטוחן אותו בהתלהבות
ירון   (18.07.17)
לא קראתי את הכתבה ולא את התגובות.
יתכן שמישהו כתב, הזכיר או נזכר באוכל ששייך אולי לז'אנר הממתקים. באירופה הוא נקרא ליקוריץ. המרוקאים קוראים לו רגליז. מה שבטוח הוא חוצה יבשות ותרבויות, הוא טעים והכי חשוב - הוא שחור.
ועוד דבר חשוב: הוא נמצא כאן איתנו יובלות ועידנים לפני הכתבה.
יש כאן מישהו שחולה על זה כמוני?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה