אוכל  מדורים  מתכונים
ארז קומרובסקי: לחמניות תירס משודרגות
ארז קומרובסקי
פורסם: 25.07.17, 09:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-13 דיונים
1. תחליף לחלב
אורלי ,   שרון   (25.07.17)
לאלרגים לחלב מה התחליף לחמאה ולגבינה?
2. עשיתי ויצא ......
עליזה   (25.07.17)
10!!!!
ממש הטעם מעולה.
רק ששידרגתי קצת את האפייה.
לא נראה לי לשים את הבלילה על עלי התירס (שמלאים בשערות!!!)
שמתי כף גדולה בתבנית של מאפינס 20 דקות, ויצא לי ממש טעים.
ממליצה בחום.
3. GARMONBOZIA
TT   (25.07.17)
4. זה נראה יותר כמו פשטידת תירס או מאפין תירס.ולא מוצלח ביותר
(25.07.17)
5. בדיחה רעה
יוסף סמאנה ,   עזריה   (25.07.17)
בדיחה רעה
6. חיקוי לטאמלס - מאכל מכסיקני
פפי   (25.07.17)
ארז אתה הזוי
7. נראה כמו עטלף ממולא
יוני   (25.07.17)
מקווה שהטעם לא בהתאם
8. הכנתי לפי המתכון ויצא לי כובנה
ציונה באשרי   (25.07.17)
9. זה אוכל רעבתנים ואפריקאים תפו......
בן אדם   (25.07.17)
10. בטוח שזה מצליח?
דוד   (26.07.17)
קשה להאמין שניתן לעשות זאת עם 100 אחוז קמח תירס. נחוץ המרכיב הדומיננטי והחשוב שהוא דבק של החומרים קוראים לו קמח לבן. ניסיתי עם שפע קמח תירס, ניסיתי עם קווקר , מצטער אין עבידות לבצק, ויוצא מפורר. כמו הלחם הבריא שאומרים שהוא 100 אחוז קמח מלא. בראיון לתוכנית טלביזיה אמר הבוס של מאפיית אנג'ל כי לא ניתן לאפות ללא קמח לבן. שידוע שלא בריא כלל.
11. היזהרו מהעלים
תומארקין   (26.07.17)
מכילים בד״כ עובשים לא סימפטיים.(משחירים בשלב מסוים).
12. הכנתי בגרסה משונמכת
אירית ,   תל אביב   (26.07.17)
במקום קמח תירס - קמח רגיל,
במקום חמאה - שמן,
במקום גבינת צ'דר - עמק,
במקום ריוויון - יוגורט,
במקום עלי תירס - תבנית מאפינס.
יצא אחלה!
13. נו נו fritters בתנור
מיקי ,   ירושלים   (11.10.18)
חזרה לכתבה