אוכל  מדורים  בואו לאכול
חומוס תאילנדי: מתכון לא שגרתי
מיכל וקסמן
פורסם: 23.07.17, 11:48
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-14 דיונים
1. טופו=רעל לא מכניס לגוף!
(23.07.17)
2. אדיר. רק חבל שהקמח הזה פחות נגיש. תודה!
(23.07.17)
3. זה לא טופו. תדייקי
בורה   (23.07.17)
4. זה נקרא "טופו בורמזי" ויש סרטוני יוטיוב שמראים איך להכין.
מיאו   (23.07.17)
לא מי יודע מה טעים.
הגירסה היותר מוצלחת היא המטוגנת דווקא
5. שבעה שלבים זה אצלכם מינימום עבודה?
ספיר   (23.07.17)
6. שאלה לכותבת - האם קמח חומוס רגיל יעבוד במקרה זה?
תודה   (23.07.17)
7. זה ממש לא טופו
נתן ,   דרום   (23.07.17)
יש הבדל עצום בין הקמח הזה לטופו
8. 1- מה המטרה שלך? להכניס ספק ? לא צלח....טופו מאוד בריא
שנשי   (23.07.17)
לא משנה כמה תנסה לא תצליח להכניס ספק בלבי
9. עשיתי פעם ניסוי....
רותם ,   צפון   (23.07.17)
היה במטבח שמן רותח במחבת, זרקתי לתוכו פרוסת מלפפון, כשהשחים טיפה, הוצאתי. היה די טעים
מסקנה - כל מה שמטוגן - טעים
10. look and learm
garbanzo tpfu   (23.07.17)
https://m.youtube.com/watch?v=EwVIhQ1TW10
11. סבלנות לקרוא ? קצר ולעניין היה פשוט וטעים יותר
רננה   (23.07.17)
12. נראה מדהים
גילה   (24.07.17)
סופסוף טופו שאנחנו יודעים מה מדיוק יש בתוכו! תודה רבה!
13. כותרת מטעה זה סתם טופו שעשוי מקמח חומוב
(23.07.17)
אין שום קשר לחומוס לניגוב או חומוס מבושל וגם הסקר באמצע הכתבה מיותר כי אי אפשר להשוות תפוחים לתפוזים - המתכון המוצג הוא במקסימום סוג של פולנטה יותר מאשר חומוס
14. אני גם גר בצ'אנג מאי-תאילנד מדינת עולם שלישי גם באוכל-תפסיקי
אני גם גר בצ'אנג מאי ,   תעזבי אותנו מגעילה   (24.07.17)
חזרה לכתבה