אוכל  מדורים  מתוקים
כל אחד יכול: קינוח פירות יער בקלי קלות
רותי קינן
פורסם: 11.08.17, 09:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-16 דיונים
1. דבר ראשון שקונה בחו"ל בסופר ובשווקים
חבל שלא גדל יותר בא   (11.08.17)
2. מה זה ? לנו העירקים לא מתאים רק בשר ושוב בשר שמביאים מהרשות
מנשה נאוי(נוי)   (11.08.17)
אנחנו קניבלים?
3. האם יש גירסה טבעונית, ללא שמנת מתוקה? חלב סויה אולי? תודה
יעל   (11.08.17)
4. אפשר תחליף לשמנת המתוקה? אפשר ממתיק במקום הסוכר?
דניאלה   (11.08.17)
5. קלפותי דיאטטי ומתאים לציליאקים
נירה ,   דרום   (11.08.17)
4 ביצים
75 גר. קמח רגיל או 60 גר. קורנפלור {לציליארים}
6 כפות סוכר , אני משתמשת בסוכרלוז נוזלי
150 מל. גיל
350 מל. חלב
אפשר להוסיף וניל, או טעם אחר
לעקרבב בצים+סוכר +גיל+חלב+קמח בבלינדר
לחתוך את הפירות {תפוחי עץ,מישמיש,פירות יער,אגסים, וכו. לסדר אותם בכל
ימשומן ,ולשפוך בעדינות את הבלילה על הפירות.

אני אופה בטוסטר אובן 160 מעלות במשך 35-40 דקות.
6. איך לאחסן ולכמה זמן?
שולה החתולה   (11.08.17)
7. אני מפשירה ואוכלת עם כפית ישר כמו שזה מקסימום מוסיפה סוכר
אני   (12.08.17)
8. פריטטה מתוקה זה מה שזה
(12.08.17)
9. יש תחליף בלי שמנת, סוכר או ביצים
אורן   (12.08.17)
זה נקרא אויר. המרקם קצת שונה...
10. אומה ישראלית נאלחת ברברית לא לא תגיע לשפע קולינארי שלנו
VLAD ,   MOSCOW   (12.08.17)
11. אנשים יקרים
ביל   (09.09.17)
אנשים יקרים.למה לדבר באלימות.מה קורה.כל נושא חייב להיות סיבה להתלהמות.תרגיעו.שנה טובה
12. האם אפשר להחליף את השמנת מתוקה בשמנת צמחית?
אריאל   (02.10.17)
ע"מ להפוך את הקינוח לפרווה..
13. יש כאן אנשים שמדברים לא לעניין ולא במקום. הפסד שלהם
חגית   (18.05.18)
מן הסתם גם בחיים הם לא קלים, חבל.
14. מתכון מהמם. תודה
אמונה ben yakov   (13.01.22)
15. מה המרקם
ביל   (04.02.23)
האם זה יוצא כמו עוגה או כמו תבשיל כפי שיצא לי.טעים מאד אבל לא נאה להגשה
16. מרקם
איילת ,   מודיעין   (16.11.23)
האם המרקם כזה "מושי"? זה בסדר? כאילו לא אפוי. זה הרעיון?
חזרה לכתבה