אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"יש עוד דרך ארוכה עד שיבינו כאן מה זה בשר איכותי"
יהודה נהר
פורסם: 11.08.17, 12:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 369 תגובות ב-192 דיונים
1. מפעל חיים אחד ויחיד במינו
חבר   (11.08.17)
לרמי ואמיר שפו כל הכבוד יצרתם מפעל חיים מדהים ויחודי אין דברים כאלה תמשיכו להנות מהדרך שלכם ב ה צ ל ח ה
2. מחירי הבשר משתוללים ללא קשר לאיכותו; 175 וצפונה לאנטריקוט?
(11.08.17)
וזה מחיר באטליז; כמה במסעדות?

גם לא צריך למרוח בשר בשמן כלשהו לאחר הסרתו מהגריל. אם אני רוצה חמאה אני מבקש שיביאו לי, כי אחרת זה גם יכול להיות שמן זרעים כדי שהבשר יראה מבריק.

הבשר בווטרינה נראה מיושן אבל זה אשר כתוב עליו טוב מאוד מראה חוסר עקביות ביישון ומה שהם מחזיקים ביד לא מרשים.
3. איזה
שירי   (11.08.17)
באסה שהם לא כשרים .קשה למצא בשר איכותי מיושן וכשר .מוכנה לשלם גם מאתיים ש״ח ..זו לא ארוחה יומיומית ןמידי פעם ראוי להתפנק .במחיר של מסעדה אני מאכילה משפחה שלמה באוכל משובח ולא בחלקים לא ראויים .הייתי צמחונית שנה וההמוגלובין שלי ירד ל6
4. פרה זה קדוש
מהטמה   (11.08.17)
אסור לפגוע או לאכול אותם אין בזה ברכה.
5. הבשר הטרי של משחטת דבאח שנמכר במגה בעיר נחות מאוד ויקר מאוד
(11.08.17)
קילו אנטריקוט 160 ש"ח , צלי כתף 99 ש"ח. רק מי שאין לו ברירה (זקנים, נכים ועיוורים) קונה בשר במגה בעיר.
6. אלבמה מס 1
דני   (11.08.17)
אלבמה מעל כולם!
7. כל הכבוד לכם, אתם עושים עבודה מצוינת, המשך הצלחה
אוכל בשר ,   ישראל   (11.08.17)
8. שחיטה כשרה לא הומנית, זה שקר. שחיטה לא כשרה כן!
(11.08.17)
שחיטה כשרה אכזרית ללא פואנטה, שחיטה לא כשרה שמתבססת על הימום בחשמל לפני השחיטה היא השחיטה ההומנית. אבל עזבו, מה אני מצפה מאפולוגטיקנים.

אה, ובשר חזיר עדיף על בקר, בכל הזדמנות. הוא גם ותר אקולוגי.
9. אין ברכה בפרנסה שנובעת מהתעללות ביצורים חיים
אלוהים ברא את החיות!   (11.08.17)
10. מסעדה נהדרת
שלומי ,   צפון   (11.08.17)
תורידו קצת מחירים שנוכל לאכול בה יותר מפעם בשנה ביום הולדת, אגב אם הייתם כשרים אני אישית לא הייתי מגיע אליכם
כל הכבוד בהצלחה
11. היינו בלימוזין והתאכזבנו קשות
לא חשוב   (11.08.17)
הבשר היה טרי מדי. פשוט מאוד.
לא מיושן מספיק, קשה ולעיס בקושי.
חבל שכל היומרות המדוברות פה לא מיושמות בשטח.
12. איפה המטורפים הטבעונים?
ישראל   (11.08.17)
13. שווה ללכת לאכול שם. אחלה של בשר
רונן ,   תל אביב   (11.08.17)
14. פעם בלימוזין ידעו לעשות בשר.
אבי   (11.08.17)
היום הם עסוקים בלספור כסף
15. מקום מדהים
נדב   (11.08.17)
16. האם הם זוג בחיים האישיים?
(11.08.17)
17. הכל בסדר אבל למה מחירים כאלה גבוהים אפשר להרוויח אבל זו חזיר
קונה במחיר שפוי   (11.08.17)
אנטריקוט עד 120 ש״ח והמגדל מרוויח יפה למה המחיר צריך להיות 160 ויותר ?
קונה במקומות זולים יותר ואולי האנטריקוט בוואקום אבל מחיר הוגן ולא פחות טעים מלימונזין
18. לפני 20 שנה לא היה בשר טרי מיושן?
(11.08.17)
אולי לא בעמק... תבדקו כמה שנים קיימת מו ומו למשל. יש הבדל אדיר בין מה שיש להציע למה שהקהל קונה. במדינה בה רוב האנשים קונים בשר בסופר, אין יותר מדי מה לדבר על תרבות גידול, שחיטה, חיתוך, יישון, הכנה ואכילה של בשר. לשמחתי זה מתקדם, אבל בצעדים קטנים ומאוד לאט.
19. לימוזין היא ללא ספק מסעדת הבשר הטובה בארץ. אבל וזה אבל גדול
סיסמתה צריכה להיות ,   "הבשר עלינו, הצינתור   (11.08.17)
עליכם". אחרי סטייק אחד שלהם איכשהו תוכלו - אולי - לנהוג הביתה. אבל אם תאכלו שניים, תחזרו הביתה כבר באמבולנס.. :-). סטייקים כל כך גדולים, כל כך מלאים בשומן וכל כך עסיסיים וטעימים לא תמצאו בשום מסעדה אחרת בשום מקום אחר בארץ - אבל, כאמור, זה כל כך טעים - וכל כך לא בריא!
20. אין על לימוזין!
גיל   (11.08.17)
רמי גינת ועל הצוות הרחב של לימוזין הם מקצוענים אמיתיים, לא מקצרים דרך והכי חשוב בני אדם.
כל הכבוד להם!
21. מה יש ללמוד?
ארגנטינאית   (11.08.17)
למה להמציא את הגלגל? כבר יש בשר איכותי: רק לנסוע לשם ולשאול אותם איך עושים את זה: סעו לארגנטינה. לא צריך אתר/מבנה מפואר. רק גזע בקר משובח, אוכל מתאים לבהמות, תנאי מחייה נכונים וגובה הלהבות כמו שצריך: לא קרוב מידי לנתחים ולא אש חזק. מלח? רק אחרי שהסטיקים צלויים. בלי מרינדות ובלי "אקסטרה" תבלינים: אלה רק מעידים על איכות הבשר. אם הוא טוב, ממש ממש טוב, לא צריך שום דבר, רק מלח - אבל רק אחרי שמורידים מן האש.
בדוק. סטייקים זה לא אוכל "מזרחי" שצריך פלפל חריף וכל מיני כוסברה...
22. דרום אמריקה - איזו מדינה היא זאת?
ארגנטינאית   (11.08.17)
הייתי פעם במסעדה שבכניסה היה כתוב: בשר כמו בדרום אמריקה. נכנסתי, ושאלתי מי הבעלים? כשהתקרב אלי בחור אחד שאלתי: אתה מאחד המדינות של דרום אמריקה? לא, אבל הייתי בארגנטינה כ- 10 שנים... למה לשקר? איך שראיתי שהוא גם מוכר חומוס הבנתי שהוא לא משם. והבשר היה בהתאים: מלא כוסברה ו פאפריקה חריפה. אין לזה שום קשר לארגנטינה. אבל דבר אחר רציתי לשאול: איזה מדינה זו דרום אמריקה? זה כמו להגיד: אני מאירופה, או מאסיה, אפריקה.. וכו'... אתם יודעים כמה מדינות יש בדרום אמריקה בלבד? וכל אחת עם ההרגלים שלה והמנהגים שלה...
23. מנכ"ל על
אחד שמכיר מקרוב   (11.08.17)
הדבר הכי נכון שעשיתם זה להביא את רמי דנה מנכ"ל רשת מהטובים ביותר שיש בארץ . הוא ורק הוא יגרום לכם להישאר עוד המון שנים ממוצגים גבוה כמו שאתם היום .
24. מעולה שהם לא כשרים, פחות מלח בבשר
CCCP   (11.08.17)
25. שו הדא "קצבייה"?? בורים, אמרו "אטליז"!
קרניבור   (11.08.17)
26. עדיף לא לדבר על דברים בהם לא מבינים
ספי   (11.08.17)
אני אוכל בשר. "הר געש שמתפרץ עושה יותר נזק.. " מה אתה? מדען? חקרת את זה? מדדת את זה? תגיד:"אני מגדל פרות ואוהב בשר וזהו". אגב הר הגעש לא יפסיק להתפרץ אם אתה מגדל פרות. הוא יתפרץ בכל מקרה ועל כן הטיעון הזה היה חלש גם לו היה נכון. אין ספק בכלל שתעשיות הבשר למיניהן גם מזיקות לכדור הארץ. גם צורכות משאבים אדירים וגם גורמות סבל איום לחיות. ומי אמר ששחיטה כשרה היא הומנית? ראינו כמה הם הומנים במשחטות. תתרכז באוכל.
27. לא מבין בזה הרבה, אבל תמיד טעים לי אצלכם
(11.08.17)
28. כל הכתבה הזלתי ריר. אם זה היה כשר, הייתי עוזב הכול ובא עכשיו
יאמי   (11.08.17)
29. זה ממש לא נכון שהר געש אחד שמתפרץ פוגע בסביבה יותר, ממש שטות
אקולוג   (11.08.17)
אני לא טבעוני, אבל אי אפשר להתכחש לנתונים.
תעשיית המזון מן החי היא התעשייה המזהמת ביותר, נקודה.
ואגב אל גור בכלל לא דיבר על תעשיית המזון מהחי.
עדיף שאם אתם מדברים, תגידו דברים שמעוגנים בעובדות.
30. כל הכבוד
Ron   (11.08.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה