אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"יש עוד דרך ארוכה עד שיבינו כאן מה זה בשר איכותי"
יהודה נהר
פורסם: 11.08.17, 12:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 369 תגובות ב-192 דיונים
91. אין מילה כזאת "קצבייה". איטליז התכוונתם.
(12.08.17)
92. לימוזין. אכזבה גדולה
שימי   (12.08.17)
אכלתי שם לפני כחודש. בשר גרוע ללא טעם ושירות גרוע עוד יותר. Sorry
93. חשבתי שאכלתי אחלה סטייקים עד שעברתי לגור ביפן
Niku dai suki   (12.08.17)
אין בכל העולם(ואכלתי סטייקים בכל מקום אפשרי) בשר שמתקרב ואפילו במעט לבשר יפני/וואגיו,זה בשר משנה תודעה, ברגע שאכלת את זה כלום כבר לא יהיה טעים אחרי...בדוק
94. כל עוד חיה לא סובלת בחייה , לא רואה בעיה לאכול בשר
המבין   (12.08.17)
בסוף כולם מתים, השאלה איך חיים.
אני לא נוגע בבשר של משלוח עגלים, לא צריך להרבות במילים על מה שקורה שם.
אפשר לשחוט באוסטרליה ולהעביר בשר בספינה, ועוד אפילו ליישן בדרך.
חבל שארגוני בעלי חיים רואים את התמונה שחור או לבן, ולא נותנים תג איכות לבשר שגודל בצורה הומנית .
95. הבשר הכי טוב בקרנף בתל אביב משהו אורגינל
מוחמד   (12.08.17)
96. הייתי במקום החדש ו...
קרניבור   (12.08.17)
כמו כל דבר מנוהל "משפחתי" בישראל - השירות לוקה בחסר ולא מקצועי. הסטייקים באמת היו מצוינים אך לא היו עשויים ברמה אחידה. לדעתי אין תחליף לשירות מוקפד ודיוק - כמו במיטבר או בהדסון
97. הבשר שהם מציגים בתמונות ממש לא משויש!
סטייק   (12.08.17)
בקרתי במסעדה מספר פעמים, ברובם התאכזבתי מאיכות הבשר, אין שיוש לבשר בטח ובטח לא ברמה עולמית-בינוני מינוס. בהצלחה במתחם החדש.
98. האחת והיחידה
פליקס הובלות   (12.08.17)
כל כך הרבה תגובות, ואף אחת לא מזכירה את פיטר לוגר!.
אכלתי עשרות פעמים בפיטר לוגר ניו יורק ומעולם לא התאכזבתי, הסטקים הטובים בעולם , זה פיטר לוגר.
זה לא מפליא שפיטר לוגר קיימת מעל 200 שנה
99. הכי טעים,טרי,מריח טיב, והגשה שמחזירה אותך תמיד למסעדות meat-
מלול גבי   (12.08.17)
100. רק לא להיכנע לכשרות ולא לטבעונות המזויפת
דני   (12.08.17)
101. לא מעניין אותי תעודת כשרות, רק שהם כשרים באמת בשחיטה ובבישול
דיוויד   (12.08.17)
האם הם שומרים על הכשרות ?
102. בשר זה לחלשי אופי שלא יכולים להיגמל
ט   (12.08.17)
103. עמק יזרעאל זה בלה!
מורן   (12.08.17)
לצערי הרב אבל האמת היא...
שמאז שנפתחה בעמק מסעדת בלה לפני כמה שנים, אין שום סיבה להגיע ללימוזין.
השירות, החוויה, האוכל וגם הבשר של בלה לוקח בענק.
104. הייתי אכלתי ואחזור בטוח ! פשוט מעולה
Star man   (12.08.17)
אווירה מדהימה נוף משגע ואוכל מעולה
105. 150₪ קילו סטייק בסופר מי יכול לקנות?
אוכל עוף   (12.08.17)
זה מחיר של חצי עגלת קניות .
106. רק מהתמונה מבינים את הבלוף
ירון   (12.08.17)
לצערי הרב, בישראל לא יודעים לגדל בקר, וזה עוד הרבה לפני שמכינים סטייק. רוצים לחולל מהפכה בשוק הבשר המקומי? תנו לפרות לאכול אוכל שהן אמורות לאכול, לא קש ולא זבל תעשייתי מהונדס. עד שלא יבינו את זה בארץ, לטבעונות יהיה חתיכת תיק כנגד הקרניבורים. כי חוץ מזה, בואו נודה, אין להם כלום. אני מסכים שגידול ושחיטה הומאנית זה חלק מהעניין, אבל חבל שלא מעניין אותם האוכל של האוכל שלהם. ובקיצור - לא פחות גרועים מהשאר כנראה. Grass fed is the future
107. אטליז חברים, אטליז קוראים לזה.
שומר השפה   (12.08.17)
לא קצבייה. הקצב עובד באטליז.
108. פרסומת
פרסומת פרסומת פרסומת   (12.08.17)
109. בולשיט מבינים הכל פה, רק עובדים על האנשים בשביל כסף
אזרח   (12.08.17)
110. העגל הלבן בתמוה הרביעית. אני רוצה את הפילה שלו.
אבי   (12.08.17)
111. הבשר אכן איכותי אבל...
יפעת   (12.08.17)
אין חווית אכילה כוללת (כמו סינטה בר חיפה למשל). הם מגישים צ׳יפס ברמה נמוכה מאד שלא מתאים לאופי המסעדה, התפריט לא התעדכן כבר המון זמן ובטח שלא מותאם לעונות השנה. לא עושה חשק לחזור שוב ושוב למרות שהבשר באמת באיכות מעולה.
112. היינו בלימוזין לפני שבועיים והתאכזבנו
גולו   (12.08.17)
ממש לא טעים שם.
ומאוד יקר !
113. אלופים
חיים קרואני   (12.08.17)
רמי ואמיר ישר כח , בהצלחה , מחמם את הלב לראות את העשייה המבורכת שלכם לאורך בשנים ,
114. הייתי שם. קיבלנו שיפודי בקר כמעט רקובים.
אברהם ליברשטל   (12.08.17)
115. בעיני אכילת בשר
טל   (12.08.17)
היא רצח לכל דבר
116. בשר בקר בארץ הוא לא טרי ולא טעים.
אורי   (12.08.17)
לא מדבר ספציפית עם המסעדה הזאת -מעולם לא ניסיתי ויכול להיות שהיא מעולה- אבל בכללי בשר בארץ בהשוואה למקומות אחרים בעולם שגרתי בהם (אוסטרליה, יפן) הוא לא טעים.
קודם כול יש את הקטע של ההכשר, אני לא יודע מה עושים בדיוק בתהליך ההכשר אבל חמי מה שהבנתי הניקוי הזה של הבשר מייבש אותו ומוציא ממנו את הטעם האסיסי.
חוץ מזה שבארץ
117. מיט בר
מיט בר   (12.08.17)
מיט בר מס 1 בארץ
118. הבשר שלהם מיוחד במינו
עמיר   (12.08.17)
לא אכלתי במסעדה אבל יש לנו קבוצת טיולים מכל הארץ כל פעם מישהו אחר מביא מהקצביה הכינטובה הסמוכה אליו ופעם החבר'ה הצפוניים הביאו בשר מלימוזין ועל הביס הראשון היה לי ברור שזה משהו מיוחד
119. מקום מעולה שלא נמצא ברשימה
(12.08.17)
אכלנו במספר מקומות בשר בארץ, הגענו דרך המלצה של חברים למושבוצ שליד מושב רמות והיה פשוט מעולה ויותר מוצלח מחלק מהמקומות שמופיעים פה ברשימה.
120. מאכזב מאוד
דורון ,   חיפה   (12.08.17)
לימוזין פעם היתה עושה בשר. היום הדבר היחיד שהיא עושה זה כסף. כבר לא מעניין אותם בשר איכותי, לראייה החדר אוכל שהם פתחו
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה