אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"לא נעים להעלות את מחירי המנות בתפריט"
אלעד נתני
פורסם: 17.08.17, 12:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 157 תגובות ב-97 דיונים
31. בכיין שקרן
אחד שמכיר אותך   (17.08.17)
לא נותן לעובדים שלו להתבטא
הוא והשותף שלו חושבים שקנו את העולם
מדברים לאנשים שנותנים להם שירות כאילו
שהם חייבים להם משהו שתיי אנשים פח אשפה
32. אז איך המסעדות באירופה זולות יותר אם כל ההוצאות גבוהות יותר?
נועם   (18.08.17)
במערב/צפון אירופה המשכורות גבוהות יותר, שכירות גבוהה יותר, מסים גבוהים יותר, חשבונות גבוהים יותר, רכיבים/מצרכים גבוהים יותר, ביטוח גבוה יותר, וכו... אז איך שם המסעדות שורדות יותר טוב ועדיין עם מחירים נמוכים יותר?
33. ברור שלא רוצים לעבוד כי אתם משלמים מינימום ודורשים הרבה
רועי   (18.08.17)
ודורשים הרבה שעות או קצת שעות, תלוי מה שהבן אדם מעדיף, הוא בדרך כלל יקבל הפוך.
34. "לא נעים"
(18.08.17)
מחירי המנות בארץ בשיא , אם יש משהוא טוב שלא סיפרו כאן זה הכסף שיכול להיתקבל עם המסעדה עובדת טוב
וזה המון
35. זה מסעדנות, לא משלמים במילא למלצרים
ג'וכ ,   חולון   (18.08.17)
36. מסעדה
המלאך   (18.08.17)
מחזק את ידיו של בעל המסעדה היום עם כל האגרות למינהם.יוקר חומרי הגלם יוקר חומרים מתכלים שלא תמיד ניתן לגלם את הנ"ל במחיר המנה .להוסיף עלות חשמל מקררים. מקפיא.מיזוג מרכזי בעוצמה גם עם המסעדה ריקה הצעתי: לא להעלות את מחיר המנה להניח על השולחן את התפריט ומחירון לתת שירות אישי ואדיב להיות נדיב להדפיס כרטיס למילוי ע"י הלקוח משוב ובסיומו לתת ללקוח להוסיף מרצונו וברצונו טיפ למסעדה לסיבסוד הוצאות ולהסביר שאין לך אפשרות להעלות מחירים ולפגוע בלקוחות דעתי כזו ותעזור הרבה ויעשה רעש פרסומי והלקוחות יגיעו בהמוניהם
37. אחרי שביטוח לאומי שמו לי עיקול על החשבון על זה שלא שולמו מקד
ci   (18.08.17)
מקדמות שבשום מקום לא כתוב שחובה לשלם אותם באמצע שנת המס הבנתי שרשויות המיסים הם מאפיה הגדולה בישראל צריכים לסגור את הביטוח הלאומי ולשלוח את הפקידים לשוק העבודה. אין סיכוי ש עצמאי יצליח בישראל!!
38. אין לכם מושג
מהתחום   (18.08.17)
למה מסעדות שורדות בחו״ל יותר? כי הישראלים מושפעים פה מכל פיפס, חושבים שקנו אותך ואת המסעדה ב50₪ ללא יחסי אנוש, ללא הבנה אתם לא מבינים את הקושי עם כל ההוצאות להחזיק מסעדה בארץ.... אתם לא מבינים את הקושי לעבוד עם הקהל שאתה אף פעם לא מצליח לרצות אתם לא מבינים את העבודה הנפשית,פיזית שבסופו של יום לא משתלמת לך בכלל. אומנם פסטה מחירה 50 ומשהו ₪ תהיתם פעם מה הרווח? אחרי הכל? ביזיון 4-6₪ תחשבו כמה מנות פסטה צריך למכור שלא נדבר על הבלאי שרק מפסידים ממנו ושלא נדבר על החזרי הלוואות שיורדות מהרווח כי רצית לפתוח מסעדה בסכומים לא נורמליים תתעוררו ותבינו שלפתוח מסעדה עולה באזור 1,000,000 ואף יותר. תבינו, שהעובדים עושים טובה שמגיעים, ומסוגלים לא לבוא, לא לקום, לא להודיע והכי מצחיק? שמי שנדפק זה אתה ולא הם..... אז לפני שאתם שופטים בן אדם תשאלו אנשים בתחום ותבינו שזה לא ככ קל ואם זה ככ קל? למה אין לכם מסעדה?
39. פיאטו מסעדה נהדרת... נמשיך לבוא באופן קבוע
מיכל   (18.08.17)
אני לקוחה קבועה, כל כך שמחה שיש סוף סוף באיזור שלנו אוכל איטלקי ברמה של תל אביב. חבל שהמחיר שהמסעדנים משלמים כל כל גבוה, מה שיש לי לעשות כלקוחה זה להמליץ לאחרים כדי שלפחות יהנו מהמאמץ. בהצלחה!!
40. הכתבות האלו ימשיכו לעלות כל מספר חודשים ולו רק להציל את בעל
ליאור   (18.08.17)
החלומות הבא .. אכן לא פשוט ושלא נדבר על השנה הראשונה שהיא מטורפת , כמה כסף צריך להביא מהבית !!! ולא תמיד מושכים משכורת .. אבל כמו שאני אומר - לקוח יושב במסעדה ואז גובים לו 50 ש"ח על מנה ספגטי ובמקום ליהנות ממנה הוא מתחיל לחשב חישובים .. כמה כבר עולה מנה ?קצת ספגטי ורוטב ? מקסימום 10 ש"ח (במקרה הטוב) כמה כסף עושים עליי גם אני יכול לפתוח מסעדה הם בטח מיליונרים ורק שכח משהו קטן (את כל המוזכר לעיל) במקרה הטוב הוא ממשיך לפנטז ולהיות ממורמר ובמקרה הפחות טוב - הוא פותח ... והשאר היסטוריה... בהצלחה
41. בהונגריה המסעדות מאד זולות
ניסים ,   ראשון לציון   (18.08.17)
שם המחירים של המנות זולות ב- כ-30% לפחות , כנראה שזה גם קשור למטבע שלהם, שהוא חלש, אבל במסעדות יוקרתייות כמו אלה של אסף גרניט שם אתה אוכל במחיר של קינג ג'ורג' פה בארץ
42. ישראלים לא אוהבים לשלם לעובד
יוסי   (18.08.17)
אני בתחום הטבחות 6נשנים טבח סוג 2 והאמת היא שיש כוח עבודה בשפע אבל הבעלים אוהבים לאשים את האחרים בכשלונותיהם
השפים רמתם הכללית במטבח המוסדי ששם עבדתי נמוכה מאוד
קל לאשים את הטבחים כי הלקוחות דורשים מחיר נמוך עם הספקים אי אפשר כי אתה קטן אז מנסים לשלם לטבח כמה שפחות ואם הרמה הובחות נמוכה אז בכל אשם הטבח
באנף האוכל אין ידע בניהול מינימלי קונים מה שזול וסומכים שהסועד טמבל והעיקר שהיה זול לוקחים את העובדים הפשוטים ביותר אנשים בלי ידע מינימלי במטבח והעיקר לשלם מינימום ולדחוף את כל המשכורות מטה
43. הבעיה איתכם שאתם מחפשים עובדים בשכר מינימום
יעקוב העירקי   (18.08.17)
ובתמורה אתם רוצים לקבל שפים
בוא תעבוד אתה ב27 שח לשעה ונראה איזה מוטיבציה תהיה לך
יקרעו לך את התחת (סליחה על הביטוי) ובסוף היום תצא עם
פחות מ 200 שח
שלם 40 שח לשעה ותראה שיחכו עובדים ישראלים בתור
כשאתה נותן לעובד זר 28 שח לשעה והוא עובד 12 שעות =336 שח
זה שכר של שבוע שלם במדינת הבננות שמהם הם באים אז הם מבסוטים
ותחשוב על זה
ותחשוב גם אם אתה היית מוכן לעבוד בשביל 28 שעה ולתת את כולך
44. המחירים גבוהים גם מחמדנות המסעדנים
סבט   (18.08.17)
אפילו בשוק הכרמל חלק ממסעדות קטנות של זקנות תימניות התחילו לדפוק מחירים של 69 שקל לאיזה מנת קציצות.
לעומת זאת מול כיכר רבין ישנה מסעדה בשם בר גוריון שפועלת כבר לפחות 3 שנים עם מחירי מנות בשריות גדולות שנאות בין 20-35 ש”ח ובירות ב 10-12 שח.
45. אלוף העולם! לא בכיינות ולא נעליים
ברוך   (18.08.17)
כל מילה בסלע!!! הייתי מוסיף שורה לאותם מבקרי מסעדות משומנים כגון: ניב גלבוע, אבי אפרתי וחברים, שבכמה מילים דורסניות או קמפיינים זולים על תמחור מוגזם של כוס בירה ויין מסיתים את הקהל וסוגרים מסעדות, הכל בשביל זכייה ברייטינג ותשומת לב. אלעד יקר, אל תוותר אתה בדרך הנכונה פשוט לא במדינה הנכונה. מסעדנים בישראל עושים את הדרך להשקעות מחוץ לישראל כי ברור לכולם ש״מדינת אין עתיד״ היא הכיוון הכללי של כולנו.
46. אתה חלק מהבעייה
רועי   (18.08.17)
פיינט זו "אריזה מתכווצת". זה לא חצי ליטר. בטח לא הורדת מחיר בהתאם כשעברת למידות שאף אחד לא מכיר.
47. "מומחה הסושי חתך את האצבע" נו,עוד מומחה לסושי שלמד בהתכתבות
השף המעופף   (18.08.17)
48. ובכל זאת בכל בניין שני - מסעדה, איך תסבירו את זה ???
(18.08.17)
49. מי מכריח אותך לנהל מסעדה, תעבור לכתוב בYNET, ....
(18.08.17)
50. אחד המסעדנים בכתבה נראה סובל
יניב   (18.08.17)
תסגור למה להמשיך.
51. חיים של מסעדן
מסעדן לשעבר   (18.08.17)
בעברי היו לי שתי מסעדות בתל אביב ובר מבין אותו אין דבר יותר קשה מלהחזיק מסעדה בארץ כולם חושבים שאתה עושה מיליונים העובדים הלקוחות ורשויות המיסים וכמובן בעל הנכס. ואתה לא ישן בלילה מהפחד שמשהוא יקרה מחר העובדים לא יגיעו השכירות תעלה הבנק יחזיר תשלומים.היום שכיר מרויח פחות אבל ישן בלילה בסך הכל מפחד שיפטרו אותי. עם זה אפשר להירדם
52. מס עובדים זרים? זה כולל גם את הסודנים ויתר הפולשים
גודמן ,   ים   (18.08.17)
המוסלמים ההופכים את חיי אזרחי דרום תל אביב לגיהנום?
53. כח אדם יציב?
מסעודה ,   שדרות   (18.08.17)
ואיזה יציבות תעסוקתית אתה מבטיח לעובדים שלך? תעסוקה עד הפנסיה? 20 שנה ? 15 שנה ? שנה וקצת ?
54. עוד כרסתן תאב בצע מתבכיין..עאלק חברת חשמל "סוחטים ממנו מסכן
עילם   (18.08.17)
430 ש`ח על סטק שדוף ויבש, 40 ש`ח כוס בירה כי `אין ברירה`. מוציא לעצמו משכורת של מנכ`ל גוגל ובסוף פושט רגל בערבון מוגבל ע`ח בעל הנכס והספקים שגם הם לא פראיירים בלשון המעטה. מי שיוצא עם האלמנט זה הלקוח השפוט. עכשיו כל היחצ`נים והברנז`ה יגידו שאני `אדיוט שלא מבין במסעדנות` .כל פלצן לוזר שלא הצליח להשתלב, פותח מסעדה וחושב שהשמש זורחת לו מאחור דופק שמות ותאורים בומבסטים ותוקע מחירים כאילו יש לו כוכב מישלן על הדלת.
55. המיסוי העקיף אצלנו פוגע בכולם
בכולם   (18.08.17)
56. למה התגובות הארסיות?
מ ,   רחובות   (18.08.17)
אני עובד אצל אלעד, אחלה בנאדם. בעלי העסקים הקטנים והבינוניים כל הזמן בסכנה, המע"מ גבוה, יש איזה יבואן בלעדי שיכול להקפיץ מחירים, שכירות גבוהה, הכל יקר פה, ובסוף בנאדם שהעסק זה החיים שלו נמצא כל הזמן בסכנה וגם לא מרוויח הרבה.
המדינה במיתון, השחיתות מעבירה את הכסף שלנו לעשירים ומחירי הדיור חונקים את הציבור, וזה בנוסף לרגולציה לא מוצדקת ומיסים גבוהים. כל הכבוד לו ולמי שמי שמצליח להחזיק עסק בסביבה כזאת נוראית.
57. אם כל כך רע לך - תסגור, תמכור
תתפרנס ממשהו אחר   (18.08.17)
58. בכיין לא טוב תסגור תעשה משהו אחר שכן טוב.
Me   (18.08.17)
הבכיינות נהיית נורמא בישראל, הבית של ראש הממשלה מתפרק ת העסק לא הולך,
מה יגידו אלא שחיים על שכר מינימום שאתה משלםת להם טוב?
59. מסעדנות
עמית   (18.08.17)
בחרת במקצוע קשה זה מה שאתה אוהב תמשיך ותעשה למרות הקשיים תבין אף אחד לא אכפת לו ואין ביטחון בכלום לא בלקוחות , לא בבנקים שייתנו אשראי ולא במדינה
ולכל הילדים שהשתחררו מהצבא ובין יום הפכו לאנשי עסקים סעו לתאילנד לטיול אחרי צבא במקום להתעסק בדברים שמעל הראש שלכם
60. התגובות הארסיות מאנשים קטנים
אנחנו איתך   (18.08.17)
עסק בלתי אפשרי עם שלטון חונק, דורסני ומכשיל וקהל לא פשוט שלא מבין ולא מסוגל להבין ולהכיל תמחור ואיכות. תוסיף עיתונאות לא מקצועית, מתעמרת ובורה והענף בקריסה.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה