אוכל  מדורים  מתכונים
מה עושים עם שאריות של עיסת פירות סחוטים? שלושה מתכונים טבעוניים
שי-לי ליפא
פורסם: 05.09.17, 10:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-16 דיונים
1. לקומפוסט
עיסה למיחזור   (05.09.17)
יש גבול ליצירתיות פלצנית והעיקר לקשקש .

יש דברים כגון העיסה שהם סחוטים מטעם וריח ואין אין מה לעשות איתם קאפיש??
2. "שמן קוקוס" זה רעל
נעמה ,   תל אביב   (05.09.17)
קוקוס הינו דקל - ואין שמנו שונה משמן דקלים אחר.

בנייר עמדה של עמותת התזונאים האמריקאית שפורסם בשנת 2011 תומך אף הוא במסקנה שאין להחליף את השומן הצמחי הבלתי רווי בשומן קוקוס כדי לשפר את בריאות הלב וכלי הדם. העמותה מצטרפת לקריאה להמשך המחקר בתחום, אך קובעת כי נכון להיום אין סיבה להמליץ על שמן הקוקוס ככלי למלחמה במחלות לב וכלי דם.

יש מישהו שהכשירו כמוצר "פרווה" והתאימו לקינוחים שבמקור היו ע"ח חמאה חלבית.

3. שימוש נוסף
שומרת דיאטה   (05.09.17)
אני משתמשת בשאריות אלה כבסיס במקום קמח בקציצות (שאריות גזר/ירקות), בפשטידות, בעוגות ובגלידות. מעולה לשומרים דיאטה נטולת גלוטן, או פחמימות.
4. לפח.
(05.09.17)
5. אני רוצה לראות את הגברת הבשלנית אוכלת ממטעמיה "הנפלאים"
(05.09.17)
6. בפעם ההבאה נכין גלידה משאריות נסורת וקליפות ביצים
ישראבלוף   (05.09.17)
7. איזה שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(05.09.17)
מי אמר שכל דבר טיבעי זה בריא????????????. עיסת קליפות ושאריות פרי חסרת כל טעם, זרעים וגרעינים ואגוזים חסרי כל לאחר חימום בחום גבוה, בשביל מה להעביר דבר כזה דרך המעיים? אין בזה הרי שום דבר יותר! ולכן זה גם לא בריא. אז מה אם זה טיבעי? שי לי חושבת שהיא יכולה למכור משהו שבגלל שקוראים לו טבעי הוא ימכר יותר טוב... אז מה אם למדת אגרונומיה? זה אומר שאת מבינה משהו באוכל? אין קשר בכלל בין הדברים למרות שהשני הוא ההמשך של הראשון.
8. המתכון של הקרקרים לא מקצועי בכלל
(05.09.17)
מתכון שהמרכיב העיקרי בו עיסת ירקות ופירות ואין פירוט של מה יש בעיסה זה לא רציני.
9. אין ארוחה בלי מרק בינגו תימני
רק דוד חצוצרה   (06.09.17)
10. אתן את זה לכבשים שלי, ואני אוכל שווארמה.
עופר   (06.09.17)
11. בדקתי - זה נדבק לסוליה אחרי שדורכים על זה.
ישראל   (06.09.17)
12. הכל מתכונים מוכרים לעייפה. עוד אחת שתפסה טרמפ "טבעוני"
עיסת פירות וירקות זה ,   איכסה   (06.09.17)
13. מסכן ואבוד מי שחושב שזה אוכל לבני אדם... מסכן
(06.09.17)
14. אין לי בעיה עם 2 המתכונים הראשונים, אבל השלישי הוא מסוכן (שמ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (05.09.17)
אין לי בעיה עם 2 המתכונים הראשונים, אבל השלישי הוא מסוכן (שמן קוקוס) = מגובים על ידי מחקר מדעי מוכח!
שמן קוקוס כמו ש 2 אומר, זה 97% שומן רווי = רעל.
1/2 כוס סירופ מייפל, כל כך הרבה סוכר?
אגוזי לוז טבעיים, עם הקליפה - איך זה טבעי? מחנות "טבע" - מאוד אמין..., בגלל שיש "חותמת... רק בגלל שיש להם עור, זה לא עושה אותם טבעיים ...
7 אומר בצדק - טבעוני הוא בריא? אבל יש לכם מטרות קדושות יותר בראשכם ..., ובריאות לא קובעת לכם! - אתם לגמרי מזויפים. נְקוּדָה.
ולאחר מכן ישנם המגיבים "חכמים" האומרים כי סעיף המזון אינו על בריאות, אבל רעל לבריאות \ לגוף זה בסדר ... מזון טבעוני \ צמחוני הוא OK - עם הרעל...!
15. זה נראה שלקחו אוכל מזבל נו באמת אין בשאריות כלום חוץ מפסולת
(11.09.17)
16. הכנתי את הקרקרים - לא מומלץ
רינה   (07.06.20)
לאחרונה קניתי מכשיר מיצים ורציתי להשתמש בפאלפ. הכנתי מאפינס (ממקור אחר) וגם את הקרקרים בעמוד הזה. שניהם מגעילים, חבל על כל החומרים.
חזרה לכתבה