אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז קומרובסקי מכין: ספינג' מרוקאי משודרג
ארז קומרובסקי
פורסם: 24.08.17, 10:25
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 33 תגובות ב-22 דיונים
1. הממאות המרוקאיות שקראו בטוחות שזה חלום רע
אני   (24.08.17)
2. חחחחחחי
מימי   (24.08.17)
אשכנזי מכין ספיננג' פחחחחחח לך תכין גפילטע פיש
3. מה שהוא הכין יותר דומה לפריקסה מאשר לספינג'
אחד   (24.08.17)
4. ארז, אתה יודע להכין אוכל כל כך טעים ובריא
אז למה להרעיל אנשים ,   כמו מאמא מרוקאית?   (24.08.17)
5. אין על המטעמים של קומו, אפילו זקני צפת לא טעמו דבר כזה
(24.08.17)
6. למה שפים מתעצבנים על חיפוף ואלתור בהכנת מנות פלצניות
נשמה מרוקאית   (24.08.17)
אבל מרשים לעצמם להרוס מנות מסורתיות עם הפלצנות שלהם?
עופו מהספינז' שלנו!
7. מתכון בטוח
(24.08.17)
לעיבוי הכרס...
8. מה אתה מחרטט?
(24.08.17)
9. ללללמה??? הספינג' גם ככה טעים!
(24.08.17)
זה סתם מוגזם, וגם לא נוח ומסורבל באכילה.
10. ספינג' ותאנים שניהם קטע תוניסאי..
אחד   (24.08.17)
11. אני מחכה לחנוכה לראות מה יעשה לספגניה
גם   (24.08.17)
12. אל תאכלי ותעזבי אותנו בשקט!
(24.08.17)
13. תגובות גזעניות של אנשי האטלס בעוד 1..2..3
אש כנזי   (24.08.17)
כן.
רק מזרחיים יודעים לבשל.
נכון.
לכולכם היה סבא טבח של המלך.
אין ספק.
14. מדהים. הספינג' על המפה !! תודה
טעים משודרג   (24.08.17)
15. למה הכתבות האלו באינטרפרטציה של קומרובסקי
מיקי   (24.08.17)
הבן אדם לא מבין כלום בהלכי בישול. מעתיק ומוסיף, לא מבין ומקלקל
16. אז זה לא ספינג'...
רות ,   מרכז   (24.08.17)
17. ארז אתה גדול יצא טעים להפליא עזוב את המקובעים בעבר
תודה   (24.08.17)
18. שוב הוא מוצא מתכון פשוט וטוב להרוס. האיש מתוסכל כנראה
הבנו את העיקרון   (24.08.17)
19. למה לא לשתות את הוויסקי?
חוני המעגל   (24.08.17)
20. פלצנספינג'.נו אולי מספיק..פשוט עם סוכר לא אבקה טוניסאי מרוקא
יאיר 5656   (25.08.17)
21. מגרה!!!!
אחת   (25.08.17)
22. אוכל תוניסאי הכי טוב בעולם.מרוקאים תתרכזו בעוגות ועוגיות
יעקב מהצפון   (26.08.17)
לכל המרוקאים הנחמדים .
ידוע שאתם מומחים בעוגות ועוגיות ואין לי כתוניסאי שום בעיה , ההיפך אני מפרגן ויודע שאין עליכם בעוגות .
מצד שני אף פעם לא קיבלנו( התוניסאים) שום פירגון על איכות האוכל שלנו .
בוא נרשום כמה עובדות שאינן ניתנות לשינוי .
הקוסקוס הוא תוניסאי וגם יצא מחקר תוצאתי על כך .
אין על הפריקסה בעולם .
אין על הקציצות התוניסאיות ( בולט או כעבורה)
ספינג תוניסאי הוא הכי טוב
מטבוחה של מרוקאים היא אוסף של עגבניות מתוקות בלי טעם פיקנטי .

לכל המרוקאים אני ושב ואומר תתרכזו בעוגות ותלמדו לפרגן למלכת המטבח העדה התוניסאית
תגובות נוספות
חזרה לכתבה