אוכל  מדורים  חדשות האוכל
הכל על הדבש
ynet
פורסם: 04.09.17, 16:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 33 תגובות ב-21 דיונים
1. אם אפשר להבחין באיכות הדבש רק במעבדה, אפשר להסתפק בכל דבש.
שי   (04.09.17)
לאו דוקא איכותי!
2. רוב הטבעונים מודעים לכך שברוב הגידולים היום נעשה
שחר   (05.09.17)
שימוש בדבורים להאבקה? בחממות השימוש נעשה כמעט בכל הגידולים.
3. שאלת השאלות היא "למה 40%(!) מהדבש בתוך הצנצנת הוא דבש טורקי?
דג   (04.09.17)
אל תאמינו לי - תשאלו את הדבוראי המקורב למנכל ..
4. רק בריאות ושנה מתוקה לכולם
יוני   (04.09.17)
5. למה מפסטרים דבש ?
דבש   (05.09.17)
הטעם של הדבש היום לא כמו בעבר,
למה מפסטרים דבש ?
6. דבש אמיתי עולה יותר מ-35 ש"ח לקילו !
elie   (05.09.17)
לפחות 50 ש"ח.
7. למה תאי הדבש בכוורת משושים ולא מרובעים?
אשמח להסבר מדעי   (04.09.17)
הרי הרבה יותר קל לבנות תא מרובע, איזה יתרון יש לתא משושה?
8. אני מחפש דבש גולמי עם החלה והדבורים שלא בקעו עדיין
(04.09.17)
כך מקבלים חלבונים וסוכרים.... תשאלו את בני שבט ההדזה באפריקה שמסתכנים בנפילה מעץ גבוה ונעקצים בעת שהם רודים את הדבש המיוחד הנל ממרומי עצים במדבר
9. הכל דבש
(05.09.17)
10. היכן לקנות דבש
דני ,   אשדוד   (04.09.17)
מי שרוצה לקנות דבש אמיתי טהור ואיכןתי כדאי שיקנה אותו ישירות מהמגדלים
11. דבש ישראלי עושים מסוכר כי אין שדות פרחים
גבי   (04.09.17)
מניחים קערות עם מי סוכר ליד הכוורות והדבורים שותות במקום צוף. חסכון במקום ובזמן! הטעם כמובן אנמי. שווה להביא לארץ דבש טוב מאירופה
12. חפירות של טבענודניקים בעוד 3, 2, 1...
שנה טובה   (04.09.17)
13. הרמב"ם כתב על הדבש,
ניצה   (04.09.17)
שהוא "מניע את כל תהליכי החיים".

מאז ששמעתי את זה (לפני כ-5 שנים) אני שותה כל יום תה עם דבש (תה פושר ולא רותח בכוונה, כי במים רותחים האיכות של הדבש יורדת) ומאז, אין שפעת, אין דלקות גרון, אין חום ואני עם מרץ שחבל על הזמן.

ממליצה בחום (בפרט על דבש אקליפטוס שהוא מאוד איכותי)
14. "הצרכן יכול להיות רגוע בקניית דבש מסומן ..." - זה הדבר האחרו
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (05.09.17)
"הצרכן יכול להיות רגוע בקניית דבש מסומן ..." - זה הדבר האחרון להאמין בו... איך יודעים שסוג מסוים הוא לא תערובת של סוגי דבש אחרים?
זה כמו שמן הזית - ואנו יודעים את האמת ...
אותו דבר עם יינות, שיש להם כל כך ניחוחות וטעמים = עשוי מכימיקלים, מדע בפני עצמו!
וכו'!
15. הקטע החשוב בכתבה
(04.09.17)
ואיך נדע אם הדבש מזויף? בקלות: דבש מזויף הוא בעל ריח רע והוא נוזלי מאוד.

בנוסף חשוב לדעת כי דבש מתגבש באופן טבעי במהלך שבועות עד חודשים מיום רדייתו. דבר המעיד על מקורו הטבעי.הדבש המגובש, במרקם נוקשה יותר ולא נוזלי, הינו דבש איכותי ביותר, שלא עבר תהליך חימום וסינון.יש צרכנים רבים הסבורים שההתגבשות מעידה על כך שהדבש התקלקל והוסיפו לו סוכר, או נמנעים מלרכוש דבש כזה, אך ההיפך הגמור הוא הנכון
16. לידיעת כותב המאמר
אבנר   (05.09.17)
במדבר יהודה נמצא כד חרס המכיל בתוכו דבש מלפני הרבה מאות של שנים.רוצה לומר לך שדבש אינו מתקלקל גם לאחר אלף שנה.
מתכון בריאות איתנה מומלצת לדבש ,היא דבש עם קנמון כל יום כף.
שנה טובה המכילה בתוכה את מיטב הברכות לעמינו היקר.
17.  הדבש הטוב ביותר זה מאנוקה מניו זילנד
(05.09.17)
זאת ועוד-
גם דהר "לא מזוייף" יכול להיות מקעריות סוכר ולא צוף עם מעט מאוד health benefits
דבש שמחממים גם טוב כמו סוכר לבן
דבש raw הוא הכי טוב
חפשו Manuka honey מניו זילנד אם יש בארץ
אני שולחת למשפחה.
18. למספר 7 - יעילות היא אחד מכללי המשחק באבולוציה
יאיר ,   להבים   (05.09.17)
מקסימום נפח אחסון עם מינימום שעווה לייצור התאים ומינימום חללים לא מנוצלים.
19. בטיול בצרפת הבאתי דבש מפרחי לוונדר
שחר   (05.09.17)
הצלחה שהחזיקה חמש שנים במקרר עד שהאישה זרקה ללא סיבה
20. איזה יופי.. נרכוש לחג רק דבש ישראלי לטובת חקלאי במדינה
רינת   (05.09.17)
21. שקר - בארץ מותר לדלל דבש בסוכר ולשווק כדבש טהור
(07.09.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה