אוכל  מדורים  בואו לאכול
אדום לוהט: רוטב מעגבניות תמר
מיכל וקסמן
פורסם: 06.09.17, 09:57
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 74 תגובות ב-54 דיונים
31. פצקריה כבר אמרו ? אז פצקריה ואפשר גם פלצקריה
איציק   (06.09.17)
32. סתם לא שווה אני עושה לעגבניות מסאז' לפני כל התהליך
איציק   (06.09.17)
יוצא מופלאץ
33. עגבניות תמר סוג ב- היזהרו
אלון ,   תל אביב   (06.09.17)
זה רק אני או גם קרה למישהו אחר? רניתי עגבניות תמר בויקטורי, בהפרש של שבועיים, וגם בקניה הראשונה וגם בשניה היו לעגבניות טעם תוסס ומוזר ולא טוב, למרות שהן היו לא רקובות מבחוץ, מצד שני גם לא הכי אדומות.. עוד מישהו נתקל ?
34. עכשיו כמה זמן יקח להכין את הפסטה? שבוע?
דומלי   (06.09.17)
35. תעברו לעגבניות מגי
תל אביב   (06.09.17)
מגי זו התמר החדשה
36. רוטב עגבניות מעולה לפסטה - לילדים שלא אוהבים חתיכות בצל,
(06.09.17)
5 דקות הכנה בלבד.
טוחנים למרקם חלק קופסת שימורים 800 גר' עגבניות מרוסקות
שמים על האש
מוסיפים בצל אחד חתוך לרבעים (נותן טעם בלי החתיכות)
3 שיני שום, כפית סוכר, קצת בזיליקום, מלח, פילפל, ו-3 כפות שמן קנולה.
מבשלים 40 דקות. מידי פעם מערבבים.
בתאבון.
37. איזו הגזמה
אורית   (06.09.17)
38. כמה פלצף על רוטב סתמי
יוס   (06.09.17)
39. אמורפי??
אחד שמשתכר מהמטבח   (06.09.17)
״שצורתן אמורפית״ גולל חצי מילימטר מטה ונחשף לתמונה של עגבניות עגולות אליפטיות זהות לחלוטין.. ממשיך לקרוא קלות את גיבוב השטויות והטעויות הקולינריות שהכותבת נותנת כעלק מתכון... סתם פלצנית ללא שום ידע קולינרי. ממש עצובה הכתבה הזו.
40. 4 שעות ? אשה יש לנו עבודה וילדים
י   (06.09.17)
41. עגבניות מקופסאת שימורים זה רעיל
ברלוסקוני   (06.09.17)
לכל מי שהמתכון מפריע לו או אוהב את הקופסאות האיטלקיות,
תקראו קצת על רסק עגבניות בשימורים בגוגל
ונראה אותכם ממשיכים להעדיף את זה.
במיוחד רסק עגבניות הוא הבעיתי
והמתכון הנחמד פה מספיק טוב גם לאיטלקי
מדאון טאון רומא שאמא שלו הניקה אותו רסק עגבניות
42. למה לזרוק שאריות העגבניה לפח?
רום שיבי ,   גני תקוה   (06.09.17)
להוסיף מלח, פלפל ושמן זית ויש ממרח מעולה ללחם (פאן דו טומט). המהדרין יוסיפו פלפל חריף
43. בתור אמא לילדה חולת צליאק במה אפשר להחליף את העגבניות?
תמר   (06.09.17)
44. נחמד,אך מיותר .יש פאסאטה איטלקית מעולה ושימורים מאיטליה
השף המעופף   (06.09.17)
שנותנים תוצאה לא פחות טובה ועם הרבה פחות עבודה. .
45. נראה נהדר אבל למי יש זמן וכח ?
עממיקו   (06.09.17)
קונים בכל סופר נורמלי בקבוק פאסאטה איטלקית (יש מחברות שונות- מאנונימי ועד מוטי) בנפח 700 מ"ל. דומה עד זהה למה שהוכן בכתבה.
עולה כולא 8-10 ש"ח.
46. כמה עבודה בשביל רוטב עגבניות????
אדי ,   תל אביבה   (06.09.17)
47. רוטב עגבניות
דליה   (06.09.17)
אמל״ק
48. זה בא עם תואר ראשון? כי ככה זה נראה לפי ההשקעה.
מירי   (06.09.17)
49. הפאסט האיטלקי יותר מוצלח ופחות זמן.....מיותר כל הפצ'קראי הזה
דקל   (06.09.17)
50. כמה היא מקשקשת...אימלה
(06.09.17)
51. למיכל ווקסמן, למה את מתפארת בעבודה של אחרים?
(06.09.17)
יש לך ידיים כאלה שעירות שנראות כמו של גבר? בטח לא. את לא עשית את הרוטב הזה. ודבר שני. התמונות שלך: העגבניות נראות מושפרצות לחלוטין מי אוכל דבר כזה? ודבר שלישי: מי מכין רוטב עגבניות בדרך הזו? אפילו האיטלקי הכי דביל בעולם לא מכין דבר כזה ולמה צריך 10 קילו עגבניות בשביל שישאר בסוף רק 3 קילו רוטב? מי מבזבז את הכסף שלו על השטויות האלה? ולמה צריך לזרוק מיץ עגבניות טוב לזבל ולהוריד את הקליפה של העגבניות כשבמילא מסננים אותו בסוף? ולמה לבזבז שמן זית טוב על רוטב עגבניות בבישול ארוך שמקלקל את כל הויטימינים שיש בשמן הזית הטוב? אפשר להישתמש בשמן זית פחות טוב. ויש לך עוד מקפיא גדול בבית לכל קופסאות הרוטב להקפאה? לא לכל אחד יש! בקיצור אין ידע אין דאגות מה? תתעסקי במשהו שאת באמת מבינה בו ולא באוכל, כי את לא מבינה בזה באמת כלום. אני לא מוסיפה כאן את המתכון שלי כי הוא בדיוק אותו דבר כמו המתכונים של הטוקבקים האחרים שתרמו אותו כאן. פשוט וטעים בלי עוונטות!
52. כמה הערות על המתכון הזה: 1. איפה הבזיליקום? 2. כאשר אנו משתמ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (06.09.17)
כמה הערות על המתכון הזה:
1. איפה הבזיליקום?
2. כאשר אנו משתמשים ברוטב עם כל מני מאכלים, אנו אפילו לא מרגישים שיש קליפות - אז אל תטרחו להסיר אותם.
3. לעגבניות השרי בגינה שלנו יש זרעים קטנים מאוד, אשר לא משנה למזונות האחרים.
4. אפילו עגבניות איטלקיות, אשר אנו מקפיאים ומשתמשים מאוחר יותר, אנחנו לפעמים מתפטרים מן הזרעים ולפעמים לא. כאשר מפשירים אותן, הקליפות מתקלפות בקלות מתחת למים חמים - מהר מאוד.
5. לפעמים יש לנו הצטברות של עגבניות גדולות רגילות או יותר מדי קטנות מלהקפיא מן הגינה ואשתי עושה רוטב לפי התיאור לעיל.
6. אנחנו מוסיפים מעט מאוד מלח - כך אנחנו יודעים כמה המזון הנלווה צריך.
53. אם כבר מסננים אז אפשר לדלג על קילוף העגבניות
סתם עובדים לשווא   (07.09.17)
54. טעים טעים מאוד
מצויין וטעים   (07.09.17)
השתן והזרע של הערבים במסעדות הערביות והטחינה עם מי אסלה . ב ת א ב ו ן !!!!
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה