אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
ארז מגלגל: בורק במילוי בשר
ארז קומרובסקי
פורסם: 24.09.17, 13:30
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-19 דיונים
1. בשר וחלב
רחלה ,   מרכז   (24.09.17)
מה, מוכרחים לפרסם מתכונים של בשר וחלב? אולי לפחות בעשרת ימי תשובה, תצנזרו כאלה מתכונים, בעצם עדיף כל השנה לפרסם כשר.
2. יש את זה ביותר עצלנות?
מה ,   שאר ישוב   (24.09.17)
3. למה צריך לפרסם מתכונים של חמאה ובשר??
אופיר ,   ת"א   (24.09.17)
ועוד לאכול את זה עם יוגורט?? למה?? ממש לא טעים ולא הולך יחד!!
4. אשמח לדעת מי הסמיך אותו להיות "שף"
אבי ,   דרום   (24.09.17)
האם יכול מר קומרובסקי להאיר את עינינו ולומר מנין לו ההסמכה כ"שף"? אדם בעל שיעור קומה כמוהו ודאי הוסמך ע"י מוסד מכובד ויוקרתי.
5. יש לזה שם בלאדינו שאני לא מצליחה לזכור (כמובן ללא ערבוב חלב-
מה השם בלאדינו???   (24.09.17)
בשר)
יש לכל יוצאי הבלקן ובמיוחד ליוצאי טורקיה מאכל כזה, בורקס במילוי בשר טחון מטוגן עם בצל. אני כבר שבועות לא מצליחה לזכור את השם של זה!!!!!!
זה כמו טרבדיקוס למי שמכיר רק עם בשר.
נו מישהו יודע אולי? AYUDAME!!!
6. מתכון מזעזע רווי צער אלימות ומחלות. לא להתקרב
ירון   (24.09.17)
להקיא מאנשים כאלה ומצרכנים כאלה
7. כל משגיחי הכשרות מטעם עצמם,עובדי האלילים יוצאים מחוריהם
(24.09.17)
ראשית תתעסקו בצלחת שלכם,
שנית,הפסיקו עםסיפורי הסבתא שלכם ובעיקר אל תנסו להיות רואי החשבון של אלוהים.(ראשית כי מן הסתם הוא לא צריך,שנית אם שמעת ממנו ..כנראה אתם זקוקים לטיפול)
8. אדם עוטה מסכה. מוכר את מה שהוא עצמו לא אוכל
המשקיף   (24.09.17)
אדם עוטה מסכה. מוכר את מה שהוא עצמו לא אוכל
9. היירקים קוראים לזה סמנה ולבשר קוראים חנזיר ממזרע .
אורן   (24.09.17)
10. ממש מתכון סתמי !!!
ממש מתכון סתמי   (25.09.17)
מארז היינו מצפים ליותר. ולא, אין כאן פשטות מנצחת. סתמי...ומיותר.
11. יתיח עליה לבטל ומה ישוף לדאו
گبجء   (25.09.17)
12. בצק יופקה
כרמלה   (24.09.17)
איפה משיגים בצק יופקה אמיתי?
13. עדיף להחליף את הפילו בבצק שמרים כמו פירושקי או סמבוסק
יולנדה השובבה   (24.09.17)
14. בהוראות הכנה: מה זה גוון זהוב וקריספי?
השף הרושף   (24.09.17)
לא ידעתי שקריספי זה גוון.,(בעברית זה וודאי היה נקרא גוון פריך" ,טוב זה נשמע הרבה יותר הגיוני ,מי לא שמע על גוון פריך)
עילגים שכמותכם , קריספי או פריך יכול להיות במקרה הטוב מירקם (ולא דיברנו על "מטגנים את הבשר עד לסגירתו", אין דבר כזה "סגירה" של בשר ,אבל ניתן לדבר על השחמה של הבשר. בושה של עריכה/הגהה
15. ממש המציא את הגלגל... בעדה שלי קוראים לזה
מזליקה   (25.09.17)
שמיזיקוס די פילה קון קרנה (כיסים ממולאים בשר) וזה מאכל עתיק של יהודי הבלקן וטורקיה.
16. עדיף כבר להיות טבעוני מאשר
דמכם בראשכם   (25.09.17)
לאכול חלב ובשר יחד.

גיהנום מחכה לכם,נראה אם תהנו שמה.
17. למד להצלתם מהשקשוקה
(26.09.17)
18. איזה אכזבה זה מאכל לאשכנזים תפלים ציפתי ליותר
ארז   (13.10.17)
אפילו קצת בצל נותן טעם בקיצור אכזבה
19. כמה יחידות בורק יוצאות מהמתכון?
שושקה   (14.11.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה