|
|
|
2. באת לי בזמן! בדיוק עומדת להכין סלמון לארוחת הערב
ואנסה את המתכון שלך. תודה!
|
|
|
3. משרד הבריאות מוביל מיזם להפחתת מלח
מלח?..
אחרי שהצלחתי כבר שנה להיגמל ממנו ואפילו אבקות מרק לא נכנסות הביתה?
|
|
|
4. פשוט וטוב! יאומץ בהקדם.
|
|
|
5. כמה יפה שאת כותבת וינגרט ולא "ויניגרט"
1. כמה יפה שאת כותבת וינגרט, ולא "ויניגרט" כמו הבורים שמעתיקים זה מזה, כולל שגיאות הכתיב המכוערות. וִינֶגרֶט רק כך יש לכתוב מלה זאת ולומר אותה. וִי-נֶג-רֶט!
2. כמה חבל שאת כותבת "גרגירי" רימון כמו הבורים. המלה היא גַרגֵר. גרגר ולא גרגיר. גרגיר הוא צמח המאכל גרגיר הנחלים. ולפני שאת רצה לבדוק וצועקת בתוך הראש שלך "אבל אני יודעת עברית!", אין טעם. את תמצאי אכן פה ושם במקורות גם את המלה "גרגיר" בתור גרגר, אבל זה רק מעיד על כך שתמיד היו עילגים ושוגים. גרגר. גרגר. רק גרגר. ברימון יש גרגרים ולא גרגירים!
|
|
|
6. בין 80 ל100₪ לקילו,הרשתות חוגגות עלינו.
לא קונה מעל 60₪ |
|
|
(06.10.17) |
|
|
|
7. אפשר אותו דבר ולשים שמן במקום מלח. אותה תוצאה.
|
|
|
8. סלמון אוכלים חי. נקודה!!!
כל השאר זה הרס המוניטין של הדג הטעים בתבל
|
|
|
9. אפשר גם עם נתח סלמון קפוא?
|
|
|
10. כל הדגים בצלחת אחרי כמה שעות בסוף חוזרים לים !!!
۩*)•※•☼•※•(*۩
|
|
|
אני מתנצל להגיד זאת בצורה כה בוטה, אבל ככה לא מכינים סלמון. חבל על הדג (היקר) אם תכינו אותו בצוה זאת היות והוא יאבד את כל העסיסיות שלו מבישול כה ארוך. עדיף לעסות את הסלמון במלח גס ופלפל שחור. ולאחר מכן להניח על הצד עם העור ל4 דקות על מחבת עם שמן זית. ואז להפוך ל3 דקות נוספות וזהו.
|
|
|
12. האם לשים על הלהבה הגדולה ביותר בעוצמה הגבוהה ביותר?? האם אפש
|
|
|
1. האם אפשר להשתמש בפילה סלמון עם עור?
2. האם הכוונה ללהבה הגדולה ביותר בעוצמה הגבוהה ביותר??
|
|
|
14. נשמע גאוני, מה לגבי לשלב רוטב על הדג תוך כדי?
חמאה, שום ולימון |
|
|
(06.10.17) |
|
|
|
|
|
16. נראה טוב! עוד הצעה לרוטב/מטבל..
שמנת חמוצה עם בצל ירוק/שום כתוש, מלח ופלפל. הולך טוב עם פירה או תפוחי אדמה בתנור
|
|
|
הוא חם או קר ומקרר את הדג?
|
|
|
בשביל מה לבזבז כמויות כאלה של מלח כל פעם? אפשר בהחלט להכין דג טעים גם בלי המלח הזה! הבזבזנות והרהבטנות לא משתלמות במקרה הזה כי זה מה שנקרא להרוג את הדג פעמיים! החוכמה בדג טוב זה זמן הבישול שלו. ודג לא דורש יותר מ10 דקות וגם זה המון. גם 7 או 5 דקות לדג - לפי גודל הפרוסה - מספיקים, קצת שמן זית עם קצת חמאה למחבת נותן גם לדג טעם יותר מעודן בסוף הבישול מאשר כמויות המלח שצריך לזרוק אחר כך לפח כי ספחו את הנוזל שיוצא מהדג בזמן האידוי. ולא צריך חום כזה שמוציא לדג ישר את כל החלבונים החוצה והופך ותו כל מהר ליבש בפנים שאי אפשר בכלל לשלוט על זה! סלמון הוא דג עדין אז להתנהג איתו בעדינות. ובגלל זה היועץ שלך נקרא קצב ולא שף! ואת הויניגרד שלך? למה קר על דג חם? זה הורס את כל הכיף לאכול דג חם!
|
|
|
19. נראה טוב . שווה לנסות . תודה (-:
|
|
|
20. דג מגעיל מגידול חקלאי אשר בושל יותר מדי
טונה של אומגה 6 , |
פסולת דגים |
|
(06.10.17) |
החלבון (צבע לבן) הניגר מהצדדים לא עושה תאבון. יש להפחית את זמן הבישול
|
|
|
|
|
22. אני דווקא אוהבת את העור של הסלמון
|
|
|
23. השיטה טובה מאוד, אבל רואים בבירור ש-10 דקות זה יותר מדי
סלמון צריך להיות לא מבושל ממש עד הסוף, ופה רואים שהוא מבושל הרבה מעבר למידה הנכונה. 6-7 דקות היו מספיקות לו בהחלט.
|
|
|
|
|
25. רותי קינן תודה על המתכון המרשים
|
|
|
26. אתם מעודדים שימוש במלח בניגוד לכל מה שהרפואה ממליצה???
|
|
|
27. ניסיתי. זה מדהים ומדויק . גם הרוטב מעולה
|
|
|
28. ותירגום לכיריים אינדוקציה?
|
|
|
29. The Salmon is over cooked.
It is drier than my grandmomma's buttchick.
|
|
|
30. למה להרוס דג נפלא ברוטב מגוחך.
כבר סבא , |
כפר סבא |
|
(06.10.17) |
| |