|
31. סלמון, המזון הרעיל ביותר בעולם. קראו את התוכן.
מסתבר כי הסלמון המיובא לארץ מצפון אירופה הוא רעיל כמו אה מאופיינת הגידול בכלובים.
חפשו ביוטיוב: salmon, the most toxic food
https://youtu.be/RYYf8cLUV5E
|
|
|
32. יצא יבש בטירוף!!!! רוצה את הכסף חזרה על סלמון שבוזבז
|
|
|
33. מתכון לרוטב כנסו
הכנתי יצא..... מ.ע.ו |
|
|
(07.10.17) |
3כפות סויה 3כפות צילי שום כפית סילן רבע כפית מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס 3כפות מים כפית מיונז שופכים לקערה מערבבים טוב שופחים למחבת קטנה מצמצמים על אש בנונית תןך כדי עירבוב 3דקות והרוטב מוכן
|
|
|
34. יצא מעולה! הרוטב ממש מוסיף לדג
|
|
|
|
|
36. Fillet oh fish עוד סרט דוקומנטרי שיש לצפות לפני שנוגסים בדג
הנל עוסק בתעשיית גידול הסלמון בנורווגיה ומאז שצפיתי בו לא אכלתי סלמון. הנל זמין ביוטיוב
|
|
|
טעים מאוד, מדוייק לי זה לקח -15 דקות, הוספתי שום לרוטב פחות דבש, הגשתי עם שעועית ירוקה מאודה וכרובית בתנור עם שמן זית מלח פלפל שחור ושום כתוש ממש מעדן .
|
|
|
38. הכי טוב בתנור שלא יזינו לכם את המוח
|
|
|
39. לכולכם המכורים לסלמון, לקרוא מה 31 ו 36 כותבים. זה אותו דבר
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(08.10.17) |
לכולכם המכורים לסלמון, לקרוא מה 31 ו 36 כותבים. זה אותו דבר בקנדה, צ 'ילה, סין, וכו' דגים רבים אחרים גדלים באופן מלאכותי - אנחנו רק נוגעים בסנאפר אדום מן האוקיינוס. ו, המלח ... - טון נדבק לתחתית הדג. 26 - אנו משתמשים במעט מאוד או ללא. הבדיקות הרפואיות שלנו מראות שאנו לא חרים מלח ושאנחנו במצב בריאותי מעולה, בגיל הזיקנה! 28 - להשתמש בהכי גבוה- בבעלותנו 4 יחידות נעות, אבל אנחנו מתרחיקים מהן בזמן הבישול בגלל קרינת ה EMF, מעל 800 מיליגאוס - המקסימום המותר הוא 4 מיליגאוס ליד הגוף!
|
|
|
40. יצא נהדר!!! איזה טעם מדהים אבל כנסו לטיפ
את הדג (הטרי כמובן!!! בשום פנים ואופן לא קפוא) מעסים לפני ההנחה על המחבת בחמאה מומסת עם שמן זית, מלח פלפל וזהו!
יוצא פגז
| |