אוכל  מדורים  מתכונים
מתכונים למרקים אסייתיים
סוואלי אלדר
פורסם: 06.11.17, 18:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 22 תגובות ב-11 דיונים
1. לכו לעזאזל עם רשימת המצרכים.
מיכאל   (06.11.17)
2. המון מצרכים, המון עבודה, אני הולכת לאכול במסעדה יפנית.
האלמונית   (06.11.17)
3. we want kosher
zigi   (06.11.17)
4. חחח, מרק העוף של סבתי ז"ל כל כך יותר טוב מכל זה.
(07.11.17)
5. עלי גלנגל, מחית צ'ילי, מצרכים שממש יש בכל מטבח.
נורית   (07.11.17)
6. יש למתכון כשרות מחמירה לפורים
שולה ממטולה   (07.11.17)
7. במרק טום ים אין חלב קוקוס!
מיכאל ,   ישימון   (07.11.17)
רק בישראל...
כמו כן, במרקי המזרח, מבשלים ציר, ומבשלים בנפרד את מרכיבי המרק (לשימור טעמם) ומחברים רק בהגשה.
8. מאיפה משיגים
ריקי   (07.11.17)
20 גר' עלי גלנגל
2 עלי קפיר ליים
10 גר' כוכבי אניס

וגם... למה לא עם מוצרים כשרים? זה לא קללה. אתם במדינה יהודית
9. למה אין מרקים צמחוניים ו/או טבעוניים
אורלי   (07.11.17)
10. מה זה התבלינים הללו? מעולם לא שמעתי את השמות
חנה רצבי   (07.11.17)
11. דוח רפואי:עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים
דורון ,   תל אביב   (08.11.17)
דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים. הדוח מציין עלייה במקרי ההדבקה בטפילים מסוג "אניסאקיאסיס" בעקבות אכילת דגים נאים, בין השאר בסושי ובפירות ים.

חזרה לכתבה